Hradec Králové – Liberec 3:1 (kon.) | Vítkovice – Trenčín 8:2 (3:2 po s.n.) | Litoměřice – Benátky n/J 1:2 (kon.)
Kolín – Třebíč 5:4 (kon.) | K. Vary – Norimberk 4:3 (kon.) | Motor ČB – Litvínov 4:3 (kon.)
Slavia – Kladno 2:3 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 4:6 (kon.) | Poruba 2011 – Prostějov 4:3 (kon.)
Zvolen – Bratislava Capitals 4:5 (kon.) | Vsetín – Šumperk 5:4 (3:0 po s.n.) | Kometa Brno – Berani Zlín 3:1 (0:1 po s.n.)
Nový Jičín – Opava 2:3 (1:3 po s.n.)
koniec
HKM Zvolen
4:5 (1:1, 1:3, 2:1)
iClinic Bratislava Capitals
Utorok 31.08.2021, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:18
    Gólman HKM už ostal na striedačke, Zvolen sa pokúsi vyrovnať v šestici.
     
    56:26
    Domáci Peter Zuzin mal práve na hokejke aj štvrtý gól. Tvrdý pokus švihom ale LaCouvee krásne chytá do lapačky.
     
    49:44
    Zvolen dal gól!
    HKM znižuje. Jéremy Roy od modrej nahodil puk na bránu a po niekoľkých tečoch sa puk dostal na hokejku KAROLA CSÁNYIHO. Ten sa zorientoval najrýchlejšie a dorážkou poi ľade znižuje – 4:5.
    Asistencie: Nick Saracino a Jéremy Roy.
     
    48:02
    HC Bratislava Capitals dáva gól! TOR IMMO využíva presilovú hru. Ideálne sa opral príklepom do prihrávky Jardina a prestrelil Trenčana – 3:5.
    Asistencie: Sam Jardine a Roman Faith.
     
    47:07
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Roy – 2 min., podrazenie).
     
    44:48
    Marcinek sa dostal tiesnený do úniku. Nemal príliš veľkú rýchlosť ale napriek tomu dokázal zakončiť bekhendom. Následne sa spustili menšia šarvátka v bránkovisku Capitals.
     
    43:30
    Denis Hudec v zakončení z ľavej strany, puk krásne zavesil na lapačku. Nasledoval však ukážkový semafor Trenčana.
     
    41:10
    Ďalšia šanca HKM. Mikúš poslal strieľanú prihrávku medzi kruhy a práve tam ju ideálne tečoval Hain. Krásny reflex LaCouveeho.
     
    40:13
    Zvolen dal gól!
    PETER ZUZIN po ideálnej krížnej prihrávke od Viedenského znižuje na 3:4. Dovršuje tak hetrik a Zvolen využil presilovku piatich proti trom.
    Asistencie Marek Viedenský a Peter Hraško.
     
    39:59
    Zvolen mal v presilovke dve či tri dobré šance. Najprv strela Hraška, následne nedokázal pretlačiť puk Zuzin pri tyčke v dorážke. Nakoniec sekundu pred koncom končí delovka Hraška opäť iba na gólmanovi hostí.
     
    39:29
    Vylúčenie v tíme iClinic Bratislava Capitals (Jardine – 2 min., hákovanie).
     
    39:17
    Vylúčenie v tíme iClinic Bratislava Capitals (Fereta – 2 min., hákovanie).
     
    35:45
    Capital už mohli vyhrávať 5:2. Tor Immo vystrelil z medzikružia a za Trenčanom zazvonila ľavá tyčka.
     
    34:30
    Hostia v šanci. Jardine šiel do zakončenia z pravej strany, potiahol si puk a následne ho ešