Fínsko – Kazachstan 1:0 (kon.) | Cyprus – Rusko 0:2 (kon.) | Írsko – Azerbajdžan 1:1 (kon.)
Srbsko – Luxembursko 4:1 (kon.) | Lotyšsko – Nórsko 0:2 (kon.) | Slovinsko – Malta 1:0 (kon.)
Ukrajina – Francúzsko 1:1 (kon.) | Faerské ostrovy – Dánsko 0:1 (kon.) | Izrael – Rakúsko 5:2 (kon.)
Škótsko – Moldavsko 1:0 (kon.) | Gibraltar – Turecko 0:3 (kon.) | Holandsko – Čierna Hora 4:0 (kon.)
Slovensko – Chorvátsko sk 0:1 (kon.)
koniec
Ukrajina
1:1 (1:0)
Francúzsko
cz Sobota 04.09.2021, 20:45 • NSC Olimpijskij, Kyjev • Kvalifikácia MS (Európa) • Skupina D
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Vítám všechny fanoušky u dalšího střetnutí ve skupině B v kvalifikaci o mistrovství světa. Pro obě mužstva se bude psát páté kvalifikační utkání, velkým favoritem bude Francie, která jede na půdu Ukrajiny.
     
    Pokud se podíváme na tabulku skupiny D zjistíme, že ani jeden z dnešních soupeřů ještě neprohrál, ovšem především Ukrajina si postupovou situaci zkomplikovala. Ačkoliv neprohrála, tak ani nezvítězila a má na svém kontě čtyři body. Jelikož třetí Finsko má o dva body méně, ale také odehrálo pouze dva zápasy, může reálně myslet na druhou příčku. Dnes domácí reprezentace potřebuje zaskočit Francii, která má na vedoucí příčce osm bodů.

    Obě reprezentace spolu sehrály duel na konci března a v Paříži se zrodila remíza 1:1. Franci poslal v devatenácté minutě do vedení Antoine Griezmann. Ovšem chvíli po změně stran vyrovnal Serhij Sydorčuk. Ačkoliv Francie byla v utkání jasně lepším mužstvem, nedokázala to potvrdit další brankou a musela se spokojit s remízou.
     
    Střetnutí mezi Ukrajinou a Francií startuje ve 20 hodin 45 minut. Ze zápasu je pro vás připravený podrobný textový přenos, kterým vás provede Michal Luxa. Ukrajina potřebuje nutně zvítězit, ovšem Francie zase bude plnit roli papírového favorita. Kdo se bude radovat z vítězství?
     
    Ještě jednou vás vítám u kvalifikačního utkání o mistrovství světa, v němž Ukrajina přivítá favorizovanou Francii. Duel startuje zhruba za pětapadesát minut.
     
    Úvodní sestavy:

    Ukrajina: Pjatov (C) – Matvijenko, Kryvcov, Zabarnyj – Tymčyk, Stěpaněnko, Šaparenko, Mykolenko – Jarmolenko, Jaremčuk, Cygankov.
    Náhradníci: Bojko, Riznyk – Sobol, Syrota, Sydorčuk, Malinovskyj, Zubkov, Kornijenko, Makarenko, Kačaraba, Sikan, O. Karavajev.

    Francie: Lloris (C) – Dubois, K. Zouma, Kimpembe, Digne – Coman, Tchouaméni, P. Pogba, Rabiot – Griezmann, Martial.
    Náhradníci: Mandanda, Maignan – Varane, Diaby, Veretout, Benzema, Lenglet, Lucas Hernández, Guendouzi, Mukiele.

    Rozhodčí: Slavko Vinčić – Tomaž Klančnik, Andraž Kovačič (všichni SVN).
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Jdeme na to, jelikož slovinský rozhodčí Slavko Vinčić poprvé foukl do píšťalky. Ukrajina začala na míči, ovšem po nákopu se k němu nedostal na pravé straně Roman Jaremčuk.
     
    2
    Francie je na balonu a zatím kombinuje kolem středové čáry, ovšem po chvíli nákop na pravou stranu předvedl Presnel Kimpembe. Jenomže Anthony Martial prohrál osobní souboj na hranici vápna.
     
    3
    Léo Dubois si nepočínal zrovna dobře, když jej lehce obešel Viktor Cygankov, který přihrával do vápna. Jenomže před brankou byl zastavený Roman Jaremčuk.
     
