Zbuzany – Slovácko 1:2 (kon.) | Zápy – Hr. Králové 0:4 (kon.) | Karviná – Chrudim 1:0 (kon.)
Třinec – Teplice 0:1 (kon.) | Prostějov – Bohemians 0:4 (kon.) | Přepeře – Jablonec 0:1 (kon.)
Vltavín – Ostrava 2:5 (po pr.) | Líšeň – Sparta Praha 0:3 (kon.) | Velvary – Slavia 2:4 (kon.)
koniec
MFK Karviná
1:0 (1:0)
MFK Chrudim
cz Streda 22.09.2021, 15:30 • Městský stadion Karviná, Karviná • MOL Cup • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Hezký den u sledování on-line přenosu z utkání 3. kola MOL Cupu, v němž aktuálně předposlední – patnáctý celek naší nejvyšší soutěže FORTUNA:LIGY MFK Karviná přivítá na svém hřišti rovněž druhý tým od konce tabulky, avšak F:NL, tým MFK Chrudim. Je tedy zajímavostí, že oba celky pojí nejen název Městský fotbalový klub, ale také i tabulkové postavení svých daných soutěží...
     
    MFK Karviná

    Celek Karviné si úvod letošní sezóny jistě představoval trochu jinak. Po osmi odehraných zápasech se totiž se ziskem čtyř bodů krčí na předposlední příčce tabulky. V dosavadním průběhu Slezané ještě nezvítězili, body sesbírali za čtyři remízy, z nichž nejcennější je jistě ta s mistrovskou Slavií Praha.

    Do pohárové soutěže – MOL Cupu vstoupili Karvinští v rámci 2. kola, když zvítězili na hřišti divizního účastníka MSD-E Slavičína poměrem 5:1.
     
    MFK Chrudim

    Ani Chrudimští neprožívají ve druhé nejvyšší soutěži zrovna snové období. Stejně jako jejich pohárovému soupeři jim totiž náleží předposlední místo, a to rovněž se ziskem čtyř bodů – za domácí výhru s Třincem a remízu v Opavě. Další problém Východočechy tlačí v ofenzivě, vždyť už tři zápasy v řadě neskórovali!

    Pohárová cesta MOL Cupem je oproti Karviné o jeden zápas delší. V 1. kole MFK uspěl na půdě divizního Náchoda výhrou 2:0, v kole následujícím pak Chrudimští narazili třetiligový Chlumec nad Cidlinou, kde se rozhodovalo až v samém závěru druhého prodloužení a postup hostům vystřelil jedinou brankou v utkání Petr Juliš.
     
    Rozhodčí

    Utkání 3. kola MOL Cupu mezi Karvinou a Chrudimí bude jako rozhodčí řídit Vít Zaoral, jemuž na čarách budou asistovat Jaroslav Poživil a Jakub Bureš.

    Delegátem FAČR pak bude Josef Dvořáček.
     
    Úvodní sestavy:

    MFK Karviná: Ciupa – Qose, Šehić, Šindelář (C), Svoboda, Zych, Mikuš, Buchta, Jurásek, Gonzaga, Sinyavskiy
    Náhradníci: Neuman – Stropek, De Paula Medeiros, Čmelík, Papadopulos, Bartošák, Křapka

    MFK Chrudim: Zima – Tkadlec, Dostálek, Šípek, Drahoš (C), Rybička, V. Řezníček, Hašek, Juliš, Průcha, Fišl
    Náhradníci: Mikulec – J. Řezníček, Breda, Látal, Šplíchal, Čáp, Surmaj

    Rozhodčí: Zaoral – Poživil, Bureš.
     
    Karviná již ukončila rozcvičku a také poslední hráči hostů se stahují ze hřiště. Utkání by mělo začít přibližně za 12 minut.
     
