Freiburg – Kolín nad Rýnom 1:1 (kon.) | Fürth – Wolfsburg 0:2 (kon.) | Hoffenheim – Mainz 0:2 (kon.)
Leverkusen – Dortmund 3:4 (kon.) | Union Berlín – Augsburg 0:0 (kon.) | Lipsko – Bayern 1:4 (kon.)
koniec
RB Lipsko
1:4 (0:1)
Bayern Mníchov
cz Sobota 11.09.2021, 18:30 • Red Bull Arena, Lipsko • Nemecká Bundesliga • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (20:31:14)
     
    Statistiky:
    Střely na branku: 4 – 7
    Střely mimo: 6 – 12
    Držení míče: 51 % – 49 %
    Rohové kopy: 2 – 6
    Ofsajdy: 4 – 1
    Fauly: 9 – 13
    Žluté karty: 0 – 0.
     
    I přes dnešní výhru zůstává Bayern druhý se ztrátou dvou bodů na stoprocentní Wolfsburg. Lipsko má po čtyřech kolech jedinou výhru a zítra se klidně může propadnout ze současné třinácté příčky.
     
    Lipsko si nevedlo ve šlágru kola proti úřadujícím mistrům vůbec špatně. Hlavně ve druhé půli Bayern dlouhodobě přehrávalo, ale to už bylo tak trochu jasné, že všechny body poputují do Bavorska. Na Lewandowského gól z penalty po změně stran navázal Jamal Musiala, který přidal ke gólu na 2:0 i asistenci na Saného trefu na 3:0. Laimer záhy snížil bombou z dálky, ale nic víc býci ze souvislé převahy nevytěžili. V samotném závěru navíc inkasovali ještě jednou z nohy střídajícího Choupo-Motinga.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Bayern právě vstřelil branku!
    ERIC CHOUPO-MOTING zase ukazuje, mu ke skórování stačí minimum šancí. Klostermann pokazil ofsajdovou past v momentě Kimmichovy přihrávky z prvního doteku. Kamerunský útočník se ocitl v ložené příležitosti a ze značky pokutového kopu zakončil do protipohybu Gulácsiho.
     
    90+1
    Spolupráce tří střídajících. Stanisić vytáhl balón po levé straně. Choupo-Moting jeho přihrávku prodloužil na druhou stranu, ale Süleho střela ke Gulácsimu neprošla.
     
    90
    Nastavují se 4 minuty.
     
    89
    Eric Choupo-Moting vyměnil na hřišti Lewandowského, jenže se od té doby s míčem prakticky nepotkal. Nyní jej zastavil ofsajd.
     
    88
    Davies byl na hezkém výletě po křídle. Vyškolil tam Haidaru a zleva naservíroval balón Sabitzerovi, který z jedničky trefil Gulácsiho. Na dorážku hlavou měl minimum času, brána mu byla malá.
     
    87
    Před Poulsenem se to trochu otevřelo. Z delší vzdálenosti vypálil vedle brány, navrch se měl nacházet v postavení mimo hru.
     
    86
    Dominik Szoboszlai je ve druhé půli ve hře naprosto minimálně. Teď nesměle postupoval po levé straně, kde získal aut vytlučením Upamecanových bloků.
     
    85
    Jeden parádní gól z dálky už Lipsko dalo. O druhý se z trestňáku pokoušel Nkunku, ale balon skončil pár decimetrů nad břevnem.
     
    84
    Marcel Sabitzer poslal k zemi svého dlouholetého spoluhráče Poulsena. Rýsuje se slibná příležitost z přímého kopu nějakých pětadvacet metrů od Manuela Neuera.
     
    83
    Vypadá to, že se hosté dostali z nejhoršího. Nyní dlouhé vteřiny bojovali vedle pokutového území. Skončilo to ochotným pádem Musialy po kontaktu s Gvardiolem.
     
    81
    Kevin Kampl v přerušené hře rozdává svým spoluhráčům papírek, na kterém patrně budou nějaké pokyny od trenéra Marsche. Těžko říct, zda to v posledních deseti minutách nějak pomůže.
     