    4
    Další akce Ukrajiny už končí zakončení, které na sebe vzal Andrij Jarmolenko. Jeho pokus ale nebyl dobrý, jelikož mířil úplně mimo prostor branky.
     
    5
    Ukrajina do dnešního střetnutí nastoupila v modrých dresech, naopak favorit z Francie se oblékl do bílé sady. Právě hostující mužstvo bylo u míče, avšak dlouhý nákop sebral ve vzduchu brankář Andrij Pjatov.
     
    6
    Na pravé straně pracoval Andrij Jarmolenko, kterého velmi dobře stínoval Lucas Digne. Domácí ofenzivní hráč tak dlouho váhal, až s míčem opustil hrací plochu.
     
    7
    Na centr z levé strany číhal před brankou Anthony Martial, ovšem balon se k němu přes bránící soupeře nedostal. Hráči v bílých dresech se k míči znovu vrátili.
     
    8
    Další pas z levé strany letěl na zadní tyčku, kde už v náběhu nacházel Paul Pogba. Ovšem z branky vyrazil Andrij Pjatov, který celou situaci vyřešil na jedničku.
     
    9
    Také na druhé straně byl k vidění centr, na který si naskočil Viktor Cygankov. Ten byl zády k brance, a tak míč přizvedl jen mimo prostor tří tyčí.
     
    10
    Anthony Martial se ochotně kácel k zemi, když jej dostoupil Taras Stěpaněnko. Domácí záložník s rozhodnutím nesouhlasí, ovšem u míče bude Francie.
     
    11
    Právě Francie vybojovala rohový kop a poprvé zahrozila! Na centr od praporku si naskočil Paul Pogba, jehož hlavička mířila doprostřed branky, kde se nacházel připravený Andrij Pjatov!
     
    12
    Na pravé straně se snažil projít až k centru Léo Dubois, který ale přes soupeře neprošel. Ukrajina se vydala na druhou stranu, jenomže útočného faulu se dopustil Andrij Jarmolenko.
     
    13
    Mezi obránce si nabíhal Anthony Martial, kterému se nepovedlo převzít balon do běhu. Míč mu následně ukopl Olexandr Tymčyk a o zbytek práce se výběhem postaral Andrij Pjatov.
     
    15
    Patnáct minut hry je minulostí, zatím sledujeme dominanci Francie na balonu. Jedinou velkou příležitost ale zahodil Paul Pogba. Naopak Ukrajina vyráží do rychlých protiakcí, které zatím nedotahuje.
     
    16
    Očividně se fanoušci výborně baví, Olympijský stadion totiž obíhá mexická vlna. Vraťme se na trávník, kde Ukrajina vybojovala míč a může myslet na útočné radosti.
     
    17
    Až k rohovému praporku se dostal s míčem Vitalij Mykolenko, s defenzivou doběhl pomoci Antoine Griezmann, jenž získal autové vhazování. Slovinský rozhodčí poprvé musí krotit vášně, když si pusu na špacír pustil Roman Jaremčuk.
     
    18
    Největší problém domácí reprezentace je tak, že neudrží míč na kopačkách nikterak dlouho. Franci znovu kombinuje na útočné polovině hřiště.
     
    19
    Centr z pravé strany mířil na zadní tyčku, kde byl připravený vystřelit Vitalij Mykolenko. Jenomže do situace se ještě přimotal Roman Jaremčuk, jenž zakončil nad branku. Oba borci si hlasitě vyčinili.
     
    20
    Léo Dubois měl zavřenou pravou stranu, a tak musel hrát míč zpátky. Následně to Franci zkusila po druhé straně, jenomže nepřesnou přihrávku nedostihl Antoine Griezmann
     
    21
    Z nepřipravené pozice vystřelil Paul Pogba, který byl za vápnem atakován, a tak jeho pokus byl hodně nepovedený. Následně se stejný hráč dopustil faulu u postranní lajny.
     
    23
    Hostující mužstvo je znovu na balonu a začíná další postupnou kombinaci. Ovšem všech jedenáct hráčů Ukrajiny se nachází mezi balonem a brankou.
     
    24
    Složitě zatím hledá Francie cestu k šancím, nebo i pouze do šestnáctky. Nákop si chtěl pomoci Paul Pogba, který nastřelil prvního bránícího hráče a jeho tým bude jenom vhazovat.
     