    Fotbalisté společně s rozhodcovskou trojicí Vít Zaoral, Jaroslav Poživil a Jakub Bureš nastupují na hrací plochu. Utkání za malý moment vypukne.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Nákop Petra Drahoše hlavou odmítnul Martin Šindelář, který tak vychází lépe ze souboje dvou kapitánů. U rohového praporku si poradil domácí Buchta.
     
    2
    Obrannou práci odvedl Šehić, který odtlačil až za brankovou čáru Petra Rybičku. Chrudimi tak úvodní útok nevyšel.
     
    2
    Míč na středu ukradnul Petr Juliš. Pravou nohou zkoušel zakončovat zpoza vápna, ale v poslední chvíli se mu do cesty postavil blok.
     
    3
    Přihrávka Sinyavskiye neprošla před brankáře Zimu, ale Karviná si chystá první rohový kop.
     
    4
    Zakončení z voleje nezvládnul Gonzaga. Jeho nedůrazná střela přeskočila horní tyč a Chrudim má k dispozici odkop od brány.
     
    4
    Na Dominika Haška si vyšlápnul Matěj Jurásek. Sudí nedostal možnost ponechat výhodu a píská přestupek na půlce.
     
    5
    Výtečně to udělal Adam Tkadlec, který svým skluzem v půlícím kruhu zastavil nadějnou akci Karviné a ještě vybojoval aut ve prospěch hostů.
     
    6
    Červeno-bílí zatím předvádí velmi sympatický výkon. Centr do vápna nestačil dostatečně zasáhnout Petr Rybička, jinak by už zakončoval na zadní tyč.
     
    7
    Po přihrávce Průchy se klička nepovedla Tomáši Dostálkovi, který tak odevzdává balon soupeři. Vhazování probíhá u půlící čáry.
     
    7
    Pod tlakem karvinští fotbalisté vymysleli jen nepovedený centr do vápna, který si v pohodě sebral brankáře Simon Zima.
     
    8
    Vzdušný pas z nohy Juliše dokázal přizvednou domácí Petr Buchta. Brankář Ciupa si pak hlasitě zavolal o míč a také ho polapil.
     
    8
    Centr z pravé strany v podání Sinyavskiye prolétl téměř celým vápnem. Počkal si na něj Kristi Qose, ale jeho volej hostující obrana blokuje,
     
    9
    Zatím většina útoků Karviné vede přes pravou stranu. Centr se nepovedl ani Zychovi a následný rohový kop skončil faulem Karviné. Provinilcem se stal Gonzaga.
     
    10
    Zima si dal s rozehrávkou načas. Na jeho nákop nedoskočil Jakub Šípek a Chrudim se chystá na bránění.
     
    11
    Čepovaný balon Qoseho, kterého skvěle uvolnil Šindelář, nedoběhl ve vápně Zych. Chyběl mu poslední krok, ale gólman Zima měl k meruně přece jen blíže.
     
    12
    Ze souboje dvou třináctek vychází faul na Šindeláře, kterého se dopustil hostující Petr Rybička. Ten je zatím směrem dopředu hodně aktivní.
     
    12
    Jirásek se dostal do nemilých klešti a Chrudim vyrazila na protiútok. Na levé straně dobře nezpracoval míč Petr Průcha, proto se ani nedočkal zakončení.
     
    13
    Raději k brankáři zahrává kapitán Petr Drahoš. Zima dále kombinuje s obranou.
     
    14
    Přetažený balon už na hrací ploše nestihl krajní bek Dominik Hašek. Stahuje se na svou pozici.
     
    14
    Balon už těsně opustil postranní čáru, ale aut bude patřit hostům. Ti se ovšem míče hned zbavili a sprintující Zych mohl ve vápně uvolnit Sinyavskiye. Přihrávka se mu nepovedla.
     
    15
    Karviná si roh zopakuje, tentokrát míč poletí z pravé strany.
     
    15
    Nejvýše ze všech vyskočil Gonzaga, ale na zakončení mezi tři tyče to nestačilo. Chrudim zůstává zalezlá v obranné ulitě.
     
