Frölunda – Zürich 4:3 (po pr.) | Třinec – Leksands IF 1:3 (kon.) | Zug – SønderjyskE 9:3 (kon.)
HC Slovan – Fribourg sk 0:2 (kon.) | IFK Helsinky – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Mníchov – Rögle BK 2:1 (kon.)
Mannheim – Rauma 2:1 (1:0 po s.n.) | Lausanne – Cardiff 2:0 (kon.)
koniec po predl.
Frölunda HC
4:3 (0:1, 2:0, 1:2 - 1:0)
ZSC Lions
cz Sobota 04.09.2021, 14:05 • Frölundaborgs Isstadion, Göteborg • Liga majstrov • Skupina B
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:00 Mats ROSSELI-OLSEN - 4:3
     
    62:00
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Po dvou minutách prodloužení je o vítězi dnešního utkání jasno! Frölunda se přece jen dočkala. Druhou branku v utkání vsítil MATS ROSSELI-OLSEN, který měl na pravém kruhu až příliš mnoho prostoru, a proto zavěsil naprosto parádně přímo do víka. 4:3 po prodloužení. Asistence: Max Friberg a Simon Edvinsson.
    55:15 Patrick GEERING - 3:3
     
    55:15
    Lions právě vstřelili branku!
    Máme srovnáno! Branku si její střelec PATRICK GEERING doslova vybojoval. Pomohl ofenzívě a usadil se před bránou domácích. Poté si počkal na přihrávku Azeveda a nádherně zametl do horního růžku. 3:3. Asistence: Justin Azevedo a Marcus Krüger.
    48:10 Joel QUENNEVILLE - 3:2
     
    48:10
    Lions právě vstřelili branku!
    Hosté se vrací do zápasu. Po rychlé kombinaci mezi Krügerem a Sigristem se ke střele z levého kruhu dostal JOEL QUENNEVILLE, jenž touš parádně utáhl k zadní tyči. 3:2. Asistence: Justin Sigrist a Marcus Krüger.
    44:50 Mattias NORLINDER - 3:1
     
    44:50
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Přesilovka domácích je využita! Michael Špaček dostal kotouč na hůl na levém kruhu a poté jej posunul na střed MATTIASI NORLINDEROVI. Obránce Frölundy tvrdě pálil přesně k pravé tyči ze svého pohledu, takže domácí vedou už o dvě branky. 3:1. Asistence: Michael Špaček a Ryan Lasch.
    27:41 Michael ŠPAČEK - 2:1
     
    27:41
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Švédský tým jde poprvé v zápase do vedení, přičemž jej do něj poslal český útočník MICHAEL ŠPAČEK. Po akci Maxe Friberga získal prostor před bránou. Za ležícího Waebera už kotouč dorazil celkem jednoduše. 2:1. Asistence: Max Friberg a Simon Edvinsson.
    21:41 Mats ROSSELI-OLSEN - 1:1
     
    21:41
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Domácí vyrovnávají hned na začátku prostřední periody. Ryan Lasch potáhl kotouč středem kluziště a poté v tandemu uvolnil spoluhráče. Tím byl MATS ROSSELI-OLSEN, jenž následně úspěšně zavěsil k zadní tyči. 1:1. Asistence: Ryan Lasch a Patrik Carlsson.
    03:38 Justin AZEVEDO - 0:1
     
    03:38
    Lions právě vstřelili branku!
    Hosté se v průběhu 4. minuty ujímají vedení. Dobrou práci u mantinelu především odvedl Marcus Krüger, jehož přihrávka mířila k modré čáře. Z toho prostoru přišla střela, ale touš zůstal před brankovištěm. Tam se nejlépe zorientoval JUSTIN AZEVEDO, kterého jsme ještě nedávno mohli vídat v KHL. 0:1. Asistence: Simon Bodenmann a Patrick Geering.

    Daniel Fekets

    Góly a asistencie: 22. Rosseli-Olsen (Lasch, Carlsson), 28. Špaček (Friberg, Edvinsson), 45. Norlinder (Špaček, Lasch), 62. Rosseli-Olsen (Friberg, Edvinsson) – 4. Azevedo (Bodenmann, Geering), 49. Quenneville (Sigrist, Krüger), 56. Geering (Azevedo, Krüger)


    Frölunda HC: Rubin (Tomkins) – Edvinsson, Folin, Norlinder, Elliott, Ekbom, Johansson, Olsson – Henriksson, Lundqvist, Friberg – Nilsson, Špaček, Muršak – Rosseli-Olsen, Carlsson, Lasch – Söderblom, Niederbach, Lasu – Sundström
    ZSC Lions: Waeber (Flüeler) – Marti, Noreau, Geering, Weber, Baltisberger, Trutmann, Guebey – Bodenmann, Krüger, Azevedo – Backman, Roe, Quenneville – Diem, Sigrist, Sopa – Pedretti, Schappi, Aeschlimann – Hayes

    Rozhodca: Sjökvist (SWE), Bjälkander (SWE) – Lundgren (SWE), Malmqvist (SWE)