Sparta B – Vlašim 2:3 (kon.) | Varnsdorf – Třinec 5:1 (kon.) | Táborsko – Chrudim 1:0 (kon.)
Prostějov – Opava 0:1 (kon.)
koniec
FK Varnsdorf
5:1 (3:0)
FK Třinec
cz Nedeľa 26.09.2021, 16:30 • Městský stadion v Kotlině, Varnsdorf • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ) • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    89
    Tak to je střídání jako z pohádky! Breda centroval do pokutového území, míč propadl až k Adamu Ondráčkovi, který střelou doprostřed brány zvyšuje na 5:1! Kotlinou hraje známá písnička "Né pětku né".
     
    65
    Gólové hody v Kotlině pokračují! Patrik Schön si převzal míč, prošel přes soupeře a střelou k levé tyči zvyšuje již na 4:1!
     
    49
    Tlak Třince na začátku druhé půle se vyplatil! Omasta prodloužil míč na Václava Juřenu, který střelou na vzdálenější tyč překonává Richtera a dramatizuje utkání!
     
    31
    Tohle je pro Třinec hřebíček do rakve! Hosté se ještě ani nerozkoukali a loví míč ze sítě potřetí! Dordič se snažil prodrat vápnem a byl faulován, sudí nařizuje pokutový kop, který bezpečně střelou k tyči proměňuje Martin Kouřil!
     
    29
    Schön si převzal míč u lajny a zamířil si to směrem do středu hřiště. Přesnou přihrávkou do vápna našel Matěje Kubistu, který střelou do protipohybu zvyšuje na 2:0!
     
    13
    Varnsdorf otevírá gólový účet dnešního utkání. Marek Richter využil zmatky v obraně hostů a po rohovém kopu nadvakrát dostává míč pod břevno – 1:0!

    Tomáš Secký

    Góly: 13. M. Richter, 29. M. Kubista, 31. Kouřil (pen.), 65. Schön, 89. Ondráček – 49. Juřena

    Karty:   37. M. Kubista (VDF) – 31. Habusta (TRI), 34. Bolf (TRI)


    FK Varnsdorf: A. Richter – M. Richter, Kouřil, Zbrožek, Heppner – Schön (88. Ondráček), Bláha (C) (88. Pajkrt), Lauko (64. Breda), M. Kubista (77. Rudnytskyy), Dordić – Šimon (64. Velich).
    Náhradníci: Vaňák – Pajkrt, Breda, Hušek, Ondráček, Velich, Rudnytskyy.

    FK Třinec: Adamuška – Bolf, Bedecs (46. Ntoya), Habusta, Hýbl (75. Szewieczek) – Buneš, Šteinhübel – Omasta (75. Puchel), Weber (46. Petráň), Javůrek (56. Kania) – Juřena.
    Náhradníci: Hasalík – Puchel, Petráň, Kania, Szewieczek, Ntoya.

    Rozhodca: Nehasil – Ratajová, Černoevič

    Diváci: 569