    16
    Parádně z první centroval Eldar Šehić, ale brankář Zima na balon dosáhl. Situace to nebyla jednoduchá, ze strany jej ještě atakoval Zych, který při své aktivitě málem zboural levou tyč brány.
     
    17
    Před Jiráskem zasáhl Šípek, ale akce domácích pokračuje, protože pozorný zůstal Kristi Qose.
     
    18
    Za obranou našel místo Kristi Qose, který se poněkud překvapivě zdržoval na místě hrotového útočníka. Jenže daleký centr zase ukořistí Zima.
     
    19
    Chrudim se po delší době podívala na útočnou polovinu, ovšem centr Šípka nedokázal zasáhnout ve vápně se pohybující Tomáš Dostálek. Chyběl mu možná půlkrok.
     
    19
    Píská se ofsajdové postavení Chrudimi, svou pozici si totiž nepohlídal Vojtěch Řezníček, který se vysunul vpřed na nákop brankáře Zimy.
     
    20
    Alespoň rohový kop získal na Dostálkovi šikovný Rajmund Mikuš. Rozehrávky se chopí Matěj Jurásek.
     
    20
    Jurásek to zkusil nakrátko, ale po zpětné přihrávce šel do centru. Ten zvládl vyboxovat Zima, který si poradil i s další nabídkou, tentokrát z levé strany.
     
    21
    Šindelář si musel dávat velký pozor, v zádech měl totiž nastartovaného Jakuba Šípka. Zkušený bek Karviné ovšem vybojoval odkop od brány.
     
    22
    První zakončení Chrudimi vedle brány má na kontě Tomáš Dostálek. Výtečně mu palebnou pozici připravil Rybička, který jednoduchou kličkou nachytal karvinskou obranu a zadělal ji na pořádné potíže.
     
    23
    Pomalu se uvolňoval Jirásek, ale nakonec usoudil, že nemá dostatečně dobrou pozici pro zakončení. S míčem se vrátil a následný ofsajd Karviné vzbudil velkou nevoli trenérů.
     
    24
    Další pobídku ze strany vyslal Petr Rybička, ale Martin Šindelář se ukázal jako správný kapitán, když se obětavě položil do dráhy letu míče.
     
    25
    O krátkou přihrávku se snažil Adam Tkadlec, ale Tomáš Dostálek mu tentokrát nepoděkuje. Zajímavá pozice pro Chrudim končí odevzdaným míčem.
     
    26
    Předávka na Šehiće se povedla Juráskovi, ale Chrudim dobře zhustila prostor a odmítla i následný Juráskův centr.
     
    27
    Fanoušci si hlasitě žádali střelu Qoseho z hranice vápna, ale nedošlo k ní. Karviná drží soupeře pod tlakem, zatím se ale nedostává do finální fáze.
     
    28
    Balon už na hrací ploše nestihl Antonín Svoboda, kterého frustrace dovedla k nakopnutí reklamního banneru za bránou.
     
    29
    Hosté si dodávají sebevědomí povedenou kombinací, ale centr Dominika Haška nedoputoval do pokutového území. Ani Tomáš Dostálek pak nedokázal vymyslet zakončení.
     
    30
    Až příliš mnoho respektu si začíná budovat Petr Rybička, který se už zase přihlásil o přihrávku. Většího prostoru by mohl využít k nějaké úspěšné akci.
     
    31
    Teď si spolu vůbec nerozuměli Vojtěch Řezníček a Jakub Šípek, který se mu snažil vrátit přihrávku po autu. Další pobyt Chrudimi před vápnem přichází vniveč.
     
    32
    Takticky míč do Juráska napálil Dominik Hašek, dlouho si pak ale rozmýšlel, kam vhodí svůj aut.
     
    32
    Obrovská šance Karviné! Gonzaga dal pod sebe krásnou přihrávkou, kterou na druhé straně doběhl Zych. Do zcela odkryté brány ještě dorážel Svoboda, ale zastavil ho na brankové čáře stojící Fišl.
     
