Chabarovsk – Čeljabinsk 4:5 (kon.) | D. Moskva – Čerepovec 3:2 (kon.) | Nižnekamsk – Jekaterinburg 2:3 (kon.)
Novgorod – Dinamo Minsk 3:4 (kon.) | Omsk – S.Moskva 5:2 (kon.) | Red Star Kunlun – CSKA Moskva 2:1 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
3:2 (2:1, 1:1, 0:0)
Severstaľ Čerepovec
cz Sobota 09.10.2021, 16:00 • VTB Arena, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    30:24 Vadim ŠIPAČOV - 3:2
     
    30:24
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí bleskově využívají přesilovku! Z levé strany pálil Stanislav Galijev, když se následně kotouč odrazil přímo na hůl VADIMA ŠIPAČOVA, jehož rána z první skončila v síti. Asistence: Stanislav Galijev a Vjačeslav Vojnov.
    21:32 Daniil VOVČENKO - 2:2
     
    21:32
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté v přesilovce srovnávají! DANIIL VOVČENKO převzal kotouč na levém kruhu a jeho následná střela prošla bránícímu hráči mezi nohama a rovněž překonala Alexandra Jerjomenka. Asistence: Nikolaj Timašov a Jakob Stenqvist.
    16:44 Dmitrij RAŠEVSKIJ - 2:1
     
    16:44
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení! Arťom Volkov vyslal do samostatného úniku DMITRIJE RAŠEVSKÉHO, který to udělal naprosto brilantně, když pomocí Forsbergovy kličky překonal bezmocného Konstantina Šostaka. Asistence: Arťom Volkov a Rob Klinkhammer.
    14:23 Jegor BRYZGALOV - 1:1
     
    14:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí vyrovnávají! Za bránou ze souboje u mantinelu s pukem na holi vyjel Michail Fisenko, který kotouč předal do mezikruží, odkud střelou z první skóruje JEGOR BRYZGALOV. Asistence: Michail Fisenko.
    08:02 Robin PRESS - 0:1
     
    08:02
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Po nedůrazném odpálení puku se k němu dostal ROBIN PRESS, který zpoza kruhů nahodil kotouč na bránu a po nepřesvědčivém zákroku Alexandra Jerjomenka skončil kus černé gumy v bráně. Bez asistence.

    Tomáš Němčík

    Góly a asistencie: 15. Bryzgalov (Fisenko), 17. Raševskij (Volkov, Klinkhammer), 31. Šipačov (Galijev, Vojnov) – 9. Press, 22. Vovčenko (Timašov, Stenqvist)


    Dynamo Moskva: A. Jerjomenko (I. Bočarov) – Vojnov, Mironov (A), Volkov, Andrej Sergejev, Pribylskij, A. Pedan, S. Bojkov – Galijev, Šipačov (C), Petunin – Klinkhammer, O'Dell (A), Raševskij – Bryzgalov, Fisenko, A. Nazarevič – Muranov, V. Jefremov, Igumnov.
    Severstaľ Čerepovec: Šostak (Šugajev) – Chochlov, Press, M. Tichonov, M. Chabarov, Timašov, Stenqvist, Čurkin, Rogov – J. Morozov (C), Joonas Nättinen, Liška – Vovčenko, Guslistov, Geraskin (A) – Kodola, D. Dumbadze, Rooba (A) – A. Alexejev, Dmitrij Moisejev, Kolmykov.

    Rozhodca: Gašilov, Kuljov – Lazarev, Šišlo

    Diváci: 2 068