Saint-Étienne – Nice 0:3 (kon.) | Štrasburg – Lille 1:2 (kon.) | Lyon – Lorient 1:1 (kon.)
Paríž – Montpellier 2:0 (kon.)
koniec
AS Saint-Étienne
0:3 (0:1)
OGC Nice
cz Sobota 25.09.2021, 17:00 • Stade Geoffroy-Guichard, Saint-Étienne • Ligue 1 Uber Eats • 8. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Vítám všechny fanoušky francouzské nejvyšší soutěže, Ligue 1 Uber Eats má na programu už osmé kolo, v němž se představí AS Saint-Étienne a OGC Nice. Obrovským favoritem souboje bude hostující mužstvo.
     
    Pokud se podíváme na tabulku nejvyšší francouzské soutěže zjistíme, že oba týmy se nacházejí ve zcela jiném rozpoložení, ikdyž favorit v posledních dvou zápasech výsledkově zaváhal. Nice se zatím nachází na sedmém místě, když získalo deset bodů, ovšem má odehráno o zápas méně. Hostující celek se může pyšnit výbornou obranou, jelikož inkasoval jen tři góly – všechny v posledních dvou zápasech. Nejprve remizoval s Monacem 2:2 a ve středu nestačil na Lorient – 0:1. Pod těžkou dekou se pak nachází, tradiční účastník Ligue 1, Saint-Étienne. ASSE v sedmi případech zaznamenalo pouze tři body a stále čeká na vítězství. Domácí tým musí začít bodovat, jinak se bude prát o záchranářskou pozici. ASSE už inkasovalo čtrnáct gólů a jen sedmkrát se radovalo ze vstřelené branky. Horší než Saint-Étienne už jsou pouze Méty, které mají o gól horší skóre.
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního přenosu, který začne za pětadvacet minut. Již jsou známy sestavy, a tak si je za pár okamžiků představíme.
     
    Úvodní sestavy:

    AS Saint-Étienne: Bajič – Moukoudi, Sow, Nade, Trauco – Bouanga, Neyou, M. Camara (C), Chazrí – Krasso, Hamouma.
    Náhradníci: Fall – Aouchiche, Boudebouz, Nokoue, Douath, Kolodziejczak, Nordin, Ramírez, Youssouf.

    OGC Nice: Benítez – Atál, Daniliuc, Dante (C), Bard – Stengs, Lemina, Thuram, Kamara – Delort, Gouiri.
    Náhradníci: Bulka – Claude-Maurice, Da Cunha, Guessand, Lotomba, Rosario, Schneiderlin, J. Smith, Todibo.

    Rozhodčí: Delerue – Viala, Finjean.
     
    Ještě před začátkem zápasu se bude konat minuta potlesku, jelikož zemřel jeden z předních fanoušku Saint-Étienne!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Jdeme na to! ASSE rozehrávalo, jako první se míče chopil Jean-Philippe Krasso. Ovšem následně míč na pravou stranu útočné poloviny poslal Vahbí Chazrí, avšak míč opustil hrací plochu.
     
    2
    Do dnešního střetnutí nastoupilo Saint-Étienne v zelených dresech a s černými páskami na paži. Naopak Nice obléklo černou sadu, právě hosté jsou u míče.
     
    2
    Krásnou průnikovou přihrávku vyslal na pravou stranu šestnáctky Khéphren Thuram. Míče se pak chopil Hassane Kamara, jemuž se balon na chvíli zadrhl, a tak zakončení bylo nekvalitní.
     
    4
    Saint-Étienne se pokusilo o útočnou akci, avšak přihrávka byla nepřesná a míč skončil u hostujícího brankáře. Po chvíli e o průnik zleva pokusil i Vahbí Chazrí, ale také neuspěl.
     
    5
    Na pravé straně se v náběhu ocitl Júsuf Atál, který se pokusil o přihrávku před branku. Nice vybojovalo rohový kop, po němž zakončení nepřišlo.
     