    33
    K zadním řadám se přihrávkou na radu brankáře Zimy vrací Tkadlec. Chrudim pokračuje v kombinaci.
     
    34
    Nákop se vůbec nevyvedl Haškovi, takže Jiří Ciupa poděkuje za snadný dáreček.
     
    34
    Se střelou po průnikové přihrávce Šehiće až příliš dlouho otálel Matěj Jurásek. Po úspěšném bloku zahrává Karviná roh.
     
    35
    Do vzduchu se parádně vyšpuntoval stoper Petr Buchta, centr Qoseho na malé vápno měl kvalitu. Hlavička minula pravou tyč jen o půl metru. Karviná zvyšuje obrátky.
     
    36
    Po ose Juráček – Gonzaga měl míč doputovat až k Eldaru Šehićovi, přihrávka druhého jmenovaného byla ale příliš prudká a ve vápně nezůstala.
     
    37
    I když je na Juráskovi vidět snaha, dnes mu to nelepí. Zády k brance nezpracoval míč, který tak znovu proskákal do země nikoho.
     
    38
    Rychlý útok hostujícího MFK zastavil Petr Juliš. Na pravé straně se mu ukazoval Jakub Šípek, ale nabídku nedostal.
     
    38
    První žlutou kartu utkání spatřil Adam Tkadlec, rozhodčí Zaoral tak vyslyšel prosby domácích fanoušků.
     
    39
    Z obranné řady dobře vystoupil Daniel Fišl, takže přihrávka po lajně z nohy Mikuše neprošla.
     
    40
    Stabilitu v souboji neudržel Tomáš Dostálek, který se po přčedávce Průchy cpal před vápno. Chrudimi se pokračující akce nevydařila.
     
    40
    Na pravou nohu si míč dlouho chystal Kristi Qose, jenže pak vyslal velmi podprůměrnou střelu. Karviná se snažila využít rychlý kontr zahraničních hráčů, do něhož se zapojili Sinyavskiy i Gonzaga.
     
    41
    Na balon se nesoustředil Vlasiy Sinyavskiy, takže i když k němu doputoval, pouze mu brnknul do pat. Zbytek už byl v režii Řezníčka.
     
    42
    Dobrá myšlenka, horší provedení. Matěj Jurásek vytáhl balon na střed a snažil se spoluhráči věnovat načechraný pas. Jenže ten byl až příliš dlouhý.
     
    43
    Blíží se koncovka poločasu a útočí Chrudim. Juliš udržel balon, přestože do souboje s ním zapojil ruce Petr Buchta. Rozhodčí na něj nereagoval.
     
    44
    Zápasnický chvat předvedl na útočné polovině Petr Rybička a Šehić tak nebude nucen pokračovat. Kombinuje s brankářem Ciupou.
     
    44
    Nejprve pálil do bloku Sinyavskiy, ale hned po něm našel míč před šestnáctkou Jurásek. Snažil se střelu technicky kroutit na vzdálenější tyč, ale bránu minul.
     
    45
    Karviná právě vstřelila branku!
    V poslední minutě řádné hrací doby prvního poločasu se do vzduchu pověsil KACPER ROMAN ZYCH a přesnou hlavičkou překonává Zimu. Ještě předtím vykonal skvělou práci u postranní čáry Vlasiy Sinyavskiy, který si vytvořil prostor několika dobrými kličkami a do vápna poslal doposud nejlepší centr. Není divu, že má asistenci. Chrudim ztrácí velmi nadějný výsledek v nejhorší možnou chvíli.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Ihned po rozehrávce z půlkruhu ukončil první část zápasu sudí Zaoral, nastavení nebylo potřeba. I když Karviná měla více šancí, rozhodně se Chrudim za svůj dosavadní výkon nemusí stydět. Zatím nejvýrazněji vyčnívá Petr Rybička, který se několikrát tlačil do vápna, přesné zakončení se svými kolegy nicméně nevymyslel. Karviná měla dvě slušné příležitosti v rozmezí 32. a 35. minuty. Nejprve netrefil prázdnou bránu po skvělém zásahu hostující obrany Antonín Svoboda, na kterého nepřesnou hlavičkou z ideálního místa navázal stoper Petr Buchta. Jenže všechna zaváhání poté odčinil Kacper Roman Zych, když hlavičkou z hranice malého vápna poslal svůj celek do vedení 1:0. Pochvalu zaslouží i asistující Vlasiy Siyavskiy.
     
