Alexander Hernandez - Mike Breeden Hernandez (kon.) | Aspen Laddová - Macy Chiassonová (zruš.)
Misha Cirkunov - Krzysztof Jotko Vítěz: Jotko (kon.) | Alex Oliveira - Niko Price Vítěz: Price (kon.)
Kevin Holland - Kyle Daukaus Bez vítěze (kon.) | Thiago Santos - Johnny Walker Vítěz: Santos (kon.)
zrušené
Aspen Laddová - Macy Chiassonová

Nedeľa 03.10.2021, 01:30UFC Fight Night
Videoprenos
     
    Souboj se bohužel neuskuteční. Aspen Laddová nezvládla splnit váhový limit a její soupeřka využila práva odmítnout z toho důvodu nastoupit do zápasu. (22:05:35)
     
    Macy Chiassonová je také silnou wrestlerkou, ale nejspíš nedosahující síly soupeřky. Klíčem k vítězství bude určitě snaha unavit Laddovou a zkoušet trefovat kolenem střed těla při jejích oblíbených snahách svázat zápas do klinče a připravovat si tak takedowny. Využít může také výškové převahy sedmi centimetrů a hlavně rozpětí paží delšího dokonce o 15 centimetrů!
    Výhra v tomto zápase by znamenala obrovský žebříčkový i kariérní posun.
    Jak už bylo zmíněno, také Chiassonová má na kontě jednu porážku. Ta přišla na body v Kodani proti Lině Länsbergové. Ze známých jmen Macy porazila například Marion Reneauovou nebo Ginu Mazanyovou.
     
    Aspen Laddová je jednou z nejtěžších žen bantamové váhy. Její shazování je už takřka pověstné a nejednou vypadala na vážení až v nezdravém stavu. To je však součástí jejího silového stylu, založeného na systému: wrestlit, wrestlit, wrestlit,...a pak bít na zemi.
    Bilance 9-1 a třetí místo v žebříčku vypadá fantasticky a takřka na dosah titulové šanci. Je však otázkou, zda zrovna Chiassonová má být tou správnou poslední zastávkou k titulové šanci ve váze, které dlouhodobě dominuje Amanda Nunesová. Zároveň jde o první zápas Laddové od prosince 2019.
    Jedinou porážku připravila Laddové slavná Germaine de Randamiová, a to šokujícím TKO už v 16. vteřině prvního kola.
    Laddová má naopak skalpy takových jmen jako je Kunická, Länsbergová nebo Evingerová. Klasickým ukončením je u Laddové TKO po tvrdých úderech z dominantní pozice.
     
    Krásnou podívanou všem fanouškům toho nejlepšího světového MMA! Na akci pod jménem UFC Fight Night: Santos vs. Walker, která se odehraje v UFC Apex centru, nás čeká duel v ženské bantamové váze mezi trojkou žebříčku Aspen Laddovou a jedenáctkou Macy Chiassonovou.
    Obě bojovnice mají na kontě jen jednu porážku a spojuje je také velmi silové podání MMA. Neočekávejme tak žádnou technickou podívanou. Favoritkou je rozhodně nejen díky postavení v žebříčku Laddová.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 01:30.

    Dávid Švec