Washington – Philadelphia 5:3 (kon.) | St. Louis – Columbus 7:3 (kon.) | Calgary – Winnipeg 3:1 (kon.)
Buffalo – Detroit 3:1 (kon.) | Nashville – Carolina 4:3 (kon.)
koniec
Buffalo Sabres
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
Detroit Red Wings
cz Sobota 09.10.2021, 21:10 • KeyBank Center, Buffalo • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:57 HINOSTROZA - 3:1
     
    58:57
    Sabres právě vstřelili branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Buffalo se dokázalo vymanit z tlaku soupeře, kterému posléze zasadil smrtící ránu VINNIE HINOSTROZA, který se trefil do prázdné branky Detroitu – 3:1. Asistence: Jeff Skinner a Colin Miller.
     
    57:49
    Hostující tým sází na jedinou kartu a bude hrát v šesti lidech. Alex Nedeljkovic odjel na střídačku.
    39:48 GIRGENSONS - 2:1
     
    39:48
    Sabres právě vstřelili branku!
    Obrovská chyba hostujícího brankáře, který chtěl rozehrát, ale trefil projíždějící ho obránce od kterého se puk odrazil k ZEMGUSI GIRGENSONSOVI, který se nemýlil a trefil odkrytou branku a poslal svůj tým opět do vedení – 2:1. Bez asistence.
     
    38:30
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Casey Mittelstadt – 2 min., sekání).
    31:02 GAGNER - 1:1
     
    31:02
    Detroit právě vstřelil branku!
    Nejvíc práce na této brance odvedl Stephens, který vynaložil tlak na obránce, který udělal chybu. Hostující útočník získal puk pro svůj tým a krásnou zpětnou přihrávkou oslovil SAMA GAGNERA, který svou šancí nepohrdnul a vyrovnal – 1:1. Asistence: Mitchell Stephens.
    26:00 PETERKA - 1:0
     
    26:00
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí tým se konečně dostal do vedení! Thompson se po přihrávce Brysona dostal k puku, obkroužil s ním část pásma a poté nechytatelně vypálil nad lapačku hostujícího brankáře. Jenže ještě před brankářem si na puk sáhnul JJ PETERKA, který kotouč dokázal tečovat – 1:0. Asistence: Tage Thompson a Jacob Bryson.
     
    14:28
    Hinostroza ujel obráncům a místo střely ještě hledal lépe postaveného Mittelstadta, který ovšem nabídnutou šancí pohrdnul a branku netrefil.
     
    10:07
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Carter Rowney – 2 min., podrážení).

    Radim Polák

    Góly a asistencie: 26. Peterka (Thompson, Bryson), 40. Girgensons, 59. Hinostroza (Skinner, Miller) – 32. Gagner (Stephens)


    Buffalo Sabres: Anderson (Tokarski) – Butcher, Jokiharju, Bryson, Miller, Hagg, Pysyk – Skinner, Mittelstadt, Hinostroza, Hayden, Cozens, Peterka, Asplund, Ruotsalainen, Thompson, Girgensons, Eakin, Okposo
    Detroit Red Wings: Nedeljkovic (Greiss) – Leddy, Hronek, Staal, Seider, DeKeyser, Stecher, Oesterle – Zadina, Stephens, Raymond, Suter, Hirose, Barber, Rowney, Berggren, Ryan, Bertuzzi, Gagner, Veleno

    Rozhodca: Pochmara, South – MacPherson, Flemington

    Diváci: 6 607