Juventus – Sampdoria 3:2 (kon.) | Empoli – Bologna 4:2 (kon.) | Sassuolo – Salernitana 1:0 (kon.)
Udinese – Fiorentina 0:1 (kon.) | Lazio – AS Rím 3:2 (kon.) | Neapol – Cagliari 2:0 (kon.)
koniec
Lazio Rím
3:2 (2:1)
AS Rím
cz Nedeľa 26.09.2021, 18:00Talianska Seria A • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    89
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Ciro Immobile, přichází Vedat Muriqi.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Danilo Cataldi (S. S. Lazio).
    Žlutou kartu dostává Jordan Veretout (AS Řím).
     
    83
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Matías Viña, přichází Chris Smalling.
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Rick Karsdorp, přichází Nicola Zalewski.
     
    83
    Na druhé straně už se někteří fanoušci začali radovat, Ciro Immobile ovšem ve skluzu trefil jen boční síť brány. Nebyl ale zas tak daleko od gólu.
     
    81
    Další skvělý zákrok veterána Josého Reiny! Tentokrát si poradil s technickou střelou Šomurodova z hranice pokutového území!
     
    79
    Po krátké přihrávce Andrersona pálil tvrdě z pravé strany pokutového území Ciro Immobile. Mířil ale přesně na Patrícia a ten tak jeho ránu dokázal vyrazit mimo.
     
    77
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Nicolò Zaniolo, přichází Carles Pérez.
    73.
     
    73
    Nicolò Zaniolo hraje v posledních minutách skvěle. Tentokrát si na pravé straně hezky udělal místo pro střelu a následně vyslal dělovku na vzdálenější tyč. Pepe Reina ale dokázal výtečně zasáhnout a míč vyrazit.
    69. Jordan VERETOUT - 3:2
     
    69
    AS Řím právě vstřelil branku!
    K exekuci se postavil JORDAN VERETOUT. Pepe Reina sice vystihl směr, přesnou střelu Veretouta do levého dolního rohu ale vytěsnit nedokázal.
     
    66
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Luis Alberto, přichází Jean-Daniel Akpa-Akpro.
     
    64
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Stephan El Shaarawy, přichází Eldor Šomurodov.
    63. Felipe ANDERSON - 3:1
     
    63
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Domácí střílejí třetí gól a vedou tak znovu o dva góly. Immobile byl vyslán do rychlé akce a už sám mohl zakončoval ze skvělé pozice. Nakonec si však míč ještě zasekl, obešel gólmana a nakonec jej předložil FELIPEMU ANDERSONOVI, který bez problémů dokázal trefit levý dolní roh. V bráně v ten moment stál jen jeden z bránících hráčů.
     
    61
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Lucas Leiva, přichází Danilo Cataldi.
     
    49
    Po nedovoleném zákroku na Andersona zahrával domácí tým standardní situaci a bylo to nebezpečné! Sergej prodloužil centr na Immobileho, který ovšem míč ze vzduchu mezi tři tyče neposlal.
     
    48
    Žlutou kartu dostává Matías Viña (AS Řím).
     
    45+1
    Žlutou kartu dostává Bryan Cristante (AS Řím).
     
    41
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Dočkali jsme se dokonce gólu a hostující tým snižuje na rozdíl jedné trefy! Na centr Veretouta od rohového praporku na bližší tyč si naskočil obránce ROGER IBAÑEZ, který míč usměrnil mimo dosah brankáře Reiny.
     
    37
    Mohlo to být ale dokonce o tři góly! Sergej získal míč na polovině hřiště a po chvíli jej poslal na Immobileho. Domácí kanonýr si balon navedl na pravou stranu pokutového území, odkud ovšem napálil pouze boční síť brány.
    28.
     
    28
    Ještě větší šanci měl Nicolò Zaniolo, který zblízka po rohovém kopu usměrnil hlavou míč pouze do tyče a jeho následnou dorážku už Reina dokázal pokrýt!
    27.
     
    27
    Teď ovšem Tammy Abraham přihrál Jordanu Veretoutovi, který tvrdou ranou zpoza pokutového území hodně protáhl Pepeho Reinu!
     
    25
    Žlutou kartu dostává Lucas Leiva (S. S. Lazio).
     
    19
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Skvělý první poločas pro domácí tým pokračuje! Immobile na sebe během protiútoku navázal pozornost obránců a přihrál míč PEDROVI. Fotbalista, který loňskou sezonu strávil právě v dresu rivala, následně z hranice vápna zakončil přesně do pravého dolního rohu.
     
    12
    Sergej byl při své hlavičce sestřelen Ruiem Patríciem a určitou dobu byl indisponován. Nakonec je však schopen pokračovat. Hostující gólman vidí za své počínání žlutou kartu.
    11. Sergej MILINKOVIĆ-SAVIĆ - 1:0
     
    11
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Domácí tým jde poměrně rychle do vedení. Felipe Anderson poslal do pokutového území hezký centr z pravého křídla. Na něj si naběhl SERGEJ MILINKOVIĆ-SAVIĆ, který míč poslal hlavou do sítě.

    Filip Krůza

    Góly: 11. S. Milinković-Savić (Anderson), 19. Pedro (Immobile), 63. Anderson (Anderson) – 41. Ibañez (Veretout), 69. Veretout (pen.)

    Karty:   25. Lucas Leiva (LAZ), 87. Cataldi (LAZ) – 12. Patrício (ASR), 45+1. Cristante (ASR), 48. Viña (ASR), 87. Veretout (ASR)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 5:6. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:13.
    Lazio Rím: Reina – Marušić, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj – S. Milinković-Savić, Lucas Leiva (61. Cataldi), Alberto (66. Akpa-Akpro) – Pedro, Immobile (89. Muriqi), Anderson.
    Náhradníci: Adamonis, Strakoša – Akpa-Akpro, Bašić, Cataldi, Escalante, Lazzari, Moro, Muriqi, Patric, S. Radu, Romero.

    AS Rím: Patrício – Karsdorp (83. Zalewski), Mancini, Ibañez, Viña (83. Smalling) – Cristante, Veretout – Zaniolo (77. C. Pérez), Mchitarjan, El Shaarawy (64. Šomurodov) – T. Abraham.
    Náhradníci: Boer, Fuzato – Bove, Calafiori, Darboe, Diawara, Kumbulla, B. Mayoral, C. Pérez, Šomurodov, Smalling, Zalewski.

    Rozhodca: Guida – Meli, Peretti