Barys – Novosibirsk 2:1 (po pr.) | Jekaterinburg – Čeljabinsk 1:2 (1:2 po s.n.) | Metallurg Magnitogorsk – CSKA Moskva 4:0 (kon.)
Helsinki – Soči 4:2 (kon.) | Novgorod – D. Moskva 4:2 (kon.) | Viťaz – Chabarovsk 4:1 (kon.)
Jaroslavľ – Ufa 2:3 (po pr.) | Dinamo Minsk – Petrohrad 1:2 (po pr.)
koniec po predl.
Lokomotiv Jaroslavľ
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:1)
HC Salavat Julajev Ufa
cz Sobota 25.09.2021, 16:30 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    60:27 Sakari MANNINEN - 2:3
     
    60:27
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté dokonávají obrat! Kličku Hartikainena a jeho snahu natlačit se před bránu obránce ještě zastavil, následná střela SAKARIHO MANNINENA z mezikruží už ovšem rozvlnila síť. Asistence: Teemu Hartikainen, Markus Granlund.
    58:36 Sakari MANNINEN - 2:2
     
    58:36
    Ufa právě vstřelila branku!
    A to se hostujícímu celku rychle vyplatilo. Šmeljov našel z pravého kruhu přihrávkou skrz pásmo SAKARIHO MANNINENA, který kotouč rychle z první poslal do brány. Asistence: Sergej Šmejlov, Markus Granlund.
    39:39 Teemu HARTIKAINEN - 2:1
     
    39:39
    Ufa právě vstřelila branku!
    Zápletka je na světě. Hostující tým chvíli před koncem druhé třetiny využívá přesilovou hru. Ze závaru před bránou ještě gól nepadl, puk ale ukořistil TEEMU HARTIKAINEN, který se s ním dostal na levý kruh, odkud prostřelil ještě rozhozeného gólmana. Bez asistence.
    30:10 Pavel KRASKOVSKIJ - 2:0
     
    30:10
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Zakřikl jsem to, protože domácí rázem přidávají svůj druhý gól. Puk po střele Polunina z pokleku z levého kruhu propadl brankáři Metsolovi a PAVEL KRASKOVSKIJ jej jen jednoduše doklepl do sítě. Asistence: Alexandr Polunin, Jegor Korškov.
    01:49 Rušan RAFIKOV - 1:0
     
    01:49
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    První střela domácího týmu končí v bráně. Po vhazování se ke střele od modré dostal obránce RUŠAN RAFIKOV a jeho rána se zastavila až o síť. Asistence: Arťom Iljenko, Pavel Kudrjacev.

    Filip Krůza

    Góly a asistencie: 2. Rafikov (Iljenko, Kudrjavcev), 31. Kraskovskij (Polunin, Korškov) – 40. Hartikainen, 59. Manninen (Šmeľov, M. Granlund), 61. Manninen (Hartikainen, M. Granlund)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Pasquale (D. Isajev) – A. Marčenko, Rafikov, Jelesin, Barancev, M. Osipov, Čerepanov, Naumenko – Boucher, Šalunov, De. Alexejev – Kraskovskij, Polunin, Korškov – Ge. Ivanov, Kajumov, J. Averin – Nikulin, Iljenko, M. Beljajev – Kudrjavcev.
    HC Salavat Julajev Ufa: Metsola (Šaryčenkov) – Panin, Muchamadullin, Koledov, Naumenkov, Zubarev, J. Birjukov, Lisovec – M. Granlund, Manninen, Hartikainen – N. Kuljomin, Kadejkin, Šmeľov – V. Tichonov, R. Amirov, Chochriakov – Platt, Baškirov, Alalykin – Kartajev.

    Rozhodca: Naumov, Ravodin – Parikov, Stroganov