Chodov – Královské Vinohrady 13:7 (kon.) | Česká Lípa – Ostrava 5:13 (kon.)
koniec
FAT PIPE Florbal Chodov
13:7 (5:2, 5:1, 3:4)
TJ Sokol Královské Vinohrady
cz Sobota 25.09.2021, 17:00 • Sportovní hala Jižní město • Livesport Superliga (CZ) • 4. kolo
Predzápasové kurzy
    57:12 Marek VÁVRA - 13:7
     
    57:12
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí výběr se prosazuje při vlastním oslabení. Chodov vybojoval balonek u zadního mantinelu. Radim Slunečko našel před brankou volného MARKA VÁVRU, který trefil přesně prázdnou klec! Asistence: Radim Slunečko.
    45:05 Štěpán ŠVEJDA - 12:7
     
    45:05
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    rychlý protiútok hostů znamená sedmou branku. Viktor Kopecký nahrál na ŠTĚPÁNA ŠVEJDU, a ten nedal Hodíkovi šanci. Asistence: Viktor Kopecký.
    42:19 Michal STRNAD - 12:6
     
    42:19
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Vinohrady korigují stav zápasu další trefou! Smolný moment si vybral MICHAL STRNAD, který si nešťastně srazil balonek za vlastního gólmana.
    42:14 Mikuláš KOMÁREK - 12:5
     
    42:14
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov přidává dvanáctou trefu. MIKULÁÍŠ KOMÁREK se prosazuje proti gólmanovi Vinohrad z dobré pozice! Bez asistence.
    41:44 Marek VÁVRA - 11:5
     
    41:44
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí střílí další branku! Daniel Eremiáš vyzval MARKA VÁVRU, který prostřelil Musila! Asistence: Daniel Eremiáš.
    41:23 Viktor KOPECKÝ - 10:5
     
    41:23
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Hosté střílí rychlou branku po chybě Chodova! Ivan Pergler nahrál na VIKTORA KOPECKÉHO, který v souboji s Hodíkem uspěl! Asistence: Ivan Pergler.
    41:10 Viktor KOPECKÝ - 10:4
     
    41:10
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Vinohrady využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl šesti branek! Pohledná kombinace hostů, kdy Jan Fiala vyzval ke skórování VIKTORA KOPECKÉHO, jenž se trefil k pravé tyči. Asistence: Jan Fiala.
    35:57 Marek VÁVRA - 10:3
     
    35:57
    Chodov právě vstřelil branku!
    Desítka domácího celku je na světě! Petr Majer je ústřední postavou posledních branek, když nahrál an MARKA VÁVRU. Zkušený forvard přivítal Musila v brance střelou k pravé tyči! Domácí sniper má tedy hattrick. Asistence: Petr Majer.
    35:07 Ondřej VOŠTA - 9:3
     
    35:07
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodováci přidávají devátý gól! Krásně zahraný volný úder, který měl na starosti Martin Řezáč, který nahrál na levou stranu ONDŘEJI VOŠTOVI. Domácí hráč trefil z jedničky k pravé tyči! Asistence: Martin Řezáč.
    30:45 Marek VÁVRA - 8:3
     
    30:45
    Chodov právě vstřelil branku!
    Rychlý kontr Chodova znamená osmou branku! Přenesení hry v podání Petra Majera, který krosem našel před Šantorovou brankou MARKA VÁVRU. Chodovský mazák snad jednoruč překonal gólmana. Asistence: Petr Majer
    26:09 Ivan PERGLER - 7:3
     
    26:09
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    rychlá akce Vinohrad přináší třetí branku! Vojtěch Klápa nahrál na pravou stranu na nabíhajícího IVANA PERGLERA, který prostřelil přesouvajícího se Hodíka! Asistence: Vojtěch Klápa.
    25:35 Marek VÁVRA - 7:2
     
    25:35
    Chodov právě vstřelil branku!
    Smůla pro hosty, kteří už výrazně ztrácí! Jiří Bauer napálil míček na zadní mantinel od kterého se balonek odrazil tak, že míček přelétl svatyni Šantory. Dezorientovaný gólman neměl nárok na pohotovou dorážku MARKA VÁVRY! Asistence: Jiří Bauer.
    21:32 Martin SKŘIVÁNEK - 6:2
     