    80
    Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Willi Orban, přichází Lukas Klostermann.
     
    79
    Kimmich ani tuto standardku nikomu nepůjčil. Orban své nedávné zaváhání ale odčinil a bude se jenom vhazovat. Ještě předtím ale poslední změna na straně Lipska.
     
    78
    Willi Orban skočil na Saného rychlou kličku. Navázal na něj Musiala, kterého zastavil Joško Gvardiol jen za pomoci faulu.
     
    77
    Do Mukieleho přihrávky na Kampla se vložil někdo v černém. Prvně jmenovaný vhazoval, ale Nkunku se rozhodl hrát směrem k půlící čáře.
     
    76
    Manuel Neuer rychle zanalyzoval situaci a vyběhl z brány proti Christopheru Nkunkuovi, který stíhal míč mimo dosah všech zadáků Bayernu.
     
    75
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Thomas Müller, přichází Josip Stanišić.
     
    75
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Benjamin Pavard, přichází Niklas Süle.
     
    74
    Marcel Sabitzer byl zezadu sražen Haidarou. Poulsen reklamuje, že první byl hrán balón, ale na původním výroku už nic změnit nemůže.
     
    73
    Hraje se ve skvělé kulise. Diváci jsou vtaženi do zápasu a prožívají doslova každou přihrávku. Hráči Lipska se jim v těchto minutách odvděčují sympatickým výkonem.
     
    72
    Lucas Hernández zastavil rozjeté býky za cenu rohového kopu. Skrumáž poblíž penaltové značky dopadla lépe pro bránící jednotky z Mnichova.
     
    71
    Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází André Silva, přichází Yussuf Poulsen.
     
    69
    Upamecano chtěl na kraji hřiště zajistit přelstěného Pavarda, jenže si proti Gvardiolovi počínal v rozporu s pravidly. Ze standardky Lipsko nezahrozilo.
     
    68
    Emil Forsberg převzal míč od Kampla. Pravačkou rychle vypálil, jenže trefil vlastního spoluhráče Nkunkua. Bude se rozehrávat z Neuerova pracoviště.
     
    67
    Joshua Kimmich opět nepředvedl žádnou zázračnou standardní situaci. S podivně prodlouženým míčem Upamecano nijak nenaložil.
     
    66
    Po delší době trocha klidu pro zadní řady bavorského velkoklubu. Mohamed Simakan špatně načasoval zákrok na Musialu, kterého u pravé postranní čáry podkopl.
     
    65
    Nějakou dobu už je na trávníku také Sabitzer, který na konci přestupového období přišel do Mnichova právě z Lipska. Zdejší fanoušci ho taky přivítali masivním pískotem.
     
    64
    Manuel Neuer váhal s odkopem od branky. Od hlavního arbitra Aytekina zatím dostává poslední slovní varování.
     
    63
    Silvovi chyběly centimetry, aby dosáhl na skvěle promyšlený centr od Christophera Nkunkua. Mohl to být jednoduchý gól na 2:3, který by úplně změnil ráz zápasu.
     
    62
    Nedorozumění mezi Silvou a Mukielem ulevilo obraně Bayernu. Platilo to jen na chvíli, trošku rozhození hosté ztratili míč ještě na vlastní polovině.
     
    61
    André Silva opět pokoušel štěstí na hraně ofsajdu. Podle pomezního v něm opět byl, když se snažil sladit náběh s nákopem z obranné poloviny.
     
    60
    Kimmichovi se zahrávaní rohových kopů moc nedaří. Gulácsi mu nyní poděkoval za centr letící přesně do jeho rukavic.
     
    59
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Robert Lewandowski, přichází Eric Choupo-Moting.
     
    59
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Leon Goretzka, přichází Marcel Sabitzer.
     
    59
    Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Konrad Laimer, přichází Amadou Haidara.
     
    59
    Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Dani Olmo, přichází Emil Forsberg.
     
    59
    Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Angeliño, přichází Joško Gvardiol.
     
