Stuttgart – Leverkusen 1:3 (kon.) | Dortmund – Union Berlín 4:2 (kon.) | Wolfsburg – Frankfurt 1:1 (kon.)
koniec
VfB Stuttgart
1:3 (1:2)
Bayer Leverkusen
cz Nedeľa 19.09.2021, 15:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • Nemecká Bundesliga • 5. kolo
Predzápasové kurzy
     
    70
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Hosté hrají sice pouze o deseti, ale díky dobrému pohybu a aktivitě v posledních minutách se dostávají opět do dvoubrankového vedení! Domácí ztratili míč při rozehrávce, k němu se dostal FLORIAN WIRTZ, který si naběhl do vápna Stuttgartu, kde si věděl rady a poslal míč neomylně za záda Müllera.
     
    38
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Po faulu Bakkera rozehráli domácí volný kop z pravé strany, jmenovitě Umar Marmúš, který poslal centr do vápna. Tam se dostal k hlavičce Konstantinos Mavropanos, jehož pokus ještě Lukáš Hrádecký reflexivně vyrazil. Ovšem k vyraženému míči se dostal OREL MANGALA, který ho již dokázal dostat za záda hostujícího gólmana.
     
    19
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Český reprezentační útočník přidává v pátém ligovém kole svůj čtvrtý gól! Florian Wirtz to však udělal výtečně, zatáhl míč po pravé straně do vápna, tam poslal míč do malého vápna, kde stačilo PATRIKU SCHICKOVI jen nastavit nohu a nasměrovat míč do branky.
     
    2
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Skvělý vstup hostů do zápasu! Patrik Schick udržel míč ve vápně, na levé straně, poté ho posunul do strany na Bakkera, který poslal centr do vápna. Tam si nejvýše naskočil ROBERT ANDRICH, který poslal míč hlavou do sítě.

    Martin Dvořák

    Góly: 38. Mangala – 2. Andrich (Bakker), 19. Schick (Wirtz), 70. Wirtz

    Karty:   63. Karazor (STU), 76. Coulibaly (STU) – 36. Frimpong (LEV), 37. Bakker (LEV), 58. Ch. Aránguiz (LEV)   32. Andrich (LEV)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 11:3. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:11.
    VfB Stuttgart: F. Müller – Mavropanos, Ito (60. Stenzel), Kempf – Massimo (71. Klement), Karazor (71. Klimowicz), Endo (C), Sosa – Marmúš, Mangala (60. Al Ghaddioui), Coulibaly (83. Beyaz).
    Náhradníci: Bredlow – Klement, Didavi, Al Ghaddioui, Stenzel, Thommy, Beyaz, Mola, Klimowicz.

    Bayer Leverkusen: Hrádecký (C) – Frimpong, Kossounou, Tah, Bakker – Andrich, Ch. Aránguiz – Bellarabi, Wirtz (86. Amiri), Diaby (86. Adli) – Schick (51. Hincapié).
    Náhradníci: Luňov – Paulinho, Demirbay, Amiri, P. Retsos, Alario, Hincapié, Sinkgraven, Adli.

    Rozhodca: Cortus – Heft, Neitzel