    25
    Kingsley Coman výborně vybojoval balon a chtěl roztáhnout hru na pravou stranu, jenomže spoluhráče pořádně prohnal. Léo Dubois sice odcentroval, ale domácí brankář míč přizvedl. Chopila se ho znovu Francie, avšak zakončení Anthonyho Martiala bylo zablokované.
     
    26
    Na pravé straně pokutového území byl v náběhu Kingsley Coman, který dával přihrávku před branku. Jenomže poslal míč do míst, kde se nikdo v bílém nenacházel.
     
    27
    Ukrajinští hráči si vysvětlují právě ukončenou nevydařenou kombinaci. Pod tlak se totiž dostal Mykola Šaparenko, kterého rychle dostoupil Antoine Griezmann. Francie bude alespoň vhazovat.
     
    28
    A rozehrála opravdu rychle! Odražený míč za šestnáctkou našel Antoine Griezmann, který se do něj opřel a vymyslel skákavý pokus, který mířil kousek vedle pravé tyče. Tady by Andrij Pjatov asi nebyl!
    28. Antoine Griezmann (FRA)
     
    29
    Na hrací ploše zůstal s bolestivou grimasou ležet Serhij Kryvcov, jehož nedovoleně atakoval Anthony Martial. Vypadá to ale, že domácí hráč bude v pořádku.
     
    30
    Běží už třicátá minuta a snad poprvé Ukrajina je delší dobu u míče a kombinuje. Ovšem hráči v modrých dresech se nacházejí velmi daleko od soupeřovy branky.
     
    31
    Kingsley Coman výborně zapracoval, jenže následně si vzal až moc velké sousto a zase o něj rychle přišel. Ukrajina tak může zase střádat plány na útočnou akci.
     
    32
    Před vápnem se pohyboval Andrij Jarmolenko, který chtěl míč poslat hned spoluhráči do běhu. Ovšem Viktor Cygankov tuto variantu nečekal, zastavil se a balonu se opět chopila Francie.
     
    33
    Dlouhou dobu trvalo domácímu mužstvu než se osmělilo. Další akci táhl po levé straně Vitalij Mykolenko, který nejprve přihrávkou našel pouze soupeře a následně se ještě dopustil faulu.
     
    34
    Lucas Digne obloučkem našel Kingsleye Comana, který měl proti sobě dva soupeře, přesto si přes ně hodil míč na střed. Jenomže následný pokus z hranice vápna zamířil jen vysoko nad branku.
     
    35
    Hra se přelila před branku Huga Llorise, který po rohovém kopu chytil jistý gól! Centr zamířil do zadní části šestnáctky, kde se nacházel osamocený Andrij Jarmolenko. Jeho pokus mířil ke vzdálenější tyči, avšak francouzský brankář míč vyrazil před sebe. S dorážkou přispěchal Illja Zabarnyj, jenomže z malého vápna trestuhodně přestřelil.
    35. Illja Zabarnyj (UKR)
     
    37
    Na vlastní polovině se zbytečného faulu dopustil Paul Pogba, Ukrajina bude rozehrávat standardní situaci. Jak s ní naloží?
     
    38
    Centr ze standardní situace mířil do levé části šestnáctky, kam si nabíhal pouze Andrij Jarmolenko. Ten přizvedl míč hlavou, ale jenom doprostřed branky, kde byl pohotový Hugo Lloris.
     
    39
    Blížíme se ke konci prvního poločasu a sledujeme opravdu zajímavé střetnutí, kterému chybí už jen vstřelená branka.
     
    40
    Chvíli se hrát asi nebude, jelikož ve středovém kruhu zůstal ležet Viktor Cygankov. Domácí hráč potřebuje lékařskou pomoc a možná bude nutné také střídání.
     
    41
    Viktor Cygankov už odcestoval za postranní lajnu a okamžitě se hlásí, aby se mohl zapojit zpátky do hry. Po rozehrání Francie mu rozhodčí také dává pokyn.
     
    42
    Hráči v bílých dresech znovu kombinují na útočné polovině. Ovšem oba krajní obránci se k centru neodhodlali, a tak kombinuje Francie ve středu pole.
     
    43
    Následně přihrávka mířila na levou stranu, odkud odcentroval Lucas Digne. Jenomže před brankou se ještě nenacházel nikdo v bílém, a tak si Ukrajina poradila.
     