    58
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Bláznivý úvod druhého poločasu pokračuje snížením Lipska, které už bude stoprocentně platit! Do soutěže o gól kola se přihlásil KONDRAD LAIMER, jenž po posunutí od Laimera vypálil z třiceti metrů a parádně zavěsil do horního rohu, kam Neuer nedosáhl. Balon před zkušeným gólmanem možná trochu zaplaval.
     
    56
    Domácí doplácí na jistou neopatrnost uprostřed hřiště, kde stále častěji propadávají. Stalo se tak i nyní, ale Sané v úniku tentokráte promáchl a uchránil Gulácsiho od další pohromy.
     
    54
    Bayern právě vstřelil branku!
    Býci prožívají trpké minuty. Pár chvil po neuznaném gólu Silvy sami potřetí kapitulují a o osudu zápasu už je zřejmě jasno. Na konci první půle příchozí Musiala přidává ke gólu na 2:0 i jednu asistenci. V dalším z mnoha rychlých útoků zprava naservíroval míč před prázdnou branku LEROYI SANÉMU.
     
    53
    Robert Lewandowski skóroval z penalty, ale ze hry se mu v zakončení zatím nedaří. Nyní byl právě on na konci rychlého brejku, jenže nechal vyniknout Gulácsiho. Goretzka dorážel mimo.
     
    52
    Postavení portugalského kanonýra pozorně zkoumali také muži u videa. Několika centimetrový ofsajd tam skutečně byl, takže chválíme rozhodčího na čáře.
     
    51
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    ANDRÉ SILVA z hranice ofsajdu startoval za kolmicí Olma. Rázem byl v úniku a nedal žádnou šanci Manuelu Neuerovi. Čtyřiatřicet tisíc slavících fanoušků každopádně zpražil zvednutý praporek – ofsajd!
     
    50
    Szoboszlai a Angeliño si domluvili provedení standardní situace. Nic zásadního se však nekonalo, hlavičkáři Bayernu nenechali Neuera ve štychu.
     
    49
    Sané trochu zpomalil v rychlém protiútoku, protože chtěl počkat na podporu z řad spoluhráčů. Lewandowski si před zpracováním přihrávky odmítl Angeliña, ale ani to mu nepomohlo k přesnějšímu zakončení.
     
    47
    Bayern právě vstřelil branku!
    Nejhorší možný scénář na začátek druhé půle pro Lipsko, které v pauze vymýšlelo způsoby ke smazání ztráty! Lewandowski měl hodně prostoru na levé straně, kde ho z druhé vlny doplnil Davies. Kanaďan skvělou přihrávkou do vápna objevil JAMALA MUSIALU a ten z druhého doteku prostřelil Gulácsiho na zadní tyč.
     
    46
    Jesse Marsch ani Julian Nagelsmann nevyužili během přestávky žádnou možnost na střídání. Jedinou změnou tedy zůstává vynucený příchod Jamala Musialy za zraněného Gnabryho.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Prví polovina tohoto šlágru kola nebyla příliš bohatá na zajímavé situace. Byl to vcelku vyrovnaní boj, který nejvíce ovlivnila Kamplova ruka v pokutovém území. Na pokyn videorozhodčích se kopala penalta a tu Robert Lewandowski s klidem sobě vlastním proměnil. Jinak toho Bayern moc neměl. Těsně před pauzou se musel strachovat o vedení kvůli příležitosti Daniho Olma.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Serge Gnabry, přichází Jamal Musiala.
     
    45+1
    Největší šance Lipska! Nkoukou si docela dobře poradil s příjmem Mukieleho centr. Shodil míč pod sebe na Olma, jehož ránu Neuer konečky prstů vytáhl nad břevno.
     
    45
    Musiala už je připraven nastoupit. Musí si ale počkat na nějaké přerušení hry, která teď v naprosto klidném duchu probíhá poblíž půlící čáry.
     
    44
    Několik desítek vteřin je Bayern pouze v deseti. Přesto kontroluje hru a v klidu se vrací z útočné třetiny hřiště k Manuelu Neuerovi.
     
    43
    Asi to bude něco vážnějšího. Serge Gnabry pouze slovně popisuje svůj problém a vypadá smířen s tím, že bude vystřídán.
     
