Hattrick Brno – Bohemians 6:9 (kon.) | Pardubice – Otrokovice 4:8 (kon.) | Mladá Boleslav – Black Angels 6:5 (po pr.)
Královské Vinohrady – Liberec 2:7 (kon.) | Tatran – Ostrava 6:4 (kon.) | Vítkovice – Česká Lípa 8:3 (kon.)
Sparta – Chodov 7:4 (kon.)
koniec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
6:4 (2:0, 0:3, 4:1)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
cz Nedeľa 19.09.2021, 17:00 • Sportovní centrum Řepy • Livesport Superliga (CZ) • 3. kolo
Predzápasové kurzy
    58:31 Matěj HAVLAS - 6:4
     
    58:31
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran trestá hru bez brankáře. Ondřej Němeček nahrál na MATĚJE HAVLASE, který se podíval na branku za vlastní poloviny trefil přesně! Asistence: Ondřej Němeček.
    57:48 Daniel CHATRNÝ - 5:4
     
    57:48
    Ostrava právě vstřelila branku!
    FBC jde do kontaktu při hře bez brankáře! Marek Lípový ustál osobní souboj u zadního mantinelu. Nahrál před velké brankoviště osamocenému DANIELU CHATRNÉMU, který skákavý míček pověsil pod břevno! Asistence: Marek Lípový.
    50:00 David ŠIMEK - 5:3
     
    50:00
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí tým využívá svůj tlak k další brance. Marek Beneš nahrál balonek na DAVIDA ŠIMKA, který se štěstím dsotal hrací předmět do sítě. Jan Binder se snažil vše vyřešit, ale balonek skončil pod břevnem. Asistence: Marek Beneš.
    46:37 Marek BENEŠ - 4:3
     
    46:37
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran během půlminuty otáčí vývoj utkání na svoji stranu. Dominik Šimek mohl zakončovat, ale nahrál na MARKA BENEŠE. Ten byl už mimo optimální střeleckou pozici, nicméně si udělal dva tři kroky ke zlepšení. Koukl se, kde se nachází brankář a pověsil míček k levé tyči! Asistence: David Šimek.
    46:01 Marek BENEŠ - 3:3
     
    46:01
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí tým vyrovnává souboj prvních týmů Livesport Superligy. MAREK BENEŠ se postavil k nařízenému trestnému střílení. Dlouho naznačoval kličku do bekhendu, ale míček poslal mezi levou ruku a nohu Jana Bindera, který byl bezmocný.
    37:25 Dominik KLIMSCHA - 2:3
     
    37:25
    Ostrava právě vstřelila branku!
    FBC bleskurychle využívá nabídnutou přesilovku,a co víc, je tady obrat v zápase. Šimon Kuczera narýsoval nádhernou nahrávku na pravou tyč na DOMINIKA KLIMSCHE. Útočník hostů měl lehkou úlohu, když uklidil balonek do odkryté klece! Asistence: Šimon Kuczera.
    32:35 Daniel CHATRNÝ - 2:2
     
    32:35
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava vyrovnává stav utkání! Hosté nejprve neproměnili únik na Kříže, ale potom vše na sebe vzal DANIEL CHATRNÝ. Útočník FBC obdržel balonek na hokejku a zakončením nad levou nohu gólmana Tatranu rozvlnil síť. Asistence: Šimon Soukup.
    26:13 Marek LÍPOVÝ - 2:1
     
    26:13
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostravané jdou za svoji zlepšenou hru do kontaktu. Tatran mohl udeřit, ale ztroskotal na Binderovi a hosté udeřili z protiútoku. Šimon Soukup nahrál balonek na MARKA LÍPOVÉHO, který mohl nahrávat. Vše vzal na sebe, když trefil přízemní balonek k tyči! Asistence: Šimon Soukup.
    19:31 Petr BRAUTFERGER - 2:0
     
    19:31
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran jde ke konci první třetiny do dvougólového vedení! Marek Beneš si seběhl s balonkem na osu hřiště, mohl vypálit, jenže našel lépe postaveného PETRA BRAUTFERGERA. Útočník domácího výběru zametl balonek do poloprázdné klece Ostravanů. Asistence: Marek Beneš.
    13:52 Matěj HAVLAS - 1:0
     
    13:52
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí tým jde do vedení po dobré kombinaci. Ondřej Němeček nahrál krosovou nahrávkou přes pravou stranu na MATĚJE HAVLASE. Mladíček Tatranu propálil Bindera k levé tyči, kam se nestihl přesunout! Asistence: Ondřej Němeček.

    Štěpán Ondráček

    Góly a asistencie: 14. Havlas (Němeček), 20. Brautferger (Marek Beneš), 47. Marek Beneš (t.s.), 47. Marek Beneš (Šimek), 50. Šimek (Marek Beneš), 59. Havlas (Němeček) – 27. Lípový (Soukup), 33. Chatrný (Soukup), 38. Klimscha (Kuczera), 58. Chatrný (Lípový)


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Kříž (Buzík) – Mühlfait, Piskáček, Sládeček, Němeček, Pánek – Tlapák, Kreysa, Šimek, Sádlo, Jak. Kolísko, Martin Čermák, Marek Beneš, Havlas, Meliš, Macháček, Švéda, Šindelář, Brautferger.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Binder (Janík) – Herblich, Lípový, Mikoláš, Šubert, Kuczera – Malajka, Choma, Soukup, Klimscha, Vítovec, Jakubec, Gál, Sládek, Sedláček, Chatrný, Hurta, Repček.

    Rozhodca: Kamil Sojka, Tomáš Sojka

    Diváci: 112