    44
    Paul Pogba vymyslel nádhernou kolmici mezi obránce, kterou vybídl spoluhráče ke skórování. Jenomže Anthony Martial v tváří tvář brankáře neprostřelil, když trefil jeho nohu!
    44. Anthony Martial (FRA)
     
    45
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Kardiaci by měli vypnout všechny přijímače, jelikož znovu platí otřepané pravidlo nedáš – dostaneš! Ukrajina z pravé strany přihrávala před branku, kam si nabíhal Roman Jaremčuk, avšak před ním skvěle zasáhl Kurt Zouma. Jenomže míč mířil jen na hranici vápna, kam dobíhal osamocený MYKOLA ŠAPARENKO, jenž zamířil do pravé šibenice branky a nedal brankáři nejmenší šanci zasáhnout.
    45. Mykola ŠAPARENKO - 1:0
     
    45+1
    Za obrovské radosti na tribunách se nastavují ještě dvě minuty.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Sledujeme parádní podívanou, která přinesla úvodní branku zápasu až v samotném závěru prvního poločasu a znovu platilo otřepané pravidlo nedáš – dostaneš! Zatímco hostující Anthony Martial zahodil tutovku, na druhé straně trestal Mykola Šaparenko. Jinak ale je Francie více u míče, ovšem těžce se dostává před branku, protože Ukrajina pozorně brání. Domácí se pak snaží přecházet do rychlých protiakcí a šli jistě spokojenější do kabin.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Slovinský rozhodčí právě zahájil druhý poločas, v němž se jako první míče chopil Antoine Griezmann. Nákop na levou stranu se podařil domácí obraně odvrátit za postranní lajnu.
     
    47
    Jen připomínám, že Ukrajina nastoupila do dnešního střetnutí v modrých dresech, naopak Francie se oblékla do bílé sady.
     
    48
    Hostující mužstvo se snadno přesunulo na útočnou polovinu, kde v poklidu kombinuje a hledá cestu před soupeřovu branku. Jenomže to se zatím moc nedaří, Ukrajina se znovu ubránila.
     
    49
    Na zeleném pažitu zůstal ležet Vitalij Mykolenko, který se drží za hlavu. Slovinský rozhodčí v přerušené hře zkontroloval stav hráče, který bude v pořádku.
     
    50
    Za postranní lajnou se už rozcvičuje Karim Benzema, který by mohl přijít podpořit ofenzivní hru Francie. Ta je znovu na útočné polovině, kde se snaží kombinovat.
     
    50
    Francie právě vstřelila branku!
    Francie se na začátku druhého poločasu dočkala vyrovnání! Na centr z pravé strany si naskočil Adrien Rabiot, který byl atakován, a tak jeho hlavička dopadla na nohu ANTHONYHO MARTIALA. Ten vystřelil do bližšího spodního rohu branky, kde už se nacházel Andrij Pjatov, který vyrovnávacímu gólu nezamezil.
    50. Anthony MARTIAL - 1:1
     
    51
    Těžko říct, zda branka bude platit, jelikož hlavní rozhodčí ještě neukázal na středový kruh, protože jeden z domácích hráčů zůstal ležet na trávníku.
     
    53
    Branka platí, jelikož se rozehrává ze středového kruhu. Olexandr Tymčyk už je ošetřený, bude v pořádku a za malou chvíli se vrátí zpátky na trávník.
     
    54
    Přenesení hry mířilo na pravou stranu, kde se snažil míč na hrací ploše udržet Andrij Jarmolenko. To e nepovedlo, a tak bude vhazovat hostující Lucas Digne.
     
    55
    Francie je při chuti, vždyť se jí povedlo rychle vyrovnat. Hráči v bílých dresech znovu kombinují na útočné polovině, avšak míč zleva před branku neprošel.
     
    56
    Napínavé střetnutí sleduje z čestné lóže také Andrej Ševčenko, který zatím může být spokojený s hrou, kterou se Ukrajina prezentuje.
     
    57
    A znovu se přerušuje, když na hrací ploše zůstal ležet Vitalij Mykolenko, kterému na nárt dopadl Aurélien Tchouaméni. Také tento domácí hráč bude schopen pokračovat v utkání.
     
    59
    Hráči v modrých dresech dlouho kombinovali na útočné polovině Jenomže velké sousto si na levé straně vzal Vitalij Mykolenko, proti němuž stáli Léo Dubois a Antoine Griezmann.
     
