Chabarovsk – Čeljabinsk 4:5 (kon.) | D. Moskva – Čerepovec 3:2 (kon.) | Nižnekamsk – Jekaterinburg 2:3 (kon.)
Novgorod – Dinamo Minsk 3:4 (kon.) | Omsk – S.Moskva 5:2 (kon.) | Red Star Kunlun – CSKA Moskva 2:1 (kon.)
koniec
Amur Chabarovsk
4:5 (1:3, 0:1, 3:1)
Traktor Čeljabinsk
cz Sobota 09.10.2021, 09:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:21 Alexandr GORŠKOV - 4:5
     
    58:21
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Krásná akce domácích končí čtvrtou brankou, takže Čeljabinsk ještě rozhodně nemá nic jistého. Alexej Volgin potáhl puk a poté jej naservíroval na hůl ALEXANDRA GORŠKOVA, jenž se z bezprostřední blízkosti nemýlil. 4:5. Asistence: Alexej Volgin.
    56:19 Alexej VOLGIN - 3:5
     
    56:19
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí znovu snižují na rozdíl dvou gólů. Ve svém prvním zápase po velmi dlouhé době v KHL se trefuje obránce ALEXEJ VOLGIN, který si počkal na odražený kotouč a naprosto přesně svou střelu usměrnil pod horní tyč. 3:5. Asistence: Vladimir Galuzin a Danil Fajzullin.
    47:38 Lukáš SEDLÁK - 2:5
     
    47:38
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Po necelé minutě ale Čeljabinsk odpovídá svým pátým gólem v utkání. Nick Bailen bekhendem natlačil kotouč před bránu, kde jej jemně tečoval Tomáš Hyka. Hrací předmět poté zůstal na brankovišti úplně volný, LUKÁŠ SEDLÁK jej doklepl do sítě. 2:5. Asistence: Nick Bailen a Nikita Těrtyšnyj.
    46:52 Ivan NIKOLIŠIN - 2:4
     
    46:52
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Utkání se nám ale dramatizuje! IVAN NIKOLIŠIN obral ve středním pásmu rozjetého Pulkkinena. Kotouč si pořádně zpracoval a následně pádil vpřed po levém křídle. Na kruhu napřáhl a naprosto přesně trefil prostor mezi betonem a lapačkou. 2:4. Bez asistence.
    20:32 Nick BAILEN - 1:4
     
    20:32
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    NICK BAILEN předvedl velkou parádu. Pár sekund po vhazování si najel do střelecké pozice mezi kruhy, když dokázal přejít okolo dvou bránících hráčů. Jakmile se v šanci objevil, tak vystřelil přesně k bližší tyči. Hned na začátku druhé periody tedy Čeljabinsk odskakuje do vedení 4:1. Asistence: Lukáš Sedlák.
    10:27 Nikita TĚRTYŠNYJ - 1:3
     
    10:27
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Také další přesilovka Traktoru je využita. Vjačeslav Osnovin si na modré čáře všiml Alberta Jarullina, který opravdu tvrdě napřáhl. Jeho pokus jemně tečoval do protipohybu Alikina NIKITA TĚRTYŠNYJ, tudíž brankář Amuru byl naprosto bezmocný. 1:3. Asistence: Albert Jarullin a Vjačeslav Osnovin.
    09:48 Teemu PULKKINEN - 1:2
     
    09:48
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Chabarovsk nápor soupeře nedokázal zastavit, takže podruhé v utkání inkasuje. TEEMU PULKKINEN si najel na levý kruh, odkud krásně našel mezírku mezi betony domácího brankáře. Poprvé v utkání tedy hosté vedou. 1:2. Asistence: Nick Bailen a Sergej Kalinin.
    07:43 Vladimir A. Tkačov - 1:1
     
    07:43
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Čeljabinsk bleskurychle odpovídá, a tak je průběžný stav v tuto chvíli znovu nerozhodný. VLADIMIR A. TKAČOV doklepl těsně před Alikinem nahození svého spoluhráče naprosto precizně pod horní tyč. 1:1. Asistence: Ilja Karpuchin a Vitalij Abramov.
    05:02 Danil FAJZULLIN - 1:0
     
    05:02
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí se díky aktivnímu začátku ujímají zaslouženého vedení. Několikrát to Amur zkusil od modré čáry. Kotouč poté vyplaval před bránou, kde jej Alexandr Kuzněcov přistrčil DANILU FAJZULLINOVI, který už doklepával do poloprázdné svatyně. 1:0. Asistence: Alexandr Kuzněcov a Vladimir Michasjonok.

    Daniel Fekets

    Góly a asistencie: 6. Fajzullin (Kuznecov, Michasjonok), 47. Nikolišin, 57. Volgin (Galuzin, Fajzullin), 59. A. Gorškov (Volgin) – 8. Tkačov (Karpuchin, V. Abramov), 10. Pulkkinen (Bailen, S. Kalinin), 11. Těrtyšnyj (Jarullin, Osnovin), 21. Bailen (L. Sedlák), 48. L. Sedlák (Bailen, Těrtyšnyj)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Lozebnikov) – Vasiliev, Jordán (C), Aliajev, R. Pedan, D. Mašín, Byčkov, Volgin – Lenc, Tomášek, Galuzin (A) – Butuzov (A), Nikolišin, A. Gorškov – , Zyrianov, Archipov – Fajzullin, Kuznecov, Michasjonok.
    Traktor Čeljabinsk: Garipov (Will) – Manuchov, Jarullin (A), Bailen, S. Tělegin, Kulik, Karpuchin, Kirpičnikov – Pulkkinen, S. Kalinin (C), Byvaľcev – Hyka, L. Sedlák (A), Těrtyšnyj – Tkačov, Kapustin, V. Abramov – Fatějev, Šolochov, Osnovin – Gorjunov-Rolgizer.

    Rozhodca: Ravodin, Sergejev – Parikov, Stroganov

    Diváci: 3 532