Žilina – Ružomberok 0:2 (kon.) | Senica – Slovan Bratislava 0:3 (kon.) | Zlaté Moravce – L. Mikuláš 2:2 (kon.)
Sereď – Michalovce 0:1 (kon.)
koniec
FC ViOn Zlaté Moravce
2:2 (1:0)
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
Sobota 25.09.2021, 18:00Niké liga • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    84
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa až príliš zatiahli pred vlastnú bránu, Liptáci prebrali opraty zápasu a vyrovnávajú. Po centri sa lopta v šestnástke poodrážala, po hlavičkovom priťuknutí sa najlepšie zorientoval striedajúci PETER VOŠKO a nekompromisne zblízka napálil loptu za bezmocného Lukáča! 2:2.
     
    55
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Janec odcentroval z prvej na malé vápno na hlavu TOMÁŠA STAŠA, ktorý sa zavesil do vzduchu a presnou hlavičkou k ľavej žrdi znížil na 1:2!
     
    53
    Zlaté Moravce dali gól!
    Nedáš – dostaneš. Liptáci svoje šance nevyužívajú, zato Z. Moravce áno. MAREK ŠVEC sa nerozpakoval a zblízka napálil loptu do pravej časti brány. Zaznamenal tak prvý presný zásah v sezóne a poslal svoj tím do dvojgólového vedenia!
     
    40
    Zlaté Moravce dali gól!
    Hra sa začala prelievať zo strany na stranu, sú to domáci, ktorí idú do vedenia! KAROLA MONDEKA nedokázal Bartoš odstaviť od lopty, ten si ju z pravej strany naviedol na os ihriska a jeho parádna strela sa od pravej žrde odrazila za bránkovú čiaru! Vion vyhráva 1:0.

    Daniela Mesíková


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 40. Mondek, 53. Švec – 55. Staš (Janec), 84. Voško

    Karty:   48. Tóth (ZMO), 50. Čonka (ZMO), 82. Gamboš (ZMO), 90+2. Bednár (ZMO) – 56. Staš (LMI), 65. Pintér (LMI), 90+5. Voško (LMI)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Lukáč – Čögley (C), Menich, Tóth, Čonka – Mondek, Kolesár (78. Ďubek), Gamboš, Bednár, Kyziridis – Švec (68. Chren).
    Náhradníci: Richter – Belmenen, Mudžiri, Ku. Yilmaz, Haspra, Ďubek, Chren, Rák.

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Luksch – Krčík, Hranáč, Pintér, Janec (80. Flak) – Staš, Krčík (63. Gerát) – Laura (80. Voško), Bartoš (C), Švec (90. Kotora) – Pinte (90. Káčerík).
    Náhradníci: Sváček – Bartoš, Gerát, Káčerík, Voško, Kotora, Václavik, Filinský, Flak.

    Rozhodca: Sedlák -Straka, Vass

    Diváci: 657