Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 3:1 (kon.) | Košice – HC Slovan 3:6 (kon.) | Poprad – B. Bystrica 2:4 (kon.)
Zvolen – Nitra 1:4 (kon.) | Trenčín – Michalovce 4:1 (kon.) | Spišská N. Ves – Prešov 5:0 (kon.)
koniec
HC MIKRON Nové Zámky
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Nedeľa 26.09.2021, 16:00 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 2. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    HC Nové Zámky dali gól!
    Fantastický zápas zažíva AUSTIN FARLEY, podarilo sa mu zakončením do prázdnej bránky zavŕšiť hattrick. Dnes je jediným strelcom domácich a hrdinom stretnutia.
     
    53:12
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci znova využili presilovku a opäť to je AUSTIN FARLEY, ktorý sa presadil. Tentoraz bol v uhle a Tomáš Vošvrda sa nalepil na bližšiu žrď. Puk napriek tomu prešiel za čiaru.
     
    47:11
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Nahodenie do bránkoviska síce Engstrand vyrazil, lenže iba pred seba a voľný ADAM HALUŠKA ho z prvej upratal do siete. Liptáci tak vyrovnali.
     
    20:14
    HC Nové Zámky dali gól!
    Jackson prihrával pred bránkovisko, kde Farley posunul puk Mišiakovi, ten mu ho vrátil naspäť a nestrážený AUSTIN FARLEY puk upratal za Vošvrdu. Stalo sa tak necelú sekundu pred koncom presilovky.

    Matej Kubove


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 21. Farley (Mišiak, Jackson), 54. Farley (Holenda), 60. Farley (Hatala) – 48. Haluška (S. Petráš, Kalousek)


    HC MIKRON Nové Zámky: Engstrand (Lackovič) – Hatala, Holenda, Ligas, Bull, Knižka, Reini, Hrabčák, Šeliga – Mišiak, Jackson, Farley – Števuliak, Šiška, Klempa – T. Varga, Barto, Kurbatov – F. Tóth, Ferenyi, Ondrušek
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Vošvrda (Kozel) – Ventelä, Varttinen, Kurali, Salija, Ilenčík, Mezovský, Krempaský – Matúš Paločko, Hovorka, Obdržálek – Michalík, Walega, J. Jurík – Kriška, T. Urban, Uhrík – Haluška, S. Petráš, Kalousek

    Rozhodca: Šefčík, Fridrich – Orolin, Crman – J. Konc st.