CFC Janov – Fiorentina 1:2 (kon.) | Inter – Bologna 6:1 (kon.) | Salernitana – Bergamo 0:1 (kon.)
koniec
CFC Janov
1:2 (0:0)
ACF Fiorentina
cz Sobota 18.09.2021, 15:00 • Stadio Comunale Luigi Ferraris, Janov • Talianska Seria A • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    85
    Alexandr Kokorin trefil skluzem z pravé strany nohy Behramiho a sudí tahá žlutou kartu.
     
    65
    Valon Behrami nemůže uvěřit, že poté, co byl podkopnut Vásquezem v pravé polovině vápna se nekope penalta. Vyjel na rozhodčího a zaslouženě dostává kartu.
     
    58
    Žlutou kartu dostává Giacomo Bonaventura (ACF Fiorentina).
     
    54
    Lucas Martínez přivítal Pandeva skluzem na středu a ačkoliv hosté se domnívají, že bral balón, tak podle rozhodčího trefil nohu severomakedonského útočníka a vyfasoval žlutou kartu.
     
    45+3
    Jeden z domácích hráčů si chtěl na pravé straně obhodit Biraghiho, ten si pomohl faulem a diváci tleskají, že vytočený kapitán Fiorentiny fasuje žlutou kartu.
     
    36
    Álvaro Odriozola Arzallus zasáhl Destra do obličeje z pravé strany po odehrání balónu domácím fotbalistou a je jakožto první hostující hráč v tomto duelu potrestán žlutou kartou.
     
    20
    Zinho Vanheusden zajel ostře ve skluzu z pravé strany na polovině hřiště do Gonzáleze a jakožto třetí domácí fotbalista vidí žlutou kartu. González je ještě ošetřovaný.
     
    15
    Nicolás González se rozeběhl až jej těsně před vápnem podrazil Criscito a proti žluté kartě nemohl nic namítat.
     
    13
    Rozehrávka do běhu směřovala na pravou stranu na Mellegoniho, ten počkal na podporu Badelja. Na konci kombinace se dopustil Traoré útočného faulu v levé části hrací plochy, když šlápl Pulgara a na světě je první karta.

    Vít Muzikář

    Góly: 90+8. Criscito (pen.) – 60. Saponara (Bonaventura), 89. Bonaventura (Saponara)

    Karty:   13. A. Touré (JAN), 15. Criscito (JAN), 20. Vanheusden (JAN), 65. Behrami (JAN) – 36. Odriozola (FIO), 45+3. Biraghi (FIO), 54. Lucas Martínez (FIO), 58. Bonaventura (FIO), 85. Kokorin (FIO)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 3:6. Rohy: 1:11. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:16.
    CFC Janov: Sirigu – Vanheusden, Nikola Maksimović, Criscito (C) – Fares (64. Kallon), A. Touré (64. Behrami), Badelj, Rovella, Cambiaso (59. Biraschi) – Melegoni (53. Hernani), Destro (53. Pandev).
    Náhradníci: Šemper, Marchetti – Pandev, Kallon, Bianchi, Vásquez, Biraschi, Hernani, Behrami, Bani, Portanova, Ghiglione.

    ACF Fiorentina: Drągowski – Odriozola (80. Benassi), Lucas Martínez, Igor, Biraghi (C) – Bonaventura, Pulgar (78. S. Amrabat), Castrovilli (26. Duncan) – Callejón, Vlahović (81. Kokorin), N. González (46. Saponara).
    Náhradníci: Terracciano – Nastasić, Duncan, Maleh, Benassi, Terzić, Kokorin, Milenković, Saponara, Torreira, S. Amrabat.

    Rozhodca: Marinelli – Meli, Colarossi