Bohemians – Otrokovice 8:2 (kon.) | Liberec – Tatran 5:10 (kon.) | Black Angels – Sparta 7:8 (kon.)
Pardubice – Mladá Boleslav 2:11 (kon.) | Vítkovice – Hattrick Brno 15:3 (kon.)
koniec
FbŠ Bohemians
8:2 (2:0, 1:0, 5:2)
PSG Panthers Otrokovice
cz Nedeľa 26.09.2021, 13:00Livesport Superliga (CZ) • 4. kolo
Predzápasové kurzy
    59:33 Filip FORMAN - 8:2
     
    59:33
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A ještě jeden úspěšný útok. Na dorážku si zkušeně počkal FILIP FORMAN, muž, který má hlavní zásluhu na tom, že Bohemians se nemuseli strachovat až do závěrečného hvizdu. Každý gól se ovšem počítá, a tak i tuto branku bere FbŠ všemi deseti. Asistence: Karel Petrák.
    58:54 Pavel ČIHÁK - 7:2
     
    58:54
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Pražané definitivně potvrzují roli favorita a zůstanou neporažení. PAVEL ČIHÁK zasahuje prázdnou klec, gól mu přihrávkou přenechal Jiří Kratina. Nešlo jen o gentlemanské gesto, Kratina totiž prázdnou bránu několikrát netrefil. Asistence: Jiří Kratina.
    57:34 Jakub BURŠÍK - 6:2
     
    57:34
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Poprvé v utkání se k úspěšnému výjezdu od mantinelu dostal JAKUB BURŠÍK. Zkoušel to mnohokrát, nyní už ale může konečně zvedat ruce nad hlavu. A svému týmu tím enormně pomáhá. Je téměř jisté, že nyní už Bohemians zvládnou uhájit tříbodový zisk. Asistence: Jan Malič.
     
    53:43
    Vyloučení v týmu Navláčil Panthers Otrokovice (Peter Nehila – 2 min., Sekání).
    52:02 Filip FORMAN - 5:2
     
    52:02
    Bohemians právě vstřelili branku!
    I když trestné střílení FILIPA FORMANA nebylo z nejpreciznějších, útočník domácího celku zachoval klid a dokázal míček propasírovat do branky. Je to důležité uklidnění pro Pražany, kteří začali v utkání nemile ztrácet svůj náskok.
     
    50:15
    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians (Jan Malič – 2 min., Držení).
    48:52 Pavel JURČÍK - 4:2
     
    48:52
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Netrvalo to dlouho a náskok Bohemians už je jen dvougólový. Na hraně brankoviště se dokázal procpat k dorážce PAVEL JURČÍK, který několikrát marně doklepával míček za Michajloviče, až se konečně trefil. Domácí by měli začít řešit díry ve své defenzivě. Asistence: Lukáš Petřík.
    47:13 František VYKOPAL - 4:1
     
    47:13
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Panteři se konečně dostávají ke slovu a alespoň částečně zadělávají na drama. Z otočky se prosazuje FRANTIŠEK VYKOPAL, který pálil velmi prudce od mantinelu a poprvé v utkání načapal Radovana Michajloviče, který už nestihl střelu vyrazit. Nyní musí Otrokovice pořádně zabrat. Asistence: David Ležatka.
     
    47:02
    Forman zůstal za obranou po velké chybě kapitána Lukáše Petříka úplně sám, ale svou střelu namířil jen do pravé tyče. Navýšení náskoku se tedy znovu odkládá.
    43:18 Dominik ŠIMÁNĚ - 4:0
     
    43:18
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Opakuje se spolupráce, kterou jsme mohli vidět už při první trefě. DOMINIK ŠIMÁNĚ vyplaval na středu a dorazit nahození Jana Dobisíka ze vzduchu. Krásná žabička zapadla až do sítě, Adam Kohút nedokázal na nepravidelnou trajektorii míčku vůbec reagovat a Bohemka vede už 4:0. Asistence: Jan Dobisík.
     
    30:10
    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians (Vojtěch Bílek – 2 min., Hra na zemi).
     
    23:12
    Volného Sebastiána Roda si všiml Daniel Cabejšek, ale střela prvně jmenovaného troskotá na tyči. Bohemians se snaží navýšit náskok.
    20:42 Karel PETRÁK - 3:0
     
    20:42
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Před malým brankovištěm zůstal zapomenutý KAREL PETRÁK a pražskému celku přidružuje už třígólový náskok. Skvěle se do akce znovu vložil Filip Forman, který vyběhl zpoza klece a celou dobu periferně sledoval svého kolegu, který pak dostal lahůdkový pas. Asistence: Filip Forman.
    18:31 Filip FORMAN - 2:0
     
    18:31
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Laciný gól propouští za svá záda Adam Kohút. Hostující brankář při snaze zajistit tečovanou střelu FILIPA FORMANA ve výskoku nešikovně trknul do míčku, který letěl úplně mimo tři tyče. Jenže po zásahu gólmana Otrokovic překvapivě dopadnul až za brankovou čáru, za bukem číhající Jakub Buršík už vůbec nemusel dorážet. Bez asistence.
     
    15:42
    V brankovišti zaostal Jakub Buršík, ale nikdo ho neuhlídal. Filip Forman přes celé hřiště zahlédl svého kolegu, který ale nedokázal obelstít hbitě se pohybujícího Kohúta.
     
    10:16
    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians (Vojtěch Bílek – 2 min., Sekání).
    09:33 Dominik ŠIMÁNĚ - 1:0
     
    09:33
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Fantasticky DOMINIK ŠIMÁNĚ! Na brankáře se hrnul z levé strany. Měl možnost objíždět bránu, místo toho si ale přehodil míček na bekhend a pod nohou Adama Kohúta nekompromisně trestal volný prostor, který mu obránci Otrokovic nabídli. Dva soupeřovy hráče na sebe natáhnul také asistující Jan Dobisík, který tak odvedl podstatnou černou práci. Asistence: Jan Dobisík.

    Patrik Czepiec

    Góly a asistencie: 10. Šimáně (Dobisík), 19. F. Forman, 21. Petrák (F. Forman), 44. Šimáně (Dobisík), 53. F. Forman (t.s.), 58. Buršík (Malič), 59. Čihák (Kratina), 60. F. Forman (Petrák) – 48. Vykopal (D. Ležatka), 49. Jurčík (Petřík)


    FbŠ Bohemians: Michajlovič (Hyršl) – Kuncman, Čihák, Ďopan, Pastor, Šimáně, Malič – Šebek, Dobisík, Petrák, Buršík, Bílek, Rod, Kratina, F. Forman, Růžek, Cabejšek.
    PSG Panthers Otrokovice: Kohút (Majrich) – Gašparík, D. Ležatka, Jurčík, Halama – Červenka, Hrabal, Nehila, M. Ležatka, Kvapil, Máček, Šťourač, Vykopal, Krčma, Petřík.

    Rozhodca: V. Sýkora, Dolanský