    Karvinští jsou zpátky na place, připraveni k začátku druhého poločasu. A z tunelu už vycházejí také fotbalisté Chrudimi.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Gonzaga, přichází De Paula Medeiros.
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Šehić, přichází Bartošák.
    Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Juliš, přichází Látal.
     
    47
    Do akce domácích se okamžitě zapojil čerstvě příchozí Marco Túlio. Jeho centr ale nedostihla nová tvář, Patrik Bartošák.
     
    48
    Morová střela Matěje Juráska z levé strany málem rozpůlila spojnici brány! Karviná už se mohla dočkat dvougólového náskoku, její radost se ovšem zatím odkládá.
     
    49
    Rozehrávku z vlastní poloviny si užívá Chrudim, dlouho ale nevěděla, co s míčem. Hlavičkový souboj pak nezvládnul Rybička.
     
    50
    Do svěráku se dostal Petr Průcha, ale balon zpátky vybojoval. Svoboda pak fauluje Tomáše Dostálka a Karviná musí utvořit obranný blok.
     
    51
    Záměrně v ofsajdu z počátku zahrání volného kopu zůstával Šípek, aby se případně dostal k odraženému míči. Jenže Průcha pokazil už první centr.
     
    52
    Ve vápně se ke střele neotočil ani schopný Petr Rybička. Pak na něj směřovala dlouhá přihrávkou, kterou včas ukořistil Jiří Ciupa.
     
    53
    Petra Buchu za ruku stáhnul David Látal, ale Karviná se po rozehrávce rychle zbavila balonu. Z levé strany se snaží prosadit Řezníček.
     
    53
    O balon si po centru Vojtěcha Řezníčka hlasitě řekl Jiří Ciupa. Snažil se také o rychlý výhoz, ale karvinští fotbalisté při přechodu faulují.
     
    54
    Odražený míč se snažil volejem zasáhnout Petr Rybička, poslal ale pozdrav pánubohu do oken. Probouzejí se mezitím fanoušci domácího MFK.
     
    55
    Jen do autu hlavičkou zahrál míč David Látal, kterému se nedostávalo dostatečné podpory. Mezi oběma týmy probíhá boj o střed hřiště.
     
    56
    Po tečované střele Průchy to na Městském stadionu Karviné jen zahučelo. Míč jen těsně minul levou tyčku.
     
    57
    Chrudim hrozí čím dál častěji. Centr z úrovně brankové čáry snášel Tomáš Dostálek, úspěchu se ale zatím nedočkal.
     
    57
    Svou kličku ze závěru poločasu zopakoval Sinyavskiy, tentokrát ale centr poslal až nad bránu.
     
    58
    Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Dostálek, přichází Šplíchal.
    Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Šípek, přichází Surmaj.
     
    59
    Pouze v ofsajdu se nacházel nový muž na hřišti, David Surmaj. Nemohl tedy vymýšlet další postup k bráně.
     
    60
    Do hlavičkového souboje se vůbec nedostal Sinyavskiy, ale balon zůstal v barvách Karviné. Nepříjemný zákrok pak schytal Rajmund Mikuš.
     
    61
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Svoboda, přichází Stropek.
     
    62
    K rozehrávce standardní situace se postavil Mikuš, ale jeho centr jen proletěl vápnem.
     
    62
    Mimo hrací plochu se dostal snaživý Šplíchal. Chrudim touží po vyrovnání stavu, zatím se ale do nebezpečných pozic nedostává.
     