    60
    Někam k pokutovému puntíku přihrával Olexandr Tymčyk, jehož přihrávku pohlídala obrana Francie. Ukrajina rozehrávala rohový kop, proti němuž na první tyči zakročil Paul Pogba.
     
    61
    Francie kombinovala na levé straně a přihrávku na střed se pokoušel dávat Antoine Griezmann, jenž nastřelil slovinského rozhodčího. Hra se pochopitelně musela přerušit, u balonu bude Francie.
     
    62
    Dlouhý nákop mířil na levou stranu velkého vápna, kam si nabíhal Anthony Martial. Z branky se vydal Andrij Pjatov, který celou situaci vyřešil. V ten moment ke střídačce přispěchal Karim Benzema.
     
    63
    Přihrávku trochu pod sebe dostal na hranici vápna Antoine Griezmann. Francouzský útočník se s tím chtěl rychle vypořádat, ale zakončil jen nad branku.
     
    64
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Anthony Martial, přichází Karim Benzema.
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Kingsley Coman, přichází Moussa Diaby.
     
    66
    Francouzi kombinují na útočné polovině a znovu marně hledají cestu k vyloženým šancím. Nic se nezmění ani tentokrát, když se nedovoleného zákroku dopustil Lucas Digne.
     
    67
    Francie zachytila přihrávku soupeře a mohla zamířit do otevřené obrany! Na pravé straně se nacházel nově příchozí Moussa Diaby, který už se chystal přihrávat před branku, jenomže v posledním momentu skvěle zasáhl Mykola Matvijenko.
     
    69
    Jednadvacet minut chybí do konce normální hrací doby! Aktuálně se u míče nachází domácí hráči, které ženou fanoušci. Zprava chtěl odcentrovat Andrij Jarmolenko, jehož zablokoval první bránící hráč.
     
    70
    Akce Ukrajiny pokračovat nebude, jelikož Andrij Jarmolenko se nacházel v ofsajdovém postavení. Zatím není jasné, jak dnešní střetnutí dopadne.
     
    71
    Hostující celek znovu kombinoval na útočné polovině, ovšem pas na pravé straně nic moc nevyřešil. Naopak míče se chopila Ukrajina, která rychle peláší na druhou stranu.
     
    72
    Skvěle hrající Paul Pogba odebral míč soupeři, jenomže následně dal nepřesnou přihrávku, kterou si pohlídal brankář Andrij Pjatov.
     
    73
    Na pravé straně se nacházel Olexandr Tymčyk, který přesně odcentroval. K hlavičce se dostal Roman Jaremčuk, jehož zakončení postrádalo razanci, a tak jej chytil Hugo Lloris.
     
    74
    Andrij Jarmolenko je dalším hráčem, který zůstal ležet na hrací ploše, když jej v rámci pravidel atakoval Adrien Rabiot. Ukrajinský hráč je zvyklý na podobné souboje z anglické nejvyšší soutěže, a tak rychle vstal a jde pomoci spoluhráčům bránit.
     
    75
    Domácí trenér burcuje fanoušky, aby jeho svěřencům pomohli v závěru zápasu. Příznivci domácí reprezentace vstali a začali hlasitě burácet a tleskat.
     
    77
    Pomalu jdeme do koncovky zápasy a stav je stále vyrovnaný. Aktuálně Francie kombinuje na útočné polovině a snaží se zasadit poslední ránu.
     
    78
    To snad není možné, co Francie zahodila! Přihrávku ve vápně přebral Moussa Diaby, který si míč posunul směrem doleva a pak vystřelil přesně do tyče! Střídajícímu hráči nezbylo nic jiného, než schovat hlavu do dlaní.
    78. Moussa Diaby (FRA)
     
    79
    Už to vypadalo, že Francie se bude bránit, ale znovu velmi rychle získala míč. Zpoza vápna se potom napřáhl Paul Pogba, jehož technický pokus mířil jen na připraveného brankáře.
     
    82
    Střídání v týmu Ukrajina: ze hřiště odchází Viktor Cygankov, přichází Ruslan Malinovskyj.
    Střídání v týmu Ukrajina: ze hřiště odchází Roman Jaremčuk, přichází Danylo Sikan.
     
    82
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Aurélien Tchouaméni, přichází Jordan Veretout.
     