    42
    Angeliño zakopl balon do autu, protože na trávníku sedí Serge Gnabry. Asi bude zapotřebí zásah realizačního týmu mnichovského klubu.
     
    41
    Rychlý přechod hřiště znegovala nekvalitní křížná střela Lewandowského, který dostal od vracejících se hráčů Lipska docela dost místa uvnitř vápna.
     
    40
    Benjamin Pavard spolupracoval s Gnabrym a Saném. Ani ten ale neviděl příležitost k posunu do vápna a vrátil míč ke stoperu Upamecanovi.
     
    39
    Další roh v podání Kimmicha letěl na přední tyč, kde ale chyběl jakýkoliv tmavý dres. Během pár vteřin se uprostřed hřiště zapojil do hry také Neuer.
     
    38
    Serge Gnabry roztáhl hru k Müllerovi, který přihrál jen do nohy Angeliña. Následoval aut a akce Goretzky, jenž neprocedil finální pas přes nohy Orbana.
     
    37
    Simakan nadvakrát hlavičkoval ve vápně. S přispěním obránce dostal míč k Laimerovi, jehož slaboučká střela nemohla Neuera zaskočit.
     
    36
    Rozhodčí si nevšímal ležícího Goretzky. Míč v tu dobu odvážně vyvážel Simakan a Lewandowského zákrok na něj už byl posouzen jako nedovolený.
     
    35
    Bayern podlehl vysokému presinku. Kamplův centr zprava neplánovaně skončil u Angeliña, ale ten se o velký kus netrefil mezi tři tyče.
     
    34
    Kimmichova pravačka posadila míč na hlavu Lewandowského, který ji ale neměl natočenou takovým způsobem, aby se Gulácsi musel nějak stresovat.
     
    33
    Mukiele při rohu kraloval v pokutovém území. Davies po hlavičce Goretzky ještě zkoušel štěstí z velké dálky a s tečí Nkunkua získal ještě jednu obdobnou standardní situaci.
     
    32
    Simakan propadl ve středu hřiště. Müller táhl protiútok. Přenesl hru k Sanému a Lewandowski nakonec hledal Saného, se kterým se Simakan stihl vrátit.
     
    31
    Müller srovnal se zemí Angeliña. Aytekin ponechal výhodu, jenže Lipsko se během ní dobrovolně vrátilo ke Gulácsimu. Malou domů realizoval Simakan.
     
    30
    Nkunku se snažil sladit náběh se Silvovým nákopem za obranu. O ofsajd patrně nešlo, ale vybíhající Neuer měl situaci pod kontrolou.
     
    29
    Robert Lewandowski vedl mnohem přímočařejší akci, kterou záhy pokazil Pavardův centr do náruče maďarského reprezentačního gólmana.
     
    28
    Christopher Nkunku se zbavil Daviese, ale přihrávkou dozadu dal Bayernu čas na zformování obranných řad. Teď už je to složité bušení do plných.
     
    27
    Býci sjednali v pokutovém území pořádek. Sané poté napřáhl z pětadvaceti metrů, ale minul Gulácsiho pravou tyč.
     
    26
    Lewandowski bojoval u pravé postranní čáry se Simanakem, který si počínal v rozporu s pravidly. Máme tu standardní situaci a hromadné stěhování před Gulácsiho pracoviště.
     
    25
    Docela ukvapená dalekonosná střela Daniho Olma způsobila pouze odkop od branky pětatřicetiletého mazáka Manuela Neuera.
     
    25
    Na druhý pokus to bylo od Angeliña nadějnější, nicméně André Silva navazující souboj o vysoký míč prohrál.
     
    24
    Dominik Szoboszlai použil úplně volného Angeliña. Centr španělského beka však zadní řady Bayernu jednoduše zpacifikovali.
     
    23
    Ke škodolibé radosti publika se Sanému nepovedlo zkrotit přihrávku k levé postranní čáře. Domácí tam opět čelili presinku s faulem Hernándeze na Nkunkua.
     
    22
    Kevin Kampl se pokusil odčinit svůj penaltový přestupek. Z poměrně velké dálky ale nepřidělal ve tváři zasahujícího Neuera žádné vrásky.
     