    63
    Centr ze strany vyslal Marco Túlio a Zima má velmi snadnou práci. Balon sebral na přední tyči.
     
    64
    Ze souboje se Stropkem až příliš ochotně odpadnul Látal. Rozhodčí proto ani nepřerušil.
     
    65
    Výhodu si nyní žádal David Surmaj. Rozhodčí odpískal faul na jeho osobu ve chvíli, kdy se u půlící čáry uvolnil a chtěl postupovat sám proti Ciupovi.
     
    65
    Vzdušný náraz odnesl Kacper Zych, střelec doposud jediného gólu. Sudí mu vyhověl a fouká do píšťalky.
     
    66
    Slezané si vypracovali další rohový kop. Ze vzduchu už dnes jednou udeřili.
     
    66
    Po centru Bartošáka zakončoval pouze zády k bráně Daniel Stropek. Ve vápně bohužel zůstává ležet jeden z domácích hráčů, hned k němu spěchá lékařský tým.
     
    67
    Ošetřován byl Zych, ale nakonec ho rozhodčí neposlali ani za postranní čáru.
     
    68
    Chrudim připravuje hned dvojité střídání. Mezitím centr do vápna snášel Marco Túlio, nicméně Zych nedoskočil.
     
    69
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Rybička, přichází Breda.
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Průcha, přichází J. Řezníček.
     
    70
    U půlící čáry operuje Sinyavskiy, ale zatím nedokáže přehrát míč až na Túlia. Chrudim se posléze ubrání.
     
    71
    Hezkou otočku si nachystal David Surmaj. Pak sudí ale shledal ofsajd Chrudimi a zakončení Bredy do prázdné brány by už bylo navíc.
     
    72
    Teď se o šanci sám připravil Šplíchal, kterého vybídl ke sprintu Adam Tkadlec. Na pravém křídle Šplíchal vůbec nezpracoval.
     
    73
    Dva centry Karviné jen přeletěly pokutové území. Nejprve to zkoušel z první Zych, po něm byl neúspěšný také Bartošák.
     
    74
    V ofsajdovém postavení nachytal sudí Patrika Bartošáka po průnikové přihrávce z nohy Matěje Juráska. Karviná dále trpělivě útočí, jistotu postupu ale zdaleka nemá.
     
    74
    Túlio poslal pěknou přímku na Sinyavskiye, tomu se ale ve druhém poločase už tolik nedaří. Znovu centr napálil do bránícího hráče.
     
    75
    Hru přenesl na Qoseho Stropek a Karviná se nacpala až do pokutového území. Ze středu mohl navýšit náskok bílého celku Marco Túliom ale bodlem nedal.
     
    76
    Odkop od vlastní brány si připravuje Jiří Ciupa. Samozřejmě už si dává na čas, jelikož Karviná se blíží k vítěznému závěru.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Matěj Jurásek, který zakopl míč po přerušení. Mnoho karetních trestů dnes nicméně nepadlo.
     
    78
    Dobrý balon Vojtěcha Řezníčka, z tohoto chrudimského mráčku nicméně nezaprší. Na zadní tyči nečíhal žádný hladový střelec hostí.
     
    79
    Souboje s nabroušeným Mikušem se zalekl Vojtěch Řezníček a pouze přeskočil míč, mířící do autu.
     
    79
    Fanoušci Karviné už ožívali, ale Vlasiy Sinyavskiy na bránu postupovat nemůže. Za defenzivou vyplaval vlivem ofsajdu.
     
    80
    Pomezní sudí jasně projevil názor, že Sinyavskiy byl faulován. Jenže následně se mu nepovedlo odcentrovat do šestnáctky.
     
    81
    Mnoho nabídek spoluhráčům vzduchem zasílá Vojtěch Řezníček, zatím je ale úspěšný asi jako kurýr po zlomenině nohy.
     
