Jablonec – Liberec 0:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Slovácko 3:5 (kon.) | Teplice – Sigma Olomouc 0:0 (kon.)
Slavia – Hr. Králové 4:1 (kon.)
koniec
FK Mladá Boleslav
3:5 (1:3)
1.FC Slovácko
cz Nedeľa 26.09.2021, 16:00 • Lokotrans Aréna • Česká FORTUNA:LIGA • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    87
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    EWERTON kompletuje svůj hattrick, po rohovém kopu mu nechali hostující hráči dost prostoru na hranici vápna, EWERTON si míč navedl na pravou nohu a znovu placírkou nasměroval míč k levé tyči.
     
    73
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Také domácí mají dvoubrankového střelce. EWERTON nejprve naznačil střelu, poté se vyhnul Havlíkovi a krásnou střelou na zadní tyč dává branku. Nguyen plachtil vzduchem zbytečně.
     
    61
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro Mladou Boleslav debakl. Sadílek poslal patičkou míč Havlíkovi, který jak přes kopírák předešlé branky poslal míč na MILANA PETRŽELU, jenž přízemní střelou dává branku.
     
    57
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    VÁCLAV JUREČKA se podruhé prosazuje, když byl na konci rychlé akce. JUREČKA měl ještě snažší situaci než u prvního gólu, jen nastavil nohu po krásné přihrávce od Kohúta. I když pomezní signalizoval ofsajd Kohůta, tak videorozhodčí branku potvrdil.
     
    45+2
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V nastavení první půlky Mladá Boleslav snižuje na rozdíl dvou branek. Milan Škoda našel na zadní tyči EWERTONA, který balon dopravil v pohodě do sítě.
     
    26
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Tak to je hodně velká sprcha pro domácí Boleslav. Havlík nacentroval do vápna, kde hlavičkoval Reinberk, jehož hlavička šla do tyče, od které se míč odrazil k JANU KALABIŠKOVI, ten měl už lehkou úlohu.
     
    23
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Slovácko vede v Mladé Boleslavi už o dvě branky. Holzer odcentroval z levé strany, obránce Jurásek odvrátil míč přesně proti noze VÁCLAVA JUREČKY, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě a přesně míč zacílil k levé tyči.
     
    17
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Slovácko jde do vedení po rychlé kombinaci. Holzer našel na levé straně Reinberka, který centroval na malé vápno, u přední tyče stál MICHAL KOHÚT, ač byl bráněný, tak dokázal se prosadit a prostřelit brankáře Halousku.

    Tomáš Kučera

    Góly: 45+2. Ewerton (Milan Škoda), 73. Ewerton (Jurásek), 87. Ewerton – 17. Kohút (Reinberk), 23. Jurečka, 26. Kalabiška, 57. Jurečka (Kohút), 61. M. Petržela (Havlík)

    Karty:   33. Matějovský (MBL), 66. Karafiát (MBL), 78. Fila (MBL), 90+3. Suchý (MBL)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 7:5. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 11:11.
    FK Mladá Boleslav: Halouska – D. Douděra, Suchý, Karafiát, Jurásek – Dancák (28. Fila), Matějovský (C) (65. Smrž) – Ewerton, Hlavatý, Stránský (28. Ladra) – Milan Škoda (65. L. Mašek).
    Náhradníci: Šerák – Ladra, Skalák, D. Šimek, Fila, Smrž, L. Mašek.

    1.FC Slovácko: Nguyen – Reinberk, Mich. Kadlec (C), S. Hofmann, Kalabiška – M. Petržela (73. Navrátil), Havlík, L. Sadílek (90+1. Šimko), Holzer (79. Vecheta) – Kohút (73. Mareček) – Jurečka (79. Tomič).
    Náhradníci: Bajza – Mareček, Navrátil, Vecheta, O. Šašinka, Tomič, Šimko.

    Rozhodca: P. Julínek – R. Kotík, L. Lakomý VAR: Ondráš, AVAR: Zadinová.

    Diváci: 2223