Mallorca – Osasuna 2:3 (kon.) | Barcelona – Levante 3:0 (kon.) | Sociedad – Elche 1:0 (kon.)
Rayo Vallecano – Cadiz 3:1 (kon.) | Real Betis – Getafe 2:0 (kon.)
koniec
Rayo Vallecano
3:1 (2:1)
Cadiz CF
cz Nedeľa 26.09.2021, 18:30 • Campo de Fútbol de Vallecas, Madrid • Španielska LaLiga • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    87
    Vallecano právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují do dvoubrankového náskoku! ISI PALAZÓN si zpracoval na útočné polovině přihrávku od Guardioly, navedl si míč před obloukem před šestnáctkou Cádizu na levačku a krásnou střelou poslal míč v pravém horním rohu od břevna do sítě. Krásný gól! Asistence: Sergi Guardiola.
     
    44
    Vallecano právě vstřelilo branku!
    Domácí opět vedou! Balliu si na pravém křídle narazil míč s Palazónem a po jeho zpětné přihrávce se dostal zprava do šestnáctky Cádizu. Přihrávkou na přední tyč pak našel RADAMELA FALCAA, jenž předskočil Harojana a z první tečoval míč mezi nohy zasahujícího brankáře Ledesmy. Asistence: Iván Balliu.
     
    23
    Cádiz právě vstřelil branku!
    Videoasistent odhalil, že se o ofsajd nejednalo a branka tedy platí! Salviho centr z přímého kopu ze středu pole prodloužil Jönsson hlavou k levé tyči, kam si naběhl VARAZDAT HAROJAN a ten míč zblízka dorazil do sítě. Asistence: Jens Jönsson.
     
    9
    Vallecano právě vstřelilo branku!
    Domácí otevírají skóre! Trejo dostal výbornou zpětnou přihrávkou na pravé křídlo za obránce, potáhl míč do šestnáctky Cádizu a přihrávkou na přední tyč našel volného Falcaa. Jeho střelu z první brankář hostů Ledesma ještě výborným zákrokem vyrazil, míč se ale odrazil přímo před ÁLVARA GARCÍU, jenž ho zblízka ze vzduchu dorazil do odkryté branky. Bez asistence.

    Michal Sadlek

    Góly: 9. Á. García, 44. Falcao (Balliu), 87. Palazón (Guardiola) – 23. Harojan (Jönsson)

    Karty:   50. Palazón (VLL), 59. Balliu (VLL) – 45+1. Bastida (CAD), 48. Harojan (CAD), 56. Cala (CAD), 90+3. Perea (CAD)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:11.
    Rayo Vallecano: Dimitrievski – Balliu, Saveljich (84. Maraš), Catena, F. García – Valentín (72. Ciss), Unai López (64. Comesaña) – Palazón, Trejo (C) (84. Guardiola), Á. García – Falcao (64. Nteka).
    Náhradníci: L. Zidane – Maraš, Mario Suárez, Comesaña, Nteka, Bébé, Martín, Guardiola, Kévin Rodrígues, Ciss, Pozo, Hernández.

    Cadiz CF: Ledesma – Akapo (77. Perea), Harojan, Cala, A. Espino – Salvi (C), Jönsson (46. Sobrino), Alarcón, Arzamendia (46. Jiménez) – Bastida (67. Lozano), Andone (67. Negredo).
    Náhradníci: Gil – Mauro López, Lozano, Perea, Jiménez, Negredo, Carcelén, Sobrino, Chapela, Calderón, Osmajić, Chust.

    Rozhodca: Bengoetxea – González, Rojas

    Diváci: 5 903