Zlín – Bohemians 1:3 (kon.) | Pardubice – Liberec 2:2 (kon.) | Teplice – Ostrava 1:2 (kon.)
Plzeň – Sparta Praha 3:2 (kon.)
koniec
FC Viktoria Plzeň
3:2 (2:1)
AC Sparta Praha
cz Sobota 11.09.2021, 19:00 • Doosan Arena, Plzeň • Česká FORTUNA:LIGA • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    87
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak přece jen to ještě bude drama. Haraslín se dokázal prodrat k centru přes Havla, Staněk balon vyrazil pouze k volnému VÁCLAVU DRCHALOVI, který neměl problém poté dostat míč do brány.
     
    56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další nádherný fotbalový moment. JAN SÝKORA se dostal k balonu, když ho pro domácí vybojoval zpět Jan Kopic. Sýkora si ho následně navedl na střed hřiště a jeho parádní rána zapadla přesně k levé tyči.
     
    41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se z ničeho nic radují z první branky. Filip Kaša nejprve zachyboval u rohového praporku, když se nechal přeskočil Hložkem. Jeho následný centr se dostal až k Hanckovi, jehož ránu Staněk skvěle vyrazil opět k Hložkovi, ten si poté všiml na malém vápně MOBERGA KARLSONNA, který protlačil míč za Staňka.
     
    32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A Spartu to může mrzet dvojnásobně, jelikož z rychlého protiútoku dostává druhou branku. JHON MOSQUERA dostal od Pavla Buchy parádní přihrávku do brejku, plzeňský hráč poté udělal kličku Nitovi na pravou stranu a následně míč uklidil do prázdné brány.
     
    18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Viktorka jde do vedení! Lukáš Hejda skvěle zapracoval ve středu pole, následně se míč přes Mosqueru dostal do vápna, kde ho skvěle uklidil kopem přes hlavu JEAN-DAVID BEAUGUEL. Krásný fotbalový moment.

    Jakub Štěrba

    Góly: 18. Beauguel, 32. Mosquera (Bucha), 56. J. Sýkora (J. Kopic) – 41. Moberg Karlsson (Hložek), 87. Drchal

    Karty:   16. Mosquera (PLZ), 29. Janošek (PLZ), 64. Řezník (PLZ), 90+3. Hybš (PLZ) – 66. Pavelka (SPA), 82. Štetina (SPA)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 9:5. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 13:15.
    FC Viktoria Plzeň: Staněk – Řezník, Kaša, Hejda (C), M. Havel – Bucha, Janošek (90+3. Pernica) – J. Sýkora (72. Al. Čermák), J. Kopic (72. P. Šulc), Mosquera (82. Hybš) – Beauguel (82. Chorý).
    Náhradníci: A. Hruška – Pernica, Hybš, Chorý, Al. Čermák, P. Šulc, Káčer.

    AC Sparta Praha: Nita – Wiesner, Štetina, Panák (62. Karabec), Hancko – Pavelka (C), Sáček (77. Drchal) – Moberg Karlsson (62. Haraslín), Souček, Pešek (85. Polidar) – Hložek.
    Náhradníci: Holec – Drchal, Haraslín, Polidar, Vindheim, Karabec, Vitík.

    Rozhodca: Berka – Nádvorník, Kříž

    Diváci: 10584