    6
    Zpoza vápna se napřáhl Andy Delort, jehož pokus mířil do levého spodního rohu branky. Ovšem Stefan Bajič byl velmi pozorný a balon vyrazil na rohový kop.
    6. Andy Delort (NIC)
     
    7
    Úvodní minuty zápasu napovídají, že Nice bude opravdu plnit roli favorita! Khéphren Thuram přihrál na levou stranu šestnáctky, odkud vypálil Hassane Kamara. Jeho pokus vyrazil před sebe Stefan Bajič, a tak s dorážkou přispěchal Amine Gouiri. Jenomže domácí mladičký gólman se vrátil na střed a znovu zasáhl!
    7. Amine Gouiri (NIC)
     
    8
    Miguel Ángel Trauco ošálil soupeře, když jej snadno obešel. Následně zprava vypálil Romain Hamouma, jehož dělovku vyrazil Walter Benítez. Jenomže praporek pomezního rozhodčího mířil nad hlavu – ofsajd.
     
    10
    Deset minut hry je minulostí, Nice působí lepším dojmem. Ovšem Stefan Bajič se zatím rozchytal k výbornému výkonu, proto je stav zápasu stále bezbrankový.
     
    11
    Hráči v zelených dresech potřebují uklidnit tempo hry, a tak chvíli kombinovali mezi obránci. Následně mel přijít průnik po levé straně, který opět domácím nevyšel.
     
    12
    Nepřipraveným pokusem se prezentoval Denis Bouanga, který se napřáhl ještě před velkým vápnem. Jeho zakončení bylo slabé a navíc mířilo doprostřed branky.
     
    13
    Romain Hamouma sledoval míč, který byl ve vzduchu. Následně zkušený ofenzivní hráč fauloval, když na stoličku posadil Khéphrena Thurama.
     
    14
    Hned dva hráče obešel Amine Gouiri, kterého nedovoleným způsobem zastavil až kapitán Mahdi Camara. Saint-Étienne je znovu přilepeno k vlastnímu pokutovému území.
     
    15
    Nice právě vstřelilo branku!
    To je velmi smolný moment pro domácí mužstvo a šťastný pro Nice! Z velké dálky rozehrál přímý kop AMINE GOUIRI, který mířil do pravé části branky, kam šel také Stefan Bajič. Ovšem na hranici vápna se snažil míč odehrát Mahdi Camara, jenž míč netrefil ideálně a poslal jej do levého spodního rohu branky.
    15. Amine GOUIRI - 0:1
     
    17
    Na levé straně se přes obránce snadno dostal Hassane Kamara, který přihrával na první tyčku, kam nabíhal Calvin Stengs. Z branky se vydal Stefan Bajič, avšak hostující útočník to měl blíže a vystřelit těsně vedle levé tyče!
    17. Calvin Stengs (NIC)
     
    19
    Devatenáct minut hry je minulostí, Saint-Étienne je opravdu velmi špatné a rozhodně nepomáhá svému mladému brankáři. Naopak Nice od samotného úvodu plní roli obrovského favorita.
     
    20
    Obránci ASSE se velmi často uchylují k nakopávaným míčům na útočníků. Ovšem Jean-Philippe Krasso to má velmi složité, jelikož na záda mu dýchá skvělý hlavičkář Dante.
     
    21
    Domácí celek znovu nezvládl přihrávku u středového kruhu, a tak se Nice vydalo do protiakce, kterou skvělým návratem znemožnil Denis Bouanga. ten pak musel rychle spěchat, aby míč poslal za postranní lajnu.
     
    22
    Harold Moukoudi zastavil soupeře vnikajícího do šestnáctky, ale nevyšel mu první kontakt s míčem a tak hostující mužstvo bude rozehrávat další rohový kop.
     
    23
    Centr od praporku zamířil na hranici malého vápna, kde bylo několik hlavičkářů v černých dresech. Ovšem z branky se také vydal Stefan Bajič, který nepříjemnou situaci zažehnal.
     
    24
    Saint-Étienne opravdu hraje špatně, jeho situace v tabulce není náhodou. Tentokrát sice Júsuf Atál přesně neodcentroval, ovšem ani ASSE nic moc nepředvedlo. Jean-Philippe Krasso sice sklepl míč na levou stranu, jenomže Romain Hamouma neměl potřebnou rychlost.
     
