Hattrick Brno – Bohemians 6:9 (kon.) | Pardubice – Otrokovice 4:8 (kon.) | Mladá Boleslav – Black Angels 6:5 (po pr.)
Královské Vinohrady – Liberec 2:7 (kon.) | Tatran – Ostrava 6:4 (kon.) | Vítkovice – Česká Lípa 8:3 (kon.)
Sparta – Chodov 7:4 (kon.)
koniec po predl.
Předvýběr.CZ Florbal MB
6:5 (2:0, 0:3, 3:2 - 1:0)
Black Angels
cz Nedeľa 19.09.2021, 17:00 • MSH Mladá Boleslav • Livesport Superliga (CZ) • 3. kolo
Predzápasové kurzy
    62:11 Milan TOMAŠÍK - 6:5
     
    62:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!


    Pěkná kombinace Boleslavi přináší branku a dnes tedy vítězí domácí! Patrik Suchánek nabil po lajně MILANU TOMAŠÍKOVI, který zakončil do odkryté sítě! Asistence: Patrik Suchánek.
    45:25 Matěj BOČEK - 5:5
     
    45:25
    Black Angels právě vstřelili branku!


    Tohle bude ještě drama, máme totiž opět srovnáno! Filip Neklan si na levé straně šikovně všiml u protějšího manitnelu nehlídaného MATĚJE BOČKA, který kousek za půlící čárou vystřelil z první a trefil se za Bauera! Asistence: Filip Neklan.
    43:26 Jan NATOV - 5:4
     
    43:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!


    Boleslav si bere zpět vedení! JAN NATOV vyběhl z rohu hostí, poprvé ještě trefil gólmana, míček se k němu ovšem vrátil a dorážka už šla do odkryté branky! Asistence: Patrik Suchánek.
    41:18 Jiří CURNEY - 4:4
     
    41:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!


    No a je zase srovnáno a v kabině hostí se bude asi pěkně bouřit! K trestnému střílení se postavil JIŘÍ CURNEY a kličkou si poradil s Matiáškem!
    41:11 Radek HANÁK - 3:4
     
    41:11
    Black Angels právě vstřelili branku!


    Bratrské duo ovšem opět úřaduje! RADEK HANÁK schoval střelu za obránce a trefil přesně růžek! Asistence: Tomáš Hanák.
    40:44 Jan NATOV - 3:3
     
    40:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!


    Nyní už se ale domácí prosazují a je opět srovnáno! Hosté byli laxní v rozehrávce, tu získal Tomašík a našel JANA NATOVA, který vyslal nechytatelnou dělovku! Asistence: Milan Tomašík.
    33:27 Matěj BOČEK - 2:3
     
    33:27
    Black Angels právě vstřelili branku!


    Velmi kuriózním gólem se Blackové dostávají do vedení! Jakub Boček rozehrál s puntíku po pravici Bauera do brankoviště na MATĚJE BOČKA a ten míček usměrnil tak, že křížem zaletěl do levého horního růžku, což Lukáš Bauer absolutně nečekal a dokázal jen prohrábnout výplet branky! Asistence: Jakub Boček.
    28:23 Adam BOUČEK - 2:2
     
    28:23
    Black Angels právě vstřelili branku!


    No a i přesilovka hostí je po 24 sekundách využita! V brankovišti Lukáše Bauera byl závar a ADAM BOUČEK dokázal využít šťastného odrazu a přehodil Bauerovi levou nohu! Asistence: Matouš Burian.
    25:02 Tomáš HANÁK - 2:1
     
    25:02
    Black Angels právě vstřelili branku!


    A máme tady snížení z pera bratrského dua Hanáků! Starší bratr Radek dostal přihrávku od vlastní branky, zbavil se obránce a přihrál mladšímu TOMÁŠI HANÁKOVI, který z první trefil mezeru mezi levou tyčkou a tělem Bauera! Asistence: Radek Hanák.
    18:03 Jan NATOV - 2:0
     
    18:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!


    Tentokrát ale Boleslav už přesilovku využívá! Milan Tomašík vystihl únik Blacků, stáhl hru zpět před domácí branku a vystřelil. Ondřej Matiášek předvedl bravurní zákrok maskou, na dorážku JANA NATOVA už ale bylo mimo jeho možnosti! Asistence: Milan Tomašík.
    10:23 Patrik SUCHÁNEK - 1:0
     
    10:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!


    Tentokrát to už ale Boleslavi vyšlo a domácí otevírají skóre! PATRIK SUCHÁNEK dostal po lajně přihrávku na volej a domácí útočník přesně zamířil k zadní tyči! Asistence: Miroslav Fořt.

    Marek Baloun

    Góly a asistencie: 11. Suchánek (Fořt), 19. Natov (Tomašík), 41. Natov (Tomašík), 42. Curney (t.s.), 44. Natov (Suchánek), 63. Tomašík (Suchánek) – 26. T. Hanák (R. Hanák), 29. Bouček (M. Burian), 34. M. Boček (J. Boček), 42. R. Hanák (T. Hanák), 46. M. Boček (Neklan)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Tomšík) – Fišera, Suchánek, Gruber, Koláčný, Zakonov, Punčochář, Fořt – Tomašík, Tadeáš Chroust, J. Bína, Tokoš, Do. Beneš, Korych, Zoufalý, Curney, Pěnička, Natov.
    Black Angels: Matiášek (Körber) – Obuškevič, Ludvík, Bauman, Pícha, Bouček, Beránek – M. Boček, Fryš, Novotný, M. Burian, Jan Kopecký, Čáslava, Hromada, Neklan, J. Boček, R. Hanák, T. Hanák, Renčín.

    Rozhodca: Gavlas – Mikula

    Diváci: 280