    21
    Ve středu hřiště nemá nikdo prostor na seberealizaci. Hráči se tam rychle dostupují. Důkazem budiž faul útočníka Silvy.
     
    20
    Rozhodí přešel pár vzájemných střetů a nechává běžet mnichovské zakládání akce z vlastní poloviny.
     
    19
    Nordi Mukiele si vynutil faul na půlce, kde domácí zazmatkovali při rozehrávce. Problémy ve skluzu hasil Willi Orban.
     
    18
    Nevynucená chyba v rozehrávce Lipska. Angeliño obdržel přihrávku do zámezí. André Silva se pak pustil do presinku, ale u praporku nepochodil.
     
    17
    Kampl si dal při kličce míč daleko od nohy. Na domácích kopačkách ho ještě udržel Simakan, ale následný centr nevnesl do obrany Bayernu žádné zmatky.
     
    16
    Lucas Hernández se předpisově spojil s nabíhajícím Daviesem. Kanaďan však byl u lajny ustrážen a nepovedlo se mu ukořistit ani aut.
     
    15
    Angeliño nevystoupil proti Gnabrymu a nechal ho levačkou vypálit zpoza vápna. Po bloku obránce nebyla úspěšná ani dorážka Leona Goretzky.
     
    14
    Domácí se této standardce bez obtíží ubránili, ale jejich šichta zdaleka nekončí. Angeliño zařídil Pavardovi vhazování vedle pokutového území.
     
    13
    Kimmichův centr letěl do autu. Mukiele ale neměl přehled o situaci kolem sebe a zbytečně nabídl Bayernu rohový kop.
     
    12
    Bayern právě vstřelil branku!
    Mnichované prostřednictvím proměněné penalty otevírají skóre! ROBERT LEWANDOWSKI s velkým přehledem vystřelil ze svého pohledu do pravého dolního rohu. Gulácsi si vybral opačnou stranu.
     
    11
    Je to potvrzeno. Za Kamplovu ruku je nařízen pokutový kop!
     
    10
    Kevin Kampl si v pokutovém území jednoznačně zpracoval míč rukou. Aytekin odběhl k obrazovce a pravděpodobně nás čeká penalta!
     
    9
    Benjamin Pavard ještě nemůže vhazovat, protože hlavní sudí něco řeší s kolegy u videa. Možná jde o ruku Kevina Kampla.
     
    8
    Robert Lewandowski vypadal trochu překvapeně, když na jeho nohu spadl centr Kimmicha. Neměl ji však v takovém úhlu, aby z jedničky trefil prostor Gulácsiho brány.
     
    7
    Davies nahrával na osu. Goretzka hrál bez přípravy směrem na Saného a Orban raději odkopl balon na premiérový rohový kop.
     
    6
    Poprvé si míč pořádně ošahal Manuel Neuer. Angeliño na něj zleva poslal takový hybrid mezi centrem a střelou.
     
    5
    Dayot Upamecano odtlačil do autu Szoboszlaie, který si to s francouzským stoperem chtěl slovně vyříkat. Vhazování obstará Alphonso Davies.
     
    4
    Serge Gnabry měl po své pravici Müllera. Tomu se na ose nabízel vysunutý krajní bek Davies, ale domácích bylo ve vápně dostatek k ubránění celé akce.
     
    3
    Hlavní rozhodčí Deniz Aytekin viděl faul Lucase Hernándeze. Poté nepovolil domácím fotbalistům rychlou rozehrávku.
     
    2
    V Lipsku panují optimální podmínky. Mělo by být okolo čtyřiadvaceti stupňů. O patřičnou atmosféru se stará přes 34 000 fanoušků.
     
    1
    Zahajovací výkop dostali na starost hosté, kteří nastupují v černých dresech. Býci se představí v bíločervených dresech.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    RB Lipsko: Gulácsi (C) – Mukiele, Orban, Simakan, Angeliño – Laimer, Kampl – Szoboszlai, Olmo, Nkunku – André Silva.
    Náhradníci: Martínez – Adams, Brobbey, Forsberg, Gvardiol, Haidara, Henrichs, Klostermann, Y. Poulsen.