    26
    Vahbí Chazrí pracoval na pravé straně, kde jej fauloval kapitán Dante. Saint-Étienne tak rozehrávalo volný kop, po kterém zakončení nepřišlo!
     
    27
    Velmi dobrý centr na hranici malého vápna vyslal Denis Bouanga. Za obranou naskakoval nikým nehlídaný Jean-Philippe Krasso, který hlavou zamířil jen vedle pravé tyče! Koncovka opravdu ASSE letos velmi trápí!
    27. Jean-Philippe Krasso (SET)
     
    28
    V posledních minutách Saint-Étienne trochu ožilo, dostává se totiž častěji na útočnou polovinu. Tentokrát pas mířil podél pravé postranní lajny, jenomže zkušený Dante byl připravený zasáhnout.
     
    30
    Hassane Kamara přihrával na levou stranu, kde byl znovu v náběhu Amine Gouiri. ten se pokusil o kličku, po které by prošel do vápna. Jenomže Harold Moukoudi se nenechal ošálit a situaci zastavil.
     
    31
    Hodně prostoru měl na levé straně Miguel Ángel Trauco, na kterého také mělo mířit přenesení hry, jenomže míč mířil na krajního obránce. Po vhazování se pokusil přihrát do druhé vlny Vahbí Chazrí, avšak za vápnem se nacházel pouze soupeř v černém dresu.
     
    32
    Od úvodních minut sledujeme parádní zápas, který spíše diktuje Nice. Ovšem v posledních minutách Saint-Étienne ožilo a hru vyrovnává. Ani nepříznivý stav nebrzdí hlasivky domácích fanoušků!
     
    33
    Denis Bouanga byl nastřelen soupeřem a míč se odrazil domácímu záložníkovi do běhu. Jenomže přečíslení je pokažené špatným centrem, jenž mířil na hostujícího brankáře. Ovšem na zadní tyči byl nikým nehlídaný Vahbí Chazrí, který se může pouze zlobit.
     
    34
    Další centr před branku vyslal Mahdi Camara, který hledal Jeana-Philippea Krassa, kterého ve vzduchu předčil Júsuf Atál. A tak vnikla rychlá protiakce, kterou přehozením brankáře chtěl vyřešit Amine Gouiri. Jenomže Stefan Bajič se natáhl a balon rukou zastavil.
    34. Amine Gouiri (NIC)
     
    35
    Nice v krátkém sledu rozehrávalo hned dva rohové kopy, ovšem nepodařilo se mu vedení navýšit. Hráči v černých dresech hrají opravdu dobře a jsou velmi nebezpeční.
     
    36
    Další pas mířil před hostující branku z levé strany. Ovšem Miguel Ángel Trauco centroval moc blízko brance, a tak ve vzduchu zasáhl Walter Benítez, jehož ještě nedovoleně atakoval Jean-Philippe Krasso.
     
    38
    Saint-Étienne předvedlo krásnou akci na pravé straně velkého vápna! Jean-Philippe Krasso patou hledal Romaina Hamoumou, který byl velmi dobře postavený. Ovšem tomu sebral míč Denis Bouanga, jenž byl v krkolomné pozici a balon mu uskočil k brankáři.
     
    39
    ASSE začíná zlobit hostující obranu, sledujeme povedené střetnutí! Celou šířku hrací plochy přeběhl Denis Bouanga, který ale neprošel přes obránce a ještě se nacházel v těsném ofsajdu.
     
    41
    Pas hostujícího celku mířil na levou stranu, kde se nacházel Hassane Kamara, který si míč dával už do vápna, jenomže jej tělem zastavil Harold Moukoudi. O zbytek práce se pak postaral výběhem Stefan Bajič.
     
    42
    Pod domácím kotlem jsme byli svědky pořádného pekla v podání hráčů ASSE! Centr od rohového praporku zakončil hlavou Harold Moukoudi, jenomže u tyče byl výborně postavený Melvin Bard. Následně chtěl ještě pálit Denis Bouanga, ale trefil soupeře, od něhož míč vyletěl do vzduchu a o zbytek se postaral Walter Benítez.
    42. Harold Moukoudi (SET)
     
    44
    Jdeme do koncovky zápasu! V posledních hrách Saint-Étienne působí lepším dojmem, ovšem zahazuje své šance, a tak stále s Nice prohrává.
     
