Hattrick Brno – Česká Lípa 6:7 (po pr.) | Ostrava – Liberec 5:6 (2:3 po s.n.) | Mladá Boleslav – Bohemians 9:4 (kon.)
Královské Vinohrady – Black Angels 2:7 (kon.) | Sparta – Pardubice 8:4 (kon.) | Otrokovice – Vítkovice 3:13 (kon.)
Tatran – Chodov 8:4 (kon.)
koniec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
8:4 (1:1, 2:1, 5:2)
FAT PIPE Florbal Chodov
cz Utorok 28.09.2021, 19:00Livesport Superliga (CZ) • 5. kolo
Predzápasové kurzy
     
    On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost. (21:03:47)
     
    Díky parádní třetí třetině, ve které střešovický Tatran vstřelil tři góly bez odpovědi a pak přidal i dvě pojistky do prázdné branky, si domácí drží svou neporazitelnost. Zatím si nedovolili ztrátu jediného bodu a po výsledku 8:4 nadále zaujímají elitní postavení. Žádný další celek Superligy nemá stoprocentní bilanci. Chodov se i přes své průměrné postavení na osmém místě soutěže ukázal jako velmi silný soupeř, ale střešovická vůle po vítězství se projevila výrazněji.
     
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Brankář Lukáš Kříž měl problémy se zachycením balonku, ale situaci ustál a už se nemusí dále strachovat.
     
    58:45
    Tatran právě vstřelil branku!
    Odpověď zní: ne, další drama už se nepodaří. MARTIN ČERMÁK totiž ukázal, že i branka do prázdné klece se dá vsítit ve stylu. Na svůj cíl se ani nepodíval, přesto bránícímu hráči prostrčil míček mezi nohama a odchází slavit. Asistence: Jonáš Kreysa.
     
    58:04
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hosté se ještě nevzdávají. Necelé dvě minuty před koncem snižuje z dorážky na 7:4 DANIEL EREMIÁŠ, který doklepával střelu Jiřího Bauera. Uvidíme, zda se Chodovu podaří ještě větší dramatizace koncovky utkání. Asistence: Jiří Bauer.
     
    57:31
    Předávka Mikuláše Komárka nedoputovala až na druhou stranu a míček málem znovu skončil v nechráněné kleci.
     
    56:36
    Za klecí soupeře bojuje Marek Beneš. Je sympatické, že ani největší útočná hvězda se nezdráhá obranných povinností, třebaže náskok by už měl být dostatečný.
     
    56:10
    Postavení útočícího hráče v brankovišti zbavuje Chodov míčku. Krasijízdu si užívá Ondřej Němeček, který provedl balonek prakticky celým hřištěm.
     
    55:29
    Hosté už nemají důvod nepokračovat s šesti hráči v poli, jenže hlasový Jiří Bauer dvakrát neprostřelil zeď vystavěnou před bránou domácích.
    54:16 Petr BRAUTFERGER - 7:3
     
    54:16
    Tatran právě vstřelil branku!
    Chodov šel do risku bez brankáře hodně brzy, Mikuláš Komárek ztratil kontrolu nad míčkem a PETR BRAUTFERGER už si snadno doběhl pro svůj gól. Michal Podhráský se ho nesnažil zastavit za cenu faulu a smířil se s inkasovanou brankou. Jsme zpátky tam, kde jsme byli před chvílí. Bez asistence.
    53:12 Petr MAJER - 6:3
     
    53:12
    Chodov právě vstřelil branku!
    Nakonec se hostům daří, protože se k nim přiklonilo štěstí. Michal Podhráský poslal míček po mantinelu a PETR MAJER první ránu namířil do obránce. Balonek se před něj znovu odrazil, tak do něj plácnul ještě jednou a světe div se, po další teči beka zaplul do horního rohu. Asistence: Michal Podhráský.
     
    52:43
    Chodov zase na chvíli přišel o svůj tlak, protože Střešovice se velmi pozorně brání. Nebude snadné jim dát gól.
     
    51:58
    Výtečně se proti Podhráskému v oslabení vytáhnul gólman Lukáš Kříž. Přesunem se natáhnul přes brankovou čáru a míček vyráží.
     
    51:19
    Vyloučení v týmu Tatran Střešovice (Martin Šindelář – 2 min., Hrubost).
    50:23 Ondřej NĚMEČEK - 6:2
     
    50:23
    Tatran právě vstřelil branku!
    Fantasticky zaútočil na horní růžek ONDŘEJ NĚMEČEK. Jeho parádní trefa už zřejmě definitivně může rozhodnout o osudu utkání, třebaže ve florbale se dají čtyři trefy smazat poměrně rychle. Branka padla ještě v rámci přesilové hry, takže Michal Podhráský si může vyčítat svůj zbytečný zákrok. Asistence: Marek Beneš.

    Patrik Czepiec

    Góly a asistencie: 20. Jak. Kolísko (Mühlfait), 22. Němeček (Meliš), 24. Kreysa (Šindelář), 45. Šimek (Havlas), 45. Jak. Kolísko (Brautferger), 51. Němeček (Marek Beneš), 55. Brautferger, 59. Martin Čermák (Kreysa) – 19. M. Vávra (Maxa), 22. M. Vávra (t.s.), 54. Majer (Podhráský), 59. Eremiáš (J. Bauer)


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Kříž (Buzík) – Mühlfait, Piskáček, Sládeček, Němeček, Pánek – Tlapák, Kreysa, Šimek, Jak. Kolísko, Martin Čermák, Marek Beneš, Havlas, Meliš, Macháček, Šindelář, Slavík, Brautferger, Kún.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Šimůnek (32. Hodík) – Maxa, Slunečko, Sýkora, J. Bauer, Horký, Podhráský, Strnad – Komárek, Plíhal, Vošta, M. Vávra, Řezáč, Skřivánek, Eremiáš, Majer, Matoušek, Netrefa.

    Rozhodca: Bališ, Varga