Espanyol – Atlético Madrid 1:2 (kon.) | Osasuna – Valencia 1:4 (kon.) | Cadiz – Sociedad 0:2 (kon.)
Real Madrid – Vigo 5:2 (kon.)
koniec
Real Madrid
5:2 (1:2)
Celta Vigo
Nedeľa 12.09.2021, 21:00Španielska LaLiga • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    87
    Real Madrid dal gól!
    KARIM BENZEMA s prehľadom premieňa penaltu. Loptu kopol veľmi prudko po svojej ľavej ruke k žrdi a aj keď Matías Dituro trafil stranu, tak inkasuje piaty raz. Francúzsky útočník "Los Blancos" strieľa svoj piaty gól v sezóne a priebežne je najlepším strelcom La Ligy po 4. kole.
     
    72
    Real Madrid dal gól!
    Fantastický debut prežíva EDUARDO CAMAVINGA, pretože strieľa gól. Luka Modrić si zobral sólo, prešiel krásne do obrovskej šance, no zakončenie zblízka mu Matías Dituro vyrazil. Chorváta to nemusí mrzieť, nakoľko Camavinga dorazil do odkrytej časti bránky a myslím si, že o generáciu starší Modrič je šťastnejší za prvý gól mladíka v Reale Madrid ako za svoj xy-intý.
     
    55
    Real Madrid dal gól!
    Karim Benzema poslal kolmicu za obranu a VINÍCIUS JÚNIOR svoje sólo doviedol pred Ditura, ktorého poľahky po trávnik obstrelil. Obrovskú radosť okorenil skokom medzi fanúšikov. Aj tu je vidieť ako veľmi mu chýbali na tribúnach. "Biely balet" ide prvýkrát v stretnutí do vedenia, úvod druhého dejstva má skvelý.
     
    46
    Real Madrid dal gól!
    Úvod druhého dejstva vyšiel favoritovi na jednotku, rýchlo je vyrovnané. Federico Valverde získal loptu, zľava poslal výborný center za Murilla mladý Miguel Gutiérrez a KARIM BENZEMA hlavičkou pod brvno nedal Diturovi šancu.
     
    31
    Celta Vigo dalo gól!
    Ďalšie zaváhanie v defenzíve Realu Madrid a je z toho druhý gól. V strede poľa prepadol Nacho Fernández, sklzom navyše fauloval. Bola ale ponechaná výhoda, cez otvorené krídlo prešiel do šestnástky Hugo Mallo, predložil loptu na päťku a FRANCO CERVI pätičkou trafil žrď. Lopta sa k nemu odrazila, dorazil ju do prázdnej bránky. Nebol z toho krásny gól, no to Argentínčanovi určite nevadí.
     
    24
    Real Madrid dal gól!
    Tlak domácich vyvrcholil vyrovnaním, ktoré niekoľko minút viselo na vlásku. Trafil sa kto iný, ak nie KARIM BENZEMA. Casemiro poslal pas do vápna, Federico Valverde ho sklepol na biely bod a Francúz koníčkom od trávniku od brvna nedal Diturovi šancu.
     
    4
    Celta Vigo dalo gól!
    Fantastický úvod pre hostí, ktorí idú do vedenia. SANTI MINA využil zaváhanie defenzívu Realu Madrid. Miguel Gutiérrez pod tlakom prihrával na os ihriska, lopta sa odrazila od Aspasa k šestnástke a tam ideálne nezasiahli Nacho Fernández a ani Casemiro.

    Matej Kubove

    Góly: 24. Benzema, 46. Benzema, 55. Vinícius Júnior, 72. Camavinga, 87. Benzema (pen.) – 4. S. Mina, 31. Cervi

    Karty:   32. Nacho Fernández (REA), 56. Vinícius Júnior (REA) – 43. Murillo (CVG), 63. N. Araujo (CVG), 63. Solari (CVG)


    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Nacho Fernández, Gutiérrez (88. Marcelo) – Modrić (79. Asensio), Casemiro, Valverde – E. Hazard (65. Camavinga), Benzema, Vinícius Júnior (89. Rodrygo).
    Náhradníci: López, Lunin – Asensio, Blanco, Camavinga, M. Díaz, Isco, L. Vázquez, Rodrygo, J. Vallejo, Marcelo.

    Celta Vigo: Dituro – Mallo, Murillo (89. Aidoo), N. Araujo, Galán – Méndez (52. Solari), Tapia (46. Beltrán), Denis Suárez, Cervi (63. Nolito) – Aspas, S. Mina (63. Galhardo).
    Náhradníci: R. Blanco – Aidoo, Baeza, Beltrán, Galhardo, Fontán, Nolito, Solari, K. Vázquez.