    45
    Na levé straně se nacházel Romain Hamouma, který míč udržel na hrací ploše. Jenomže místo centru přišla přihrávka, která ale mířila jen na soupeře. Saint-Étienne pokračovalo v akci a vybojovalo standardní situaci.
     
    45
    Před vápnem si míč stáhl podél obránce Vahbí Chazrí, který už myslel na zakončení, avšak Hassane Kamara (Nice) vytáhl zákrok za hranicí pravidel a nabízí domácím přímý kop.
     
    45+1
    K rozehrání přímého kopu se postavil Miguel Ángel Trauco, jehož snažení ještě před brankářem skočilo, a tak jej Walter Benítez vyrazil před sebe. Kdyby byl jeden z hráčů ASSE hladovější, mohl dorážet, ovšem opak se stal pravdou, a tak balon odehrál kapitán Dante.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Sledovali jsme velmi zajímavý první poločas, po kterém budou hostující hráči spokojenější. Mezi střelce se totiž zapsal pouze Amine Gouiri. Právě Nice lépe vstoupilo do střetnutí a jen díky Stefanu Bajičovi se výsledek zápasu nenavyšoval. Postupem času Saint-Étienne hru vyrovnávalo a v jeho závěru bylo lepším mužstvem. Ovšem domácí zahazovali nadějné situace, a tak zatím prohrávají.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Jean-Philippe Krasso, přichází Arnaud Nordin.
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Denis Bouanga, přichází Ryad Boudebouz.
     
    46
    V úvodní minutě druhého poločasu se Saint-Étienne rychle dostalo k míči. Ovšem na levé straně neprošel nově příchozí Ryad Boudebouz a poté přišla ještě nepřesná nahrávka domácích.
     
    47
    ASSE udělalo do druhého poločasu dvě změny, jelikož potřebuje minimálně vyrovnat. Ovšem tentokrát se domácí museli bránit, pas totiž mířil za obranu. Jenomže celou situaci přečetl mladý brankář Stefan Bajič, jenž včas vyběhl.
     
    48
    Ryad Boudebouz se skvěle vrátil a zachytil akci soupeře. Ovšem poté dal nepřesnou nahrávku Mahdi Camara, který dal soupeři možnosti protiútoku. Ten zakončil z levé strany vápna Calvin Stengs, jenž mířil k první tyči, s čímž Stefan Bajič počítal a ránu vytěsnil na roh.
     
    49
    Centr od rohového kopu mířil na první tyčku, odkud bylo vysláno zakončení, které se do prostoru tří tyčí nevešelo. Stefan Bajič poté odkopával od branky, avšak jen za postranní lajnu.
     
    51
    Na pravé straně pracoval Vahbí Chazrí, který musel jít do šprajcu, jelikož jej rychle dostoupil Melvin Bard. Právě od domácího borce se míč odrazil mimo hrací plochu, ikdyž on se hlásil o rohový kop.
     
    53
    Tam, kde skončil první poločas, tam začal také druhý. Mluvím o aktivitě domácího mužstva, který chce nepříjemnou situaci zlomit. Ovšem zatím to na vyrovnání v souboji s Nice nestačí.
     
    54
    Nice právě vstřelilo branku!
    Mladičký brankář ASSE si vybral smolný moment v zápase, když nezvládl odkop od branky! Tím ve středovém kruhu našel jen soupeře. Khéphren Thuram vyslal ihned pas na pravou stranu, kam si za obranu naběhl CALVIN STENGS, jenž podél brankáře zamířil do zadní části branky – 0:2. Asistence: Khéphren Thuram.
    54. Calvin STENGS - 0:2
     
    56
    Na druhou stranu se vydal Vahbí Chazrí, který vystřelil do soupeře. Následně jej posadil na zadek, ale akce byla pro ofsajd zastavena.
     
    57
    Miguel Ángel Trauco poslal balon obloučkem do šestnáctky, kam si nabíhal neúnavný Vahbí Chazrí. Ten na míč nedosáhl, a tak se bude kopat pouze od hostující branky.
     
