Espanyol – Alavés 1:0 (kon.) | Sevilla – Valencia 3:1 (kon.) | Real Madrid – Mallorca 6:1 (kon.)
Villarreal – Elche 4:1 (kon.)
koniec
FC Sevilla
3:1 (3:1)
Valencia CF
Streda 22.09.2021, 19:30Španielska LaLiga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    31
    Valencia dala gól!
    Gonçalo Guedes centroval z priameho kopu a aj keď Lucas Ocampos loptu zastavil, tak ju dostal pred seba a HUGO DURO poslal tvrdú strelu. Tú nadvihol Diego Carlos tak nešťastne, že Bono nemal nárok na zákrok. Inak by to asi mal.
     
    22
    Sevilla dala gól!
    RAFA MIR dostal parádny pas za obranu, ušiel Alderetemu, stáť v bránke ostal aj Giorgi Mamardašvili a španielsky útočník ho krásne prehodil. Gruzínsky gólman hostí je dnes výrazne mimo ideálneho rozpoloženia. Domáci vyhrávajú už o tri góly!
     
    15
    Sevilla dala gól!
    Fantastický vstup domácich do stretnutia pokračuje. Gonzalo Montiel centroval sprava, jeho pas nadvihol Toni Lato a lopta spadla ponad Wassa s Jordánom na päťku, odkiaľ sa odrazila od trávnika ponad brankára do siete. Giorgi Mamardašvili to teraz poriadne podcenil, ostal stáť a spravil fatálnu chybu. Podľa štatistík si vlastný gól dal TONI LATO. Lopty sa dotkol posledný.
     
    3
    Sevilla dala gól!
    Valencia stratila loptu v strede poľa, získali ju domáci a Érik Lamela poslal kolmicu za obranu, kde si nabehol ALEJANDRO GÓMEZ, presnou strelou k žrdi otvára skóre veľmi rýchlo.

    Matej Kubove

    Góly: 3. A. Gómez, 15. Lato (vla.), 22. Mir – 31. Duro

    Karty:   17. Lamela (SEV), 29. G. Montiel (SEV), 35. Mir (SEV), 51. Jordán (SEV), 82. Gudelj (SEV) – 17. Alderete (VAL), 17. Lato (VAL), 68. Diakhaby (VAL)


    FC Sevilla: Bunú – G. Montiel (57. Navas), Koundé, Diego Carlos, Rekik – Jordán (57. Rakitić), Fernando (C) (77. Gudelj), A. Gómez – Lamela, Mir (57. Nasjrí), Ocampos (69. Delaney).
    Náhradníci: Díaz, Dmitrović – Acuňa, Augustinsson, Delaney, Munir, Nasjrí, Gudelj, Idrissi, Navas, Rakitić, Óscar Rodríguez.

    Valencia CF: Mamardašvili – Lato, Alderete (46. Diakhaby), Paulista (C), Foulquier – Duro (80. M. Vallejo), Guillamón, Wass (67. Koindredi), Jason (46. Musah) – M. Gómez, Guedes (67. André).
    Náhradníci: Cillessen – Costa, Diakhaby, Joseda, Koindredi, André, Musah, Račić, M. Vallejo, J. Vázquez, Mosquera.

    Diváci: 23 654