    82
    Centri Sinyavskiye odvrátil hlavou pozorný Martin Šplíchal. Karviná nicméně zůstane na balonu a čas hraje v její prospěch.
     
    83
    Ambiciózní střelu z velké dálky předvedl Kristi Qose, ale bránu minul o několik desítek metrů.
     
    84
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Sinyavskiy, přichází Čmelík.
     
    85
    Rozhodčí Zaoral si dal chvíli na rozmyšlenou, nakonec ale zapískal faul po výskoku Lukáše Čmelíka, jehož publikum přivítalo bouřlivým potleskem i skandováním.
     
    85
    Příliš dlouho otálel s centrem Vojtěch Řezníček. Potřeboval by se rozmýšlet rychleji.
     
    86
    Při individuální akci šlápl Marco Túlio na nohu Daniela Fišla. Kdyby se mu podařilo balon prostrčit čistě, upaloval by sám na bránu.
     
    87
    Po delší době musel zasahovat Martin Šindelář, a to dokonce nadvakrát. Domácím se ovšem nepovedlo situaci ustát a klid mají až po faulu Látala na Rajmunda Mikuše.
     
    88
    Dnešní utkání sleduje 350 diváků.
     
    89
    Škoda pro Chrudim, že akci nyní zbrzdil Daniel Fišl. Nicméně přehrání míče na druhou stranu se nakonec ukázalo jako skvělé řešení, David Surmaj ve vápně jen těsně nezasáhnul letící míč. Tady se mohlo zrodit vyrovnání na 1:1.
     
    90
    Výkřik Rajmunda Mikuše po dalším faulu na jeho osobu musel být slyšet až v Chrudimi. Karviné pomůže k našetření dalšího času.
     
    90+1
    Žlutou kartu za svůj šlapák vidí De Paula Medeiros.
     
    90+1
    Rozhodčí nastaví pouhé dvě minuty, málo prostor pro vyrovnání Chrudimi.
     
    90+2
    Před vápnem si faul nevymodlil Petr Drahoš, ale na trávníku si poleží Daniel Stropek.
     
    90+3
    Balon od rozhodčího dostal Breda, v roztahaném nastavení běží už třetí minuta a Ciupa zachytává nákop do pokutového území.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Ve druhé půli si karvinští fotbalisté dokráčeli pro cenné vítězství a postupují do dalšího kola domácího MOL Cupu. Nakonec jim stačí hubený výsledek 1:0, který ještě v prvním poločase zajistil Zych. Druhá půle byla na šance hubenější, tu největší patrně přinesl Chrudimi svým pohybem David Surmaj, ale ve vyložené pozici nedosáhl na balon. Nic lepšího už Chrudim nepředvedla a v poháru končí. Domácí MFK bude vyhlížet dalšího soupeře.
     
    On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost. (17:23:12)

    Patrik Czepiec

    Góly: 45. Zych

    Karty:   77. Jurásek (KAR), 90+1. De Paula Medeiros (KAR) – 38. Tkadlec (CHR)


    MFK Karviná: Ciupa – Qose, Šehić (46. Bartošák), Šindelář (C), Svoboda (61. Stropek), Zych, Mikuš, Buchta, Jurásek, Gonzaga (46. De Paula Medeiros), Sinyavskiy (84. Čmelík)
    Náhradníci: Neuman – Stropek, De Paula Medeiros, Čmelík, Papadopulos, Bartošák, Křapka

    MFK Chrudim: Zima – Tkadlec, Dostálek (58. Šplíchal), Šípek (58. Surmaj), Drahoš (C), Rybička (69. Breda), V. Řezníček, Hašek, Juliš (46. Látal), Průcha (69. J. Řezníček), Fišl
    Náhradníci: Mikulec – J. Řezníček, Breda, Látal, Šplíchal, Čáp, Surmaj

    Rozhodca: Zaoral – Poživil, Bureš

    Diváci: 350