    58
    Po faulu u pravé postranní lajny rozehrávali domácí standardní situaci. Ryad Boudebouz chtěl poslat míč až do šestnáctky, jenomže dal mu malou razanci, a tak se Nice znovu v pohodě ubránilo.
     
    59
    Po druhém gólu hra ztratila tempo, Saint-Étienne je najednou zase bez nápadu a pod dekou. Do pravé části vápna si naběhl Andy Delort, který vybojoval rohový kop.
     
    60
    V šedesáté minutě rozehrávalo Nice další roh. Centr před branku poslal Andy Delort, jehož snažení letělo na první tyčku, kde míč přizvedl Vahbí Chazrí. Kdyby Dante zavřel situaci a zadní tyči, měl by před sebou prázdnou bránu.
     
    61
    Pokutový kop pro Saint-Étienne! Vahbí Chazrí vnikl do vápna, kde jej fauloval Flavius Daniliuc. Ovšem celou situaci bude řešit VAR, jelikož se domácí hráč nacházel na hranici ofsajdové pasti!
    61. Vahbí Chazrí (SET)
     
    62
    VAR pokutový kop zrušilo! Jelikož Vahbí Chazrí se nacházel v těsném ofsajdu. Škoda, závěr zápasu by měl náboj, kdyby Saint-Étienne snížilo!
     
    63
    Domácí mužstvo se snaží se zápasem něco ještě udělat! Střídající Arnaud Nordin přihrál do strany, odkud následně odcentroval Romain Hamouma. Jeho pas byl sražený obranou za postranní lajnu.
     
    65
    Saint-Étienne vybojovalo rohový kop, který Ryad Boudebouz poslal na zadní tyčku, kam se z branky vydal Walter Benítez, který celou akci přerušil.
     
    66
    V pokutovém území upadl Ryad Boudebouz, rozhodně to na penaltu nebylo. Následně do vápna vnikl Miguel Ángel Trauco, který přihrával před branku, ke byl dobře postavený Dante.
     
    66
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Romain Hamouma, přichází Adil Aouchiche.
     
    67
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Yvan Neyou, přichází Zaydou Youssouf.
     
    67
    Vahbí Chazrí vnikl do vápna, kde přihrával na střed. Jenomže Adil Aouchiche celou situaci patou překombinoval a jeho spoluhráč přihrávku přeběhl. Tady už se mělo dávno zakončovat ...
     
    69
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Amine Gouiri, přichází Pablo Rosario.
     
    70
    Další pas mířil za obranu, kam si nabíhal aktivní Vahbí Chazrí, který se opět nacházel v těsném ofsajdu, ale situace byla dohrána. Domácí hráč z pravé strany vápna vystřelil jen do Flaviuse Daniliuce.
     
    72
    Tentokrát na levé straně se nacházel Vahbí Chazrí, jehož cent byl zablokovaný. Následně to ještě zkusil Miguel Ángel Trauco, avšak ASSE znovu nevystřelilo.
     
    73
    Další pas mířil do hostující šestnáctky, kde došlo k souboji mezi Ryadem Boudebouzem a Walterem Benítezem. Brankář Nice inkasoval ránu, přesto míč chytil a odkopem jej poslal mimo. Až následně upadl na zem a byl odpískán faul na jeho osobu.
     
    74
    Malou chvíli probíhalo ošetření hostujícího brankáře, který je v pořádku. Můžeme pokračovat soubojem, kde k vítězství míří Nice.
     
    76
    Saint-Étienne se znovu nacházelo na útočné polovině a zleva odcentroval Ryad Boudebouz. Jenomže přihrávku za sebe pouštěl Adil Aouchiche, jenomže tam se nacházeli jen obránci Nice.
     
    77
    Fyzická kondice Vahbího Chazrího je opravdu neskutečná! Domácí hráč se nacházel ve sprintu a následně odcentroval. Jenomže hráči v zeleném spoluhráče málo doplňují.
     
    79
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Vahbí Chazrí, přichází Ignacio Ramírez.
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Khéphren Thuram, přichází Evann Guessand.
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Calvin Stengs, přichází Jordan Lotomba.
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Hassane Kamara, přichází Lucas Da Cunha.
     
