CSKA Moskva – Riga 3:2 (kon.) | Jaroslavľ – Petrohrad 3:4 (1:3 po s.n.) | Kazaň – Red Star Kunlun 3:4 (kon.)
Nižnekamsk – Helsinki 4:2 (kon.) | Omsk – Vladivostok 4:3 (1:0 po s.n.) | Soči – Viťaz 6:5 (po pr.)
S.Moskva – Chabarovsk 3:1 (kon.)
koniec
Ak Bars Kazaň
3:4 (3:0, 0:2, 0:2)
Kunlun
cz Sobota 04.09.2021, 16:00 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    50:55 Luke LOCKHART - 3:4
     
    50:55
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Velká radost na straně hostů, kterým se v přesilové hře povedl dotvořit velkolepý obrat z 0:3! Dorážkou z levé strany dopravil kotouč do odkryté branky LUKE LOCKHART. Asistence: Spencer Foo, Jason Fram.
    41:25 Alex RICHE - 3:3
     
    41:25
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Jenže nastal přesný opak, čínský tým srovnává na 3:3! Šťastným střelcem je ALEX RICHE, který od Wereka dostal puk na osu hřiště. První střelu Achtjamov vyrazil před sebe, ale na pohotovou dorážku téhož hráče už nestačil. Asistence: Ethan Werek.
    31:24 Spencer FOO - 3:2
     
    31:24
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Zničehonic se hostům povedlo smazat další kousek z původně třígólové ztráty! Ujetý SPENCER FOO z pravého kruhu prostřelil Achtjamova mezi betony poté, co ve středním pásmu nezkrotil těžký puk Ljamkin. Asistence: Jason Fram.
    21:02 Brandon YIP - 3:1
     
    21:02
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Lindholm pokazil předávku na útočnou modrou. Josh Nicholls vystartoval do protiútoku a zleva předložil puk BRENDONU YIPOVI, jenž si zkušeně poradil s dosud největší šancí svého týmu. Asistence: Josh Nicholls.
    17:52 Kirill PAŇUKOV - 3:0
     
    17:52
    Kazaň vstřelila branku!
    Začíná se rodit výrazný debakl. Třetí gól domácího týmu padl díky Judinově prvotřídní dělovce od modré čáry, kterou poblíž Lazušina ještě lehounce ztečoval do sítě clonící KIRILL PAŇUKOV. Asistence: Dmitrij Judin, Jordan Weal.
    10:04 Nikolaj KOVALENKO - 2:0
     
    10:04
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí neponechávají nic náhodě a zvyšují na 2:0. Střela zpoza levého kruhu stála za skrumáží u brankovišti. Dobře si tam vedl hlavně NIKOLAJ KOVALENKO, který se důrazně probil k dorážce a kotouč poskakující na brankovišti posunul do sítě. Asistence: Dmitrij Voronkov, Roman Rukavišnikov.
    03:01 Pär LINDHOLM - 1:0
     
    03:01
    Kazaň vstřelila branku!
    Krásná přesilovková akce končí vedoucím gólem Barsu! Rozjetý Jordan Weal zadovkou přenechal puk Paňukovovi, který křižnou nahrávkou našel v mezikruží PÄRA LINDHOLMA a ten chladnokrevně zvedl bekhend pod víko. Asistence: Kirill Paňukov, Jordan Weal.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 4. P. Lindholm (Weal, Paňukov), 11. Kovalenko (Voronkov, Rukavišnikov), 18. Paňukov (Judin, Weal) – 22. Yip (Nicholls), 32. S. Foo (Fram), 42. Riche (Werek), 51. Lockhart (S. Foo, Fram)


    Ak Bars Kazaň: Achtjamov (Bobkov) – Kampfer, Rukavišnikov, Jančevskij, Ľamkin, Žuravljov, Judin, Adamčuk – Tarasov, A. Galimov, Kagarlickij – Kovalenko, P. Lindholm, Voronkov – Paňukov, Safonov, Weal – Zaripov, Burmistrov, Lukojanov.
    Kunlun: Lazušin (J. Smith) – Sproul, Chelios, Fram, Yuen, Joe, Bartley, Jen – Wong, S. Foo, Lockhart – Kane, Nicholls, Yip – Werek, Riche, Squires – Chu, Zhang, Guo.

    Rozhodca: Bukin, Soin – Ivanov, Novikov

    Diváci: 3 315