Nashville – Carolina 4:3 (kon.) | Florida – Tampa Bay 2:4 (kon.) | Colorado – Dallas 4:2 (kon.)
Toronto – Ottawa 4:1 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 4:5 (po pr.) | Columbus – Pittsburgh 3:4 (po pr.)
San Jose – Vegas 4:0 (kon.) | Chicago – Minnesota 5:1 (kon.) | Vancouver – Edmonton 2:3 (kon.)
LA Kings – Anaheim 3:4 (1:2 po s.n.)
koniec
Toronto Maple Leafs
4:1 (1:1, 3:0, 0:0)
Ottawa Senators
cz Nedeľa 10.10.2021, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    35:03 TAVARES - 4:1
     
    35:03
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do velkého trháku, vedou totiž už o tři branky! TJ Brodie vypálil od modré. Jeho pokus sice změnil po zásahu soupeře dráhu, avšak trefil příhodně JOHNA TAVARESE, který měl nyní trochu štěstí. Asistence: TJ Brodie a Morgan Rielly.
    28:17 ENGVALL - 3:1
     
    28:17
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Krátce po vypršení trestu hostujícího hráče se však domácí prosazují! nebyl před brankou úspěšný. Dostal ale puk na PIERRA ENGVALLA, který ranou z první nedal přesouvajícímu se gólmanovi šanci. Asistence: John Tavares a Mitchell Marner.
    25:35 RITCHIE - 2:1
     
    25:35
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nádherná akce domácího týmu, která konči brankou. Vedení Toronta je navíc zasloužené. Rychlou akci vyšperkoval Simmonds přihrávkou na najíždějícího NICKA RITCHIEHO, který z velké blízkosti dostal puk do branky. Asistence: Wayne Simmonds a Jason Spezza.
    19:47 FORMENTON - 1:1
     
    19:47
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Nakonec ale přece jen srovnáno je! Connor Brown táhl přečíslení svého týmu dva na jednoho, když v ideální moment našel hokejku ALEXE FORMENTONA, který puk zvedl pod horní tyčku, čímž nedal gólmanovi šanci. Asistence: Connor Brown a Nick Paul.
    11:03 RIELLY - 1:0
     
    11:03
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Jen chvilku hráli domácí přesilovku, načež jdou domácí do vedení! MORGAN RIELLY si vyměnil puk na modré se spoluhráčem, načež zápěstím zamířil přesně k tyči. Asistence: Ilja Michejev a William Nylander.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 12. Rielly (Michejev, Nylander), 26. Ritchie (Simmonds, Spezza), 29. Engvall (Tavares, Marner), 36. Tavares (Brodie, Rielly) – 20. Formenton (Brown, Paul)


    Toronto Maple Leafs: Campbell (Mrázek) – Holl, Muzzin, Dermott, Sandin, Rielly (A), TJ Brodie – Kerfoot, Marner (A), Spezza, Ritchie, Simmonds, Kaše, Engvall, Bunting, Kämpf, Michejev, Nylander, Tavares (C).
    Ottawa Senators: Murray (31. Forsberg) – J. Brown, Del Zotto, Zajcev (A), Brannström, Heatherington, Mete – Formenton, Sanford, Stützle, Batherson, Shaw, Paul (A), Agozzino, C, Brown (A), Sabourin, Ennis, Tierney, Sokolov.

    Rozhodca: Lambert, Syvret – Cherrey, Kovachik