Chabarovsk – Novgorod 4:3 (po pr.) | Red Star Kunlun – D. Moskva 3:5 (kon.)
koniec po predl.
Amur Chabarovsk
4:3 (1:1, 1:2, 1:0 - 1:0)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
cz Štvrtok 30.09.2021, 11:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    63:42 Arťom ALJAJEV - 4:3
     
    63:42
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur v zápase ani vteřinu nevedl, ale stejně z něj bere dva body za výhru 4:3! ARŤOM ALJAJEV vypálil od modré čáry. Rána to byla sražená, s vypětím všech sil ale ale udržel puk v ofenzivní třetině a opakovaně napřáhl ke střele, kterou tentokrát zastavila až síť za zády smutného Tichomirova. Bez asistence.
    45:47 Alexandr GORŠKOV - 3:3
     
    45:47
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    V šestačtyřicáté minutě se v Platinum Areně slaví gól na 3:3! Butuzov ve středním pásmu přebral diagonálu z obrany. Následně půjčil kotouč ALEXANDRU GORŠKOVOVI a ten ho chladnokrevným způsobem zasunul za brankáře Andreje Tichomirova. Asistence: Vladimir Butuzov, Valerij Vasiljev.
    38:12 Alexandr GORŠKOV - 2:3
     
    38:12
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí snižují a připravují si lepší výchozí pozici pro třetí třetinu! Kuzněcov bekhendem zprava našel ALEXANDRA GORŠKOVA, který se nenechal rozhodit zaklekávajícím Turbinem a z jedničky překonal Tichomirova, jenž si do poslední chvíle hlídal jen přední tyč. Asistence: Alexandr Kuzněcov, Arťom Aljajev.
    32:49 Theodor LENNSTRÖM - 1:3
     
    32:49
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Torpedo využívá další přesilovku a odskakuje do vedení o dvě branky! Přihrávku na modrou čáru dostal THEODOR LENNSTROM, který příklepem propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Damir Žafjarov.
    26:43 Kenny AGOSTINO - 1:2
     
    26:43
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hostující Torpedo si bere zpět své ztracené vedení! Hokejisté v bílém předvedli fantastický tlak do brankoviště. Po závaru před klecí Amuru dopravil kotouč do klece KENNY AGOSTINO! Asistence: Damir Žafjarov.
    10:39 Vladimir BUTUZOV - 1:1
     
    10:39
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí celek dokázal využít přesilovou hru! Amur už byl delší dobu usazený v útočném pásmu. VLADIMIR BUTUZOV si našel prostor pro střelu a vymetl horní roh branky! Asistence: Alexandr Gorškov.
    01:26 Ivan ČECHOVIČ - 0:1
     
    01:26
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hostující Torpedo se hned ze své první šance dostává do vedení! První zakončení od modré čáry srazil domácí brankář jen před sebe a IVAN ČECHOVIČ z první dorazil puk do sítě! Asistence: Arťom Michejev, Michail Orlov.

    Michal Břuchanský

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 11. Butuzov (A. Gorškov), 39. A. Gorškov (Kuznecov, Aliajev), 46. A. Gorškov (Butuzov, Vasiliev), 64. Aliajev – 2. Čechovič (A. Michejev, Orlov), 27. Agostino (Žafiarov), 33. Lennström (Žafiarov)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Lozebnikov) – Jordán (C), Znacharenko, Vasiliev, Koriagin, Aliajev, Mašín, Byčkov – Tomášek, Galuzin (A), Lenc – A. Gorškov, Nikolišin, Butuzov (A) – Archipov, , Zyrianov – Železkov, Kuznecov, Fajzullin.
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (P. Kočetkov) – Martynov, Pajgin (A), M. Fedotov, Lennström, Turbin, Orlov, Marin – Žafiarov (C), Hrivík, Agostino – Zaar, Miele, Čechovič – Gončaruk, A. Michejev, Ťanulin – Urakov (A), Rasskazov, Veriajev – Ilja Fedotov.

    Rozhodca: Fraňo, Hribik – Bersenjov, Judin