Barys – Jekaterinburg 5:4 (po pr.) | Čerepovec – Novosibirsk 1:0 (kon.) | Novgorod – Čeljabinsk 5:2 (kon.)
Omsk – Jaroslavľ 1:4 (kon.) | Dinamo Minsk – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Riga – Soči 2:1 (kon.)
Viťaz – Petrohrad 6:5 (2:1 po s.n.)
koniec
HC Dinamo Minsk
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Amur Chabarovsk
cz Pondelok 27.09.2021, 18:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:31 Malte STRÖMWALL - 2:1
     
    52:31
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Běloruský tým využívá přesilovku pět na tři a dnes podruhé vede! Beckovu zadovku u modré přebral Bengtsson, který otočil doleva a MALTE STRÖMWALL fantasticky uklidil puk do bližšího horního rohu. Asistence: Lukas Bengtsson, Taylor Beck.
    34:04 Alexandr ŠAROV - 1:1
     
    34:04
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Dvojnásobnou přesilovku Amur nevyužil, ale teď se zvládl prosadit ve vlastním oslabení! Zyrjanov díky Jordánovi ujel do situace dvou na jednoho. Přes bránícího Lukase Bengtssona posunul puk doprava a ALEXANDR ŠAROV se před Kolosovem nezmýlil. Asistence: Gleb Zyrjanov, Michal Jordán.
    07:36 Mattias TEDENBY - 1:0
     
    07:36
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí v osmé minutě otevírají skóre! Vladimir Alistrov obdržel od Graovace perfektní pas z rohu. Když se snažil vylákat Alikina, tak přidal ještě jednu přihrávku a na MATTIASE TEDENBYHO už čekala střela do prázdné klece. Asistence: Vladimir Alistrov, Tyler Graovac.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 8. Tedenby (Alistrov, Graovac), 53. Strömwall (L. Bengtsson, T. Beck)


    HC Dinamo Minsk: Kolosov (S. Bolšakov) – L. Bengtsson, D. Korobov (C), V. Jerjomenko, Almqvist, Šinkevič (A), A. Lindholm, Sapego, J. Krejčík – Strömwall, M. Kempe, T. Beck (A) – Alistrov, Graovac, Tedenby – Bujnickij, R. Gorbunov, K. Voronin – Varfolomejev, Usov, Suvorov.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Lozebnikov) – Znacharenko, Jordán (C), Koriagin, Vasiliev, Mašín, Aliajev, Byčkov – Tomášek, Zubov (A), A. Gorškov – Lenc, Fajzullin, Butuzov (A) – Zyrianov, , Alexejev – Slepec, Kuznecov, Železkov.

    Rozhodca: Birin, Gamalej – Osipov, Šišlo

    Diváci: 4 518