Chabarovsk – Čeljabinsk 4:5 (kon.) | D. Moskva – Čerepovec 3:2 (kon.) | Nižnekamsk – Jekaterinburg 2:3 (kon.)
Novgorod – Dinamo Minsk 3:4 (kon.) | Omsk – S.Moskva 5:2 (kon.) | Red Star Kunlun – CSKA Moskva 2:1 (kon.)
koniec
Avangard Omsk
5:2 (1:0, 1:2, 3:0)
Spartak Moskva
cz Sobota 09.10.2021, 16:00 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:10
    Avangard právě vstřelil branku!
    Vzrůstající tlak hostující týmu hodně důrazně umlčen. VLADIMIR BRJUKVIN se vydal do úniku, byl rychlejší než dva bránící hráči a nakonec uspěl forhendovou kličkou. Asistence: Ville Pokka.
     
    50:27
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru nakonec využívají a opět vedou o dva góly. ARSENIJ GRICJUK si s pukem sjel na levý kruh a trefil se přesně pod lapačku gólmana. Asistence: Damir Šaripzjanov, Ivan Tělegin.
     
    44:19
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí tým se vrací do vedení. Brankář Dansk kotouč vyrazil pouze na levý kruh k FRANSICI PARÉMU, který následně jednoduše trefil prázdnou bránu. Asistence: Oliwer Kaski.
     
    39:18
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hosté to přece jen ještě ve druhé třetině dokázali. ANDREI LOKTIVNOV dostal zpoza brány přihrávku a rychle poslal kotouč do odkryté sítě dezorientovaného Hrubce. Asistence: Sergej Širokov, Alexander Chochlačov.
     
    32:00
    Spartak právě vstřelil branku!
    Když to hostům nejde, tak je do hry vrátí sami domácí. Jeden z hráčů Omsku udělal velkou chybu a zpoza brány přihrál pouze soupeři IVANU DROZDOVI, který se následně trefil k levé tyči brány.
     
    29:17
    Avangard právě vstřelil branku!
    Teď už to ale domácím vyšlo a ti tak vedou o dva góly. Tolčinskij už mohl střílet, CORBAN KNIGHT nakonec ale přihrál na levý kruh, který vypálil z pokleku z první a uklidil kotouč do sítě. Asistence: Sergej Tolčinskij, Nail Jakupov.
     
    04:33
    Avangard právě vstřelil branku!
    Exekuce trestního střílení se ujal SERGEJ TOLČINSKIJ, který před brankářem zpomalil, zamíchal pukem a poslal jej přesně nad beton do sítě.

    Filip Krůza

    Góly a asistencie: 5. Tolčinskij (t.s.), 30. C. Knight (Tolčinskij, N. Jakupov), 45. Paré (Kaski), 51. Gricjuk (Šaripzjanov, Telegin), 56. Brjukvin (Pokka) – 32. Drozdov, 40. Loktionov (Širokov, Chochlačov)


    Avangard Omsk: Š. Hrubec (Demčenko) – Pokka, Šaripzjanov, K. Gotovec, Čisťakov, Kaski, Jemelin – C. Knight, Tolčinskij, N. Jakupov – Prochorkin, Gricjuk, Kosov – Dergačov, , Telegin – Brjukvin, Dedunov, Kablukov – Paré.
    Spartak Moskva: Dansk (Krasikov) – D. Višněvskij, Nikišin, Heed, J. Jeřábek, Ručkin, Bryncev, N. Sokolov – Širokov, Loktionov, Chochlačov – Kugryšev, Lehterä, Jake Virtanen – M. Cyplakov, Kvartaľnov, Talalujev – G. Šaškov, Drozdov, Avcin – Ponomarjov.

    Rozhodca: Beljajev, Odins – Zacharenkov, Sadovnikov