Nitra – Vienna 5:1 (kon.)
koniec
HK Nitra
5:1 (3:1, 2:0, 0:0)
Vienna Capitals
Nedeľa 12.09.2021, 18:00 • Nitra aréna • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    38:00
    Po tom, čo za bránkou hostí si Lalonde vyšliapol na Nemca a poslal ho tvrdo na mantinel sa strhla šarvátka medzi všetkými hráčmi na ľade. Jej výsledkom je to, že na pokyn trénera domáci hráči nakoniec zišli z ľadu nakoľko si nechceli privodiť zranenia svojich hráčov.
     
    38:00
    Zrejme tu máme prečasný koniec stretnutia!
     
    37:23
    Ďalšia pästná výmena tentokrát medzi Bajtekom a Piffom, z ktorej úspešnejšie vyšiel domáci hráč. Obaja hohúti odišli pod sprchy.
     
    35:59
    Hostia si už viackrát v stretnutí vyšliapli na domácich hráčov s košíkom na prilbe. Tentokráť to schytal mladý Sýkora, ktorého prišiel následne pri striedačke hostí pomstiť Múčka. Nitra si zahrá presilovku po tom, čo na trestnej lavici hráč hostí inkasoval dvojitý trest, zatiaľ čo domáci hráč iba trest na hrubosť.
     
    30:02
    Presilovku pri vylúčení Bajteka si zahrá Viedeň, ktorá má šancu znížiť nepriaznivý stav.
     
    26:12
    Dodero zasiahol Bučeka hokejkou do tváre a Nitra si zahrá 73 sekúnd 5 na 3.
     
    24:56
    Nitra dala gól!
    RÓBERT VARGA strieľa svoj druhý dnešný gól v stretnutí a Nitra dáva ďalší gól počas presilovky. Assitencia: Tomáš Hrnka.
     
    23:00
    Nitra dala gól!
    Strela WIELEHO RASKOBA od modrej čiary na radosť domácich fanúšikov skončila až v bránke a Nitra využíva ďalšiu presilovku. Asistencia: Marek Tvrdoň.
     
    22:24
    Bodáka, ktorý bol na útočnom výlete, nešetrným spôsobom zastavil Lakos a rozhodcovia ho poslali rovno do kabín. Nitra si zahrá päťminútovú presilovku.
     
    19:59
    Nitra si zahrá od úvodu druhej tretiny ďalšiu presilovku.
     
    19:26
    Nitra dala gól!
    Hrnka prenikol po pravej strane s pukom do pásma, prihral ho na os klziska RÓBERTOVI VARGOVI, ktorý strelou k pravej tyčke posiela Corgoňov do dvojgólového vedenia. Nitra využila presilovku. Asistencie: Marek Tvrdoň, Tomáš Hrnka.
     
    18:10
    V závere tretiny ešte presilovka domácich pri vylúčení Hackla.
     
    16:54
    Nitra dala gól!
    Baláž prihral Bajtekovi v strednom pásme, ten mu prenechal na pravom kruhu puk a JOZEF BALÁŽ následne presnou strelou švihom do ľavého horného rohu poslal Nitru druhýkrát v stretnutí do vedenia. Asistencia: Filip Bajtek.
     
    12:30
    Viedeň dala gól!Hostia bleskurýchlo využívajú presilovku o dvoch hráčov vďaka gólu MATTA NEALA, ku ktorému sa odrazil na pravú stranu puk a strelou po ľade prekonal domáceho brankára.Asistencie: Corey Tropp, Shaw Lalonde.
     
    12:22
    Na trestnú lavicu si sadol aj Švarná a hostia si zahrajú 5 na 3.
     
    11:55
    Viedeň si zahrá presilovku pri vylúčení Múčku za hákovanie.
     
    06:33
    Artner zasiahol Bodáka hokejkou do tváre a Nitra si zahrá 4 minúty presilovku.
     
    01:43
    Nitra dala gól!
    Nitra rozohrala akciu spoza vlastnej bránky, Baláž prihral puk na ľavú stranu na FILIPA BAJTEK, ktorý vošiel s pukom na ľavý kruh, napriahol a delovkou k vzdialenejšej tyčke prestrelil brankára hostí. Asistencie: Jozef Baláž, Ondrej Molnár.

    Dalibor Sklár

    Góly a asistencie: 2. Bajtek (Baláž, Molnár), 17. Baláž (Bajtek), 20. Varga (Hrnka, Tvrdoň), 23. Raskob (Tvrdoň), 25. Vaga (Hrnka) – 13. Neal (Tropp, Lalonde)


    HK Nitra: O'Connor (Honzík) – Mezei, Raskob, Švarný, Nemec, Pupák, Bodák, Štefanka, Vitáloš – Tvrdoň, Hrnka, Buček – Varga, Rockwood, Holešinský – Bajtek, Baláž, Molnár – Múčka, Sýkora, Drábek
    Vienna Capitals: Starkbaum (Kickert) – Hackl, Dodero, Piff, Lalonde, Lakos, Prapavessis, Posch, Maxa – Antal, Sutter, Tropp – Kromp, Pu, Hartl – Bauer, Neal, Preiser – Meyer, Artner, Böhm