KHL
Vladivostok – Metallurg Magnitogorsk 0:5 (kon.) | Novosibirsk – Red Star Kunlun 1:0 (kon.) | Čeljabinsk – Dinamo Minsk 0:5 (kon.)
Kazaň – Viťaz 2:1 (kon.) | Nižnekamsk – Soči 0:1 (kon.) | Jaroslavľ – Helsinki 1:4 (kon.)
koniec
HC Sibir Novosibirsk
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
Kunlun
cz Pondelok 20.09.2021, 14:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:50:04)
     
    Československá stopa v utkání

    Do dnešního souboje nezasáhl nikdo z českých a slovenských hokejistů.
     
    Střely na branku: 38 – 23
     
    Je konec! Sibir Novosibirsk nakonec po velkém boji poráží Kunlun 1:0. O jedinou branku se během druhé části dnešního souboje postaral Wedin. Ve třetí třetině mohli domácí přidat pojistku, jenže Milovzorov neproměnil trestné střílení. V závěru pak Kunlun zkusil hru bez brankáře, ale ani ta čínskému klubu ovoce nepřinesla.
     
    Konec zápasu.
     
    59:28
    Domácí Golubev pod tlakem vyhodil kotouč pouze na zakázané uvolnění. Kunlunu už se čas na vstřelení vyrovnávací branky krátí.
     
    59:00
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:00
    Harri Säteri podává parádní výkon! Jake Chelios se mezi kruhy opřel příklepem do odraženého kotouče, ale tvrdou ránou trefil domácího brankáře!
     
    58:22
    Hostující brankář je na střídačce a Kunlun zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:39
    K nájezdu se rozjel Jegor Milovzorov, který zkusil zakončení nad beton brankáře, ale nebyl úspěšný!
     
    57:39
    Trestné střílení pro Sibir Novosibirsk! Jeden z domácích hráčů byl faulován v úniku a sudí neváhal!
     
    57:28
    Denis Bodrov napadal rozehrávku Kunlunu hodně vysoko. Zadáci čínského celku si s ním nakonec poradili a odehráli kotouč do bezpečí.
     
    57:09
    Nikolaj Děmidov získal kotouč v rohu obranného pásma a vyhodil jej tak šikovně, že kotouč nedoklouzal až na zakázané uvolnění.
     
    56:29
    Nikolaj Děmidov naopak řešil situaci v obranném pásmu hodně jednoduše. Odražený kotouč jednoduše odrazem o mantinel vyhodil za modrou čáru.
     
    56:00
    Harri Säteri pořádně zariskoval rozehrávkou za svou brankou. Finský gólman málem odevzdal kotouč napadajícímu soupeři v bílém dresu.
     
    55:39
    Jegor Alanov dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončil zápěstím, ale hostující brankář si kotouč vychutnal jako nedělní oběd.
     
    55:10
    Nick Shore se po pravém křídle proháčkoval do rohu útočného pásma, kde se snažil zbavit obránce, ale ten jej čistým hitem poslal na hrazení.
     
    54:38
    Nikolaj Děmidov se po zásahu brankáře dostal k odraženému kotouči, vyvezl jej až do útočného pásma, ale jej obral hned první soupeř.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 28. Wedin (Kručinin)


    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Achijarov, N. Děmidov, D. Bodrov (A), Jefremov, T. Murphy, Ilja Morozov, J. Alanov – Dubakin, Pjanov, O. Li (C) – Wedin, Golubev, Litovčenko – Šarov, N. Shore, Milovzorov (A) – Kručinin, A. Jakovlev, Setdikov.
    Kunlun: Lazušin (J. Smith) – Chelios, Sproul (A), Tam, Bartley (A), Fram, Yuen, Jen – S. Foo, Lockhart, Wong – Yip (C), Werek, Squires – Riche, Kane, Nicholls – Ying, J. Chu, Seto.