Skalica – Zvolen 0:4 (kon.)
koniec
HK Skalica
0:4 (0:0, 0:1, 0:3)
HKM Zvolen
Piatok 17.09.2021, 17:00 • Hant Arena, Skalica • JOJ Šport Slovenský pohár
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme tu koniec stretnutia, ktorý z hľadiska atraktivity možno označiť ako priemerný. Zvolen takmer počas celého priebehu dominoval a nepustil Skalicu takmer k ničomu. Zvolenčania si tak zaslúžene pripíšu do tabuľky plný bodový zisk po víťazstve 4:0! Odo mňa to je všetko. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. (19:10:59)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:22
    Zápas sa už len viac-menej dohráva. Hostia kombinujú v útočnom pásme a domáci už len vyčkávajú na koniec stretnutia.
    58:14 Samuel BARCÍK - 0:4
     
    58:14
    Zvolen dal gól!
    Ján Chlepčok prihral puk na útočnú modrú čiaru, kde bol na strelu pripravený SAMUEL BARCÍK. Ten vyslal na bránu svižnú strelu, ktorá skončila až v ľavej šibenici. Stav stretnutia je 0:4! Asistencia: Ján Chlepčok.
     
    58:00
    Do konca stretnutia ostávajú posledné dve minúty.
     
    57:14
    Zvolenčania sa usadili v útočnom pásme, kde si začínajú vytvárať menší tlak. Nechajme sa prekvapiť, či sa dočkáme ešte nejakého presného zásahu.
     
    56:47
    Tempo hry sa nám v posledných minútach upokojilo a nie sme svedkami príliš oku lahociaceho priebehu.
     
    55:21
    Hlavný rozhodca prerušil hru z dôvodu, že jeden z domácich hráčov prihral puk svojmu spoluhráčovi rukou. Vhadzovať sa bude v útočnom pásme Zvolena.
     
    54:35
    Puk sa nachádza za bránou Skalice, ale sú to práve domáci hokejisti, kto ho má pevne pod kontrolou.
     
    53:05
    Evidujeme strelecký pokus aj na opačnej strane. Zakončenie z hokejky Hujsu však smerovalo len mimo bránky.
     
    52:44
    Boris Babeliak sa pokúsil o tvrdú strelu, ale tá bola zrazená pred ním stojacim brániacim hráčom. Pri puku sa nachádzajú domáci, ktorí zakladajú rýchly protiútok.
     
    51:31
    Samuel Barcík teraz tvrdým zákrokom poslal súpera na vlastnú striedačku. Hru sa rozhodli arbitri prerušiť. Nasledovať bude vhadzovanie v strednom pásme.
     
    50:44
    Jedlička sa zbavil dvojice brániacich hráčov a následne vyslal štipľavú strelu smerom k bráne. Puk len tesne minul pravú žrď.
    49:12 Juraj MIKÚŠ - 0:3
     
    49:12
    Zvolen dal gól!
    Jakub Jedlička si všimol voľný priestor v defenzíve Skalice a okamžite vyslal do brejku JURAJA MIKÚŠA. Ten sa ocitol zoči-voči gólmanovi, ktorého si krásnym blafákom položil a následne presne zakončil. Stav stretnutia je 0:3 a zdá sa, že je rozhodnuté. Asistencie: Jakub Meliška, Maroš Jedlička.
     
    49:02
    Hostia v plnom počte.
     
    48:13
    Skaličania nehrajú presilovú hru ideálne. Teraz dokonca po nepresnej rozohrávke poslali puk až na zakázané uvoľnenie. Hra sa tak presunie pred Trenčianskeho.

    Róbert Gašpárek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 34. Marcinek (Roy), 46. Török, 50. Mikúš (Meliška, Jedlička), 59. Barcík (Chlepčok)


    HK Skalica: Trenčiansky (Borák) – Šmach, Kadlečík, Janík, Rapant, Vidovič, Hílek, Mikula – Štumpf, Nemec, Hujsa – Šátek, Šišolák, Jaša – Kotzman, Včelka, Janáč – Mizerák, Rajčák, Kotvan
    HKM Zvolen: Rahm (Trenčan) – Hain, Meliško, Roy, Thow, Kubka, Hraško, Barcík – Jedlička, Viedenský, Zuzin – Ďuriš, Puliš, Csányi – Török, Mikúš, Marcinek – Chlepčok, Gubančok, Babeliak

    Rozhodca: Baluška, Šefčík – Kacej, Gegáň