Sparta Praha – K. Vary 8:4 (kon.) | Plzeň – Zlín 4:1 (kon.) | Motor ČB – Vítkovice 1:2 (po pr.)
Mladá Boleslav – Kladno 3:0 (kon.) | Litvínov – Hradec Králové 3:4 (kon.) | Pardubice – Olomouc 0:1 (po pr.)
koniec
HC Sparta Praha
8:4 (2:0, 4:2, 2:2)
HC Energie Karlovy Vary
cz Nedeľa 10.10.2021, 16:00 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga (ČR) • 13. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:05 Ladislav ZIKMUND - 8:4
     
    59:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    V poslední minutě třetí třetiny se diváci v O2 areně dočkali osmého vstřeleného gólu! Konečný přihrával před branku LADISLAVU ZIKMUNDOVI a druhý jmenovaný se již nemýlil. Asistence: Jakub Konečný.
    50:38 Michal ŘEPÍK - 7:4
     
    50:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané nechtějí zůstat pozadu a střílí již sedmou branku! Horák přihrál od mantinelu přesně na hokejku MICHALA ŘEPÍKA a sparťanský kapitán ze svého oblíbeného místa prostřelil Habala. Asistence: Roman Horák, David Kaše.
    49:18 Tomáš RACHŮNEK - 6:4
     
    49:18
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A Varům se podařilo vstřelit již čtvrtý gól a prohrávají už jen o dvě branky. Martin Kohout posílal přihrávku TOMÁŠI RACHŮNKOVI, který tečoval kotouč ze vzduchu přímo za záda sparťanského brankáře Saláka. Asistence: Martin Kohout.
    40:57 Jakub FLEK - 6:3
     
    40:57
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tohle byla parádní rána JAKUBA FLEKA! Karlovarský útočník obdržel přihrávku do strany a svou parádní svižnou střelou prostřelil Saláka do vzdálenějšího horního růžku! Asistence: Lukáš Pulpán.
    33:41 Adam POLÁŠEK - 6:2
     
    33:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Gólové hody v O2 areně pokračují! Thorell sice neproměnil svou obrovskou šanci v mezikruží, ale posléze našel na kruhu připraveného ADAMA POLÁŠKA. Sparťanský obránce ještě v pádu zavěsil a postaral se o šestý zásah svého týmu v utkání! Asistence: Erik Thorell.
    32:04 Jakub KONEČNÝ - 5:2
     
    32:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    A v O2 areně nám zní písnička "Pátá"! JAKUB KONEČNÝ ujel do samostatného úniku, který bez obtíží proměnil svou přesnou střelou. Sparta vede o tři branky. Asistence: Zdeněk Doležal, Tomáš Dvořák.
    31:11 Ladislav ZIKMUND - 4:2
     
    31:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ihned po skončení přesilové hry si domácí hokejisté berou svůj dvoubrankový náskok zpět! Thorell udržel kotouč proti svému spoluhráči a následně přihrál LADISLAVU ZIKMUNDOVI. Sparťanský útočník v podobné pozici jako v první třetině Chlapík je úspěšný a prostřeluje Habala. Asistence: Erik Thorell, Adam Polášek.
    27:18 Jan HLADONIK - 3:2
     
    27:18
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarští hokejisté podnikli další útočný výpad a rázem jsou zpátky ve hře! Jakub Flek střílel z otočky pouze do sparťanského brankáře, ale pohotová dorážka z hokejky JANA HLADONIKA už skončila v síti. Asistence: Jakub Flek.
    24:12 Tomáš VONDRÁČEK - 3:1
     
    24:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A rázem máme sníženo! Ke kotouči po zaváhání sparťanské obrany se dostal útočník TOMÁŠ VONDRÁČEK a karlovarský forvard úspěšně dopravil puk do sítě. Asistence: Patrik Parkkonen.
    22:00 Zdeněk DOLEŽAL - 3:0
     
    22:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Uběhly přesně dvě minuty z druhé třetiny a domácí vedou již o tři branky! Buchtele přihrál od mantinelu na modrou čáru, odkud vypálil obránce Tomov a jeho ránu usměrnil do sítě ZDENĚK DOLEŽAL. Asistence: Nino Tomov, Jan Buchtele.
    09:27 Filip CHLAPÍK - 2:0
     
    09:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Gólová smršť domácího týmu! Sparťané po krátké chvilce odskakují svému soupeři do dvoubrankového vedení. Thorell našel zpoza branky připraveného FILIPA CHLAPÍKA, jenž svou střelou na bližší tyčku zřejmě překvapil brankáře Novotného. Asistence: Erik Thorell.
    08:26 Jan BUCHTELE - 1:0
     
    08:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    A po komerční přestávce se sparťané ujímají vedení! Doležal se vymanil z rohu kluziště a následně přihrál před branku volnému spoluhráči. JAN BUCHTELE vystřelil z první a překonal brankáře Novotného poprvé v tomto utkání. Asistence: Zdeněk Doležal.

    Petr Pavlík

    Góly a asistencie: 9. Buchtele (Z. Doležal), 10. F. Chlapík (E. Thorell), 22. Z. Doležal (Tomov, Buchtele), 32. Zikmund (E. Thorell, A. Polášek), 33. J. Konečný (Z. Doležal, Tomáš Dvořák), 34. A. Polášek (E. Thorell), 51. Řepík (R. Horák, D. Kaše), 60. Zikmund (J. Konečný) – 25. Vondráček (Parkkonen), 28. Hladonik (Flek), 41. Flek (Pulpán), 50. T. Rachůnek (Kohout)


    HC Sparta Praha: Salák (Neužil) – Mikliš, Moravčík, A. Polášek, T. Pavelka, Tomáš Dvořák, M. Jandus, Tomov – D. Kaše, R. Horák, Řepík – E. Thorell, Sobotka, F. Chlapík – Buchtele, Zikmund, Z. Doležal – Prymula, Vitouch, J. Konečný.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (22. Habal) – Parkkonen, Plutnar, Dlapa, Pulpán, T. Havlín, T. Hanousek, Martin Rohan – T. Rachůnek, Hladonik, Flek – Průžek, Jiří Kulich, O. Beránek – Koblasa, Kracík, Kohout – Redlich, Osmík, Vondráček.

    Rozhodca: Horák, Hejduk – Gerát, Hynek

    Diváci: 6 134