Barys – Ufa 1:5 (kon.) | Jekaterinburg – Metallurg Magnitogorsk 2:6 (kon.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 3:2 (po pr.)
D. Moskva – Dinamo Minsk 4:1 (kon.)
koniec po predl.
Traktor Čeljabinsk
3:2 (1:2, 0:0, 1:0 - 1:0)
HC Sibir Novosibirsk
cz Piatok 03.09.2021, 16:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:46 Nick BAILEN - 3:2
     
    64:46
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor se v prodloužení přece jen prosazuje a sbírá druhý bod! Domácím hrdinou se stane NICK BAILEN, kterému před odkrytou branku naservíroval kotouč Lukáš Sedlák. Střelec branky to už následně nemohl pokazit. Asistence: Lukáš Sedlák, Teemu Pulkkinen.
     
    62:59
    I hosté měli pořádnou příležitost, Roman Will však podržel svůj tým parádním zákrokem betonem!
     
    62:18
    Lukáš Sedlák se individuálně našel cestu až ke střele, která byla velmi nebezpečná, ale Harri Säteri ji i přesto dokázal zlikvidovat!
     
    61:16
    Další únik měl na svědomí Vladimir A. Tkačov, ale ten také nic nevymyslel, místo toho puk poslal přímo do rukavice gólmana!
     
    60:43
    Sergej Kalinin měl na hokejce rozhodující gól! Díky dobrému vypíchnutí uháněl sám na Harriho Säteriho, ale proti němu nedokázal nic vymyslet a nakonec zakončil jen do jeho betonu!
    56:29 Albert JARULLIN - 2:2
     
    56:29
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí se vyrovnání dočkali, navíc ještě stihli využít první početní výhodu a budou pokračovat v klasické přesilovce! ALBERT JARULLIN se po přihrávce Lawrence Piluta napřáhl na u modré čáry a mířil přesně k pravé tyči. Pálil navíc do protipohybu Harriho Säteriho, který toho moc neviděl. Asistence: Lawrence Pilut, Vladimir A. Tkačov.
     
    54:30
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Timur Achijarov – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    36:28
    Také Novosibirsk velmi aktivně napadá, což mu přineslo velkou příležitost! Kotouč vydoloval Valentin Pjanov, který si nejprve vylámal zuby na Romanu Willovi, kterého tak alespoň dostal ze hry. Následně ale trefil jen tyčku!
     
    35:36
    Sibir je naopak mírně otřesen, což se nyní ukázalo při rozehrávce! Přišel totiž o kotouč a vzápětí se tak v pořádné šanci ocitl Vitalij Abramov po přihrávce Alexeje Byvalceva, ale Harri Säteri skvěle na poslední chvíli vytasil svůj beton!
     
    34:21
    Hned po vhazování se domácí dostali do další velké příležitosti, tentokrát byl střelcem Lukáš Sedlák, který ale mířil jen těsně nad horní tyč!
     
    34:06
    Na druhé straně se blýskl parádním zákrokem také Harri Säteri, který si proti ujíždějícímu Jegoru Fatějevovi skvěle vyjel a nedal mu tak volné místo mezi tyčemi!
     
    33:55
    Vjačeslav Litovčenko skvěle vypíchl kotouč gólmanovi a okamžitě ho zkoušel překvapit střelou po ledě, ale Roman Will včas utěsnil díru mezi betony!
     
    25:36
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Sergej Kalinin – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    22:20
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Nick Bailen – 2 min., podrážení).
     
    13:44
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Lawrence Pilut – 2 min., podrážení).
    10:54 Nikita TĚRTYŠNYJ - 1:2
     
    10:54
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Začínají se nám tady rýsovat pořádné gólové hody! Také Harri Säteri inkasuje v prvním dějství, a to když domácí směřovali do útoku dva na dva. Tomáš Hyka při něm vymyslel pěknou žabičku na hůl NIKITY TĚRTYŠNYJE, který puk poslal přímo nad rameno klekajícího gólmana. Asistence: Tomáš Hyka, Sergej Tělegin.
    09:04 Nick SHORE - 0:2
     
    09:04
    Sibir právě vstřelil branku!
    Český gólman inkasuje už podruhé! Alexandr Šarov výborně zapracoval v souboji u mantinelu, při kterém poslal kotouč do mezikruží, kam si dokonale sjel NICK SHORE, který bleskovým zakončením mezi betony zaskočil Romana Willa. Asistence: Alexandr Šarov, Jegor Milovzorov.
    02:15 Nikita KOROTKOV - 0:1
     
    02:15
    Sibir právě vstřelil branku!
    Novosibirsk začíná sezonu famózně, protože skóruje hned ve svém prvním oslabení! Celý úspěšně protiútok začal Denis Golubev, který vystihl přihrávku a následně poslal NIKITU KOROTKOVA do úniku, který i v těžké pozici dokázal vypálit mezi ruku a tělo Romana Willa, jenž jen těsně neudržel kotouč před brankovou čárou. Asistence: Denis Golubev.
     
    00:35
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Denis Bodrov – 2 min., hákování).

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 11. Těrtyšnyj (Hyka, Tělegin), 57. Jarullin (Pilut, Tkačov), 65. Bailen (Sedlák, Pulkkinen) – 3. N. Korotkov (Golubev), 10. N. Shore (Šarov, Milovzorov)


    Traktor Čeljabinsk: Will (Pockrebalin) – Pilut, Jarullin (A), Bailen, Tělegin, Kulik, Karpuchin, Kirpičnikov – Pulkkinen, Tkačov, Kalinin (C) – Sedlák (A), Hyka, Těrtyšnyj – Osnovin, Byvaľcev, Abramov – Fatějev, Stas, Gorjunov-Rolgizer – Kapustin.
    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – D. Bodrov (A), Jefremov, Jermakov, Achijarov, Ilja Morozov, T. Murphy, K. Alexejev – Pjanov, Litovčenko, O. Li (C) – N. Korotkov, Česalin, Golubev – N. Shore, Milovzorov (A), Šarov – V. Komarov, Setdikov, Kručinin – Ovčinnikov.

    Rozhodca: Olenin, Sergejev – Kučava, Sivov