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard, Upamecano, Lucas Hernández, A. Davies – Kimmich, T. Müller, Goretzka – Gnabry, Lewandowski, Sané.
    Náhradníci: Ulreich – Choupo-Moting, Musiala, Nianzou, Sabitzer, B. Sarr, Stanišić, Süle, Tillman.

    Rozhodčí: Aytekin – Dietz, Sinn.
     
    Vzájemné zápasy

    03.04.2021 Lipsko – Bayern 0:1
    05.12.2020 Bayern – Lipsko 3:3
    09.02.2020 Bayern – Lipsko 0:0
    14.09.2019 Lipsko – Bayern 1:1
    25.05.2019 Lipsko – Bayern 0:3.
     
    Bayern Mnichov

    Bavorský gigant získal devět titulů v řadě a polevovat nehodlá ani v nedávno započatém ročníku, byť do něj vstoupil jen remízou 1:1 na stadionu Mönchengladbachu. Příliš přesvědčivá nebyla ani domácí výhra 3:2 nad Kolínem, kdežto ve třetím kole už přišla vysoká výhra 5:0 nad berlínskou Herthou. Reprezentační pauzu překlenuli Mnichované na třetím místě s dvoubodovou ztrátou na vedoucí Wolfsburg. Nejlepším střelcem je zase Polák Lewandowski, jenž dal pět z devíti branek. Speciální podvečer má před sebou Julian Nagelsmann, který pár týdnů zpět přišel do Bayernu právě z Lipska. To samé platí o obránci Upamecanovi a záložníku Sabitzerovi. Ti dnes k sobě nebudou mít zraněné záložníky Comana a Tolissa.
     
    RB Lipsko

    Domácí nemohou považovat začátek sezóny za úspěšný. Po odchodu kouče Juliana Nagelsmanna převzal tým Jesse Marsch, pod jehož vedením získal jen tři z devíti možných bodů. Před těžkým zápasem s Mnichovem tak Lipsko nalezneme až na desátém místě. První nezdar přišel hned v úvodním kole, kdy Lipsko prohrálo 0:1 v Mohuči. V domácí premiéře pak přestřílelo Stuttgart 4:0, ale ze hřiště Wolfsburgu se zase vracelo s negativním výsledkem 0:1. Jediným dvougólovým střelcem je maďarský talent Dominik Szoboszlai. Na marodce je aktuálně obránce Marcel Halstenberg a záložníci Sidney Raebiger s Marcelem Saracchim.
     
    Všem fotbalovým příznivcům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze zápasu čtvrtého kola německé Bundesligy. Od osmnácti hodin a třiceti minut se můžeme těšit na konfrontaci mezi Lipskem a Bayernem Mnichov!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Michal Břuchanský

    Góly: 58. Laimer (Kampl) – 12. Lewandowski (pen.), 47. Musiala (Lewandowski), 54. Sané (Musiala), 90+2. Choupo-Moting (Kimmich)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 6:12. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 9:13.
    RB Lipsko: Gulácsi (C) – Mukiele, Orban (80. Klostermann), Simakan, Angeliño (59. Gvardiol) – Laimer (59. Haidara), Kampl – Szoboszlai, Olmo (59. Forsberg), Nkunku – André Silva (71. Y. Poulsen).
    Náhradníci: Martínez – Adams, Brobbey, Forsberg, Gvardiol, Haidara, Henrichs, Klostermann, Y. Poulsen.

    Bayern Mníchov: Neuer (C) – Pavard (75. Süle), Upamecano, Lucas Hernández, A. Davies – Kimmich, T. Müller (75. Stanišić), Goretzka (59. Sabitzer) – Gnabry (45+1. Musiala), Lewandowski (59. Choupo-Moting), Sané.
    Náhradníci: Ulreich – Choupo-Moting, Musiala, Nianzou, Sabitzer, B. Sarr, Stanišić, Süle, Tillman.

    Rozhodca: Aytekin – Dietz, Sinn