    83
    Na pravé straně prodloužil míč za sebe Andrij Jarmolenko a následnou přihrávkou se prezentoval Mykola Šaparenko. Ovšem obránci Francie byli ve vápně úspěšní.
     
    85
    Hra se v posledních momentech přelévá ze strany na stranu, čeká nás zajímavá koncovka střetnutí. Aktuálně drží míč domácí celek, který se pomalu posouvá k soupeřově brance.
     
    86
    Po kombinaci na pravé straně se o centr pokusil Léo Dubois, který trefil prvního soupeře. Odražený míč si vzala Francie a dalekonosným pokusem se pak prezentoval Adrien Rabiot. Zakončení mířilo do pravé spodní části branky, kam se včas dostal Andrij Pjatov.
     
    87
    Hostující reprezentace rozehrávala rohový kop, po kterém další zakončení už nepřišlo. Koncovka zápasu je tak stále otevřená!
     
    88
    Slovinský rozhodčí musel pozdržet výkop od domácí branky, jelikož u půlící čáry se postrkovali Presnel Kimpembe (Francie) a Andrij Jarmolenko (Ukrajina). Oba vidí zaslouženě žlutou kartu.
     
    90
    Dalším hříšníkem je Ruslan Malinovskyj (Ukrajina), který se pověsil na záda unikajícího Antoinea Griezmanna, který mířil do otevřené obrany.
     
    90
    Střídání v týmu Ukrajina: ze hřiště odchází Mykola Šaparenko, přichází Serhij Sydorčuk.
     
    90+1
    K postranní čáře znovu přistupuje čtvrtý rozhodčí, který ukazuje, že se bude hrát ještě šest minut.
     
    90+2
    Francie opět hrála s míčem na útočné poloviny, ovšem její akce skončila po tom, co se na levé straně nacházel v ofsajdu Karim Benzema.
     
    90+3
    Střídání v týmu Ukrajina: ze hřiště odchází Andrij Jarmolenko, přichází Olexandr Zubkov.
     
    90+5
    Francie dlouhou dobu kombinovala, až přišel centr z pravé strany, který byl odvrácený. O zbytek práce se postaral Serhij Sydorčuk a celu situaci faulem dokonal zbytečným faulem Presnel Kimpembe.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    Sledovali jsme velmi zajímavé utkání, po kterém bude bod brát více asi Ukrajina. Ta se sice dostala do vedení, jenomže jinak se často bránila. Francie držela míč opravdu dlouho a podařilo se jí po poločase vyrovnat. Následně mohl o vítězi rozhodnout střídající Moussa Diaby, jenž zamířil do tyče, a tak se ze hřiště odešlo za nerozhodného stavu.

    Ve skupině D se situace změnila. Francie sice zůstává první, ovšem na druhé místo poskočilo Finsko, které zvítězilo a má stejný počet bodů jako třetí Ukrajina. Ovšem celek ze severu Evropy odehrál o dva zápasy méně a v případě vítězství, může přeskočit i Francii.
     
    S konstatováním, že střetnutí mezi Ukrajinou a Francií došlo do remízového konce, se loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního večera nebo dobrou noc. (22:46:28)

    Michal Luxa

    Góly: 45. Šaparenko – 50. Martial

    Karty:   88. Jarmolenko (UKR), 90. Malinovskyj (UKR) – 88. Kimpembe (FRA)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 6:7. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:6.
    Ukrajina: Pjatov (C) – Matvijenko, Kryvcov, Zabarnyj – Tymčyk, Stepanenko, Šaparenko (90. Sydorčuk), Mykolenko – Jarmolenko (90+3. Zubkov), Jaremčuk (82. Sikan), Cygankov (82. Malinovskyj).
    Náhradníci: Bojko, Riznyk – Sobol, Syrota, Sydorčuk, Malinovskyj, Zubkov, Kornijenko, Makarenko, Kačaraba, Sikan, O. Karavajev.

    Francúzsko: Lloris (C) – Dubois, K. Zouma, Kimpembe, Digne – Coman (64. Diaby), Tchouaméni (82. Veretout), P. Pogba, Rabiot – Griezmann, Martial (64. Benzema).
    Náhradníci: Mandanda, Maignan – Varane, Diaby, Veretout, Benzema, Lenglet, Lucas Hernández, Guendouzi, Mukiele.

    Rozhodca: Slavko Vinčić – Tomaž Klančnik, Andraž Kovačič (všichni SVN)