    21:32
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí tým přidává šestou branku! Daniel Maxa nahrál na levý mantinel MARTINU SKŘIVÁNKOVI, který byl sice tísněn, i tak dokázal prostřelit Šantoru na vzdálenější tyč! Asistence: Daniel Maxa.
    19:27 Zbyněk STUCHLÍK - 5:2
     
    19:27
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Hosté snižují náskok domácího týmu! Jan Fiala nahrál na ZBYŇKA STUCHLÍKA, který prostřelil do protipohybu Hodíka! Asistence: Jan Fiala.
    17:27 Daniel EREMIÁŠ - 5:1
     
    17:27
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov nemá dost a přidává pátou branku. Petr Majer ustál souboj za brankou Šantory, nahrál před levou tyč, kde stál na velkém brankovišti DANIEL EREMIÁŠ. Domácí hráč nepohrdl zakončením do prázdné klece. Asistence: Petr Majer.
    13:02 Mikuláš KOMÁREK - 4:1
     
    13:02
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov jde do většího trháku! Vinohrady přišly o míček na vlastní polovině, čehož využili domácí. Martin Skřivánek měl míček na hole, ale nahrál na pravou stranu MIKULÁŠI KOMÁRKOVI. Domácí borec trefil prázdný kout hostující svatyně. Asistence: Martin Skřivánek.
    11:00 Jiří BAUER - 3:1
     
    11:00
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov si bere svůj dvougólový náskok zpět, a to v přesilové hře. Marek Vávra byl na levém mantinelu, odkud nahrál na osu hřiště, kde byl JIŘÍ BAUER. Útočník domácího výběru z otočky zamířil přesně k levé tyči! Asistence: Marek Vávra.
    06:06 Ivan PERGLER - 2:1
     
    06:06
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Hosté využívají chybu domácí defenzivy ke snížení skóre. Karel Hodík si šel pro míček, ale ten sebral jeho spoluhráč, který neodhadl celou situaci. Míček mu vzal IVAN PEGLER, který propálil Hodíka k levé tyči! Asistence: Zbyněk Stuchlík.
    03:54 Mikuláš KOMÁREK - 2:0
     
    03:54
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Tom Ondrušek opět ukázal přehled ve hře, když se nacházel na levé straně. Zvedl hlavu a nahrávkou na druhou stranu vyzval ke střele MIKULÁŠE KOMÁRKA. Útočník Chodova neměl problém trefit poloprázdné zařízení. Asistence: Tom Ondrušek.
    01:01 Daniel MAXA - 1:0
     
    01:01
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov jde po začátku utkání rychle do vedení! Tom Ondrušek po rozehrávce volného úderu narýsoval nahrávku na pravou stranu k volnému DANIELU MAXOVI. Útočník Chodova vystřelil z první k bližší tyči! Asistence: Tom Ondrušek.

    Štěpán Ondráček

    Góly a asistencie: 2. Maxa (Ondrušek), 4. Komárek (Ondrušek), 11. J. Bauer (M. Vávra), 14. Komárek (Skřivánek), 18. Eremiáš (Majer), 22. Skřivánek (Maxa), 26. M. Vávra (J. Bauer), 31. M. Vávra (Majer), 36. Vošta (Řezáč), 36. M. Vávra (Majer), 42. M. Vávra (Eremiáš), 43. Komárek, 58. M. Vávra (Slunečko) – 7. Pergler (Z. Stuchlík), 20. Z. Stuchlík (Fiala), 27. Pergler (V. Klápa), 42. V. Kopecký (Fiala), 42. V. Kopecký (Pergler), 43. Strnad (vla.), 46. Švejda (V. Kopecký)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Hodík (Šimůnek) – Maxa, Slunečko, Sýkora, J. Bauer, Horký, Podhráský, Strnad – Komárek, Plíhal, Vošta, M. Vávra, Ondrušek, Řezáč, Skřivánek, Eremiáš, Majer, Dufek.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Šantora (36. Musil) – D. Ježek, Gold, Lanc, Fiala, Čuda, O. Stuchlík – V. Kopecký, M. Bína, Pinkas, Gregor, P. Hájek, Švejda, V. Klápa, Z. Stuchlík, Pergler, Horák, Procházka.

    Rozhodca: Radim Sýkora, Miroslav Tkáč

    Diváci: 68