    80
    Na hranici vápna se nacházel nově příchozí Jordan Lotomba, na kterého se pověsil jeden z obránců. Jenomže rozhodčí si vybral jiný zákrok útočníka Nice.
     
    82
    Je vidět, že hostující mužstvo už nebude nikam spěchat. Lucas Da Cunha mohl vhazovat a čekal, až od středové čáry dojde Melvin Bard. jeoh následný centr byl odvrácen za vápno, odkud přišlo zakončení, které mířilo jen nad bránu.
     
    83
    Nice právě vstřelilo branku!
    Fanoušci domácího mužstva poprvé v zápase pískají! Jednoduchá přihrávka mířila za obranu, kam si nabíhal Lucas Da Cunha. Jeho přihrávka z levé části vápna mířila před branku, kde byl osamocený ANDY DELORT, jemuž už stačilo nastavit placírku – 0:3. Asistence: Lucas Da Cunha.
    83. Andy DELORT - 0:3
     
    85
    Nice nemá dost a každý by si chtěl dát gól! Přes dva soupeře pronikl do vápna Jordan Lotomba, který byl neustále tísněn, a tak jeho pokus mířil po zemi jen na domácího brankáře.
     
    87
    Hostující celek vybojoval další rohový kop, který rozehrál střídající Lucas Da Cunha. jeho centr mířil na první tyčku, kde se nacházeli lépe postaveni obránci v zelených dresech.
     
    88
    Výborně hrají hostující hráči, kteří se nacházejí na útočné polovině a kombinují u levého rohového praporku. Navíc Nice ještě chystá střídání, aby čas více utekl.
     
    89
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Júsuf Atál, přichází Jean-Clair Todibo.
     
    90
    Běží poslední minuta normální hrací doby, utkání už je rozhodnuté! Ze tří bodů se bude radovat Nice a do statistik si ještě jeden zákrok připsal hostující brankář Walter Benítez.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Jean-Clair Todibo (OGC Nice).
     
    90+3
    Domácí celek znovu kombinoval na útočné polovině, ovšem přišla další laciná ztráta. Fanoušci Saint-Étienne pískají, jelikož jejich tým je znovu poražen.
     
    90+4
    Za vápnem se pohyboval Arnaud Nordin, jehož pokus mířil k levé tyči. Ovšem Walter Benítez zasáhl a ve stejném momentu vhodili fanoušci Saint-Étienne světlici.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Sledovali jsme velmi zajímavé střetnutí, které sice skončilo jednoznačným výsledkem, ovšem rozhodně tomu tak nebylo. Saint-Étienne lépe zvládalo konec prvního poločasu a také začátek druhého. Ovšem domácí hráči zahazovali šance, naopak Nice je proměňovalo a druhou trefou ASSE definitivně zlomilo.
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního večera. (18:56:34)

    Michal Luxa

    Góly: 15. Gouiri, 54. Stengs (Thuram), 83. Delort (Da Cunha)

    Karty:   45. Kamara (NIC), 90+2. Todibo (NIC)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 6:9. Střely mimo: 2:4. Rohy: 2:9. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 9:13.
    AS Saint-Étienne: Bajič – Moukoudi, Sow, Nade, Trauco – Bouanga (46. Boudebouz), Neyou (67. Youssouf), M. Camara (C), Chazrí (79. Ramírez) – Krasso (46. Nordin), Hamouma (66. Aouchiche).
    Náhradníci: Fall – Aouchiche, Boudebouz, Nokoue, Douath, Kolodziejczak, Nordin, Ramírez, Youssouf.

    OGC Nice: Benítez – Atál (89. Todibo), Daniliuc, Dante (C), Bard – Stengs (79. Lotomba), Lemina, Thuram (79. Guessand), Kamara (79. Da Cunha) – Delort, Gouiri (69. Rosario).
    Náhradníci: Bulka – Claude-Maurice, Da Cunha, Guessand, Lotomba, Rosario, Schneiderlin, J. Smith, Todibo.

    Rozhodca: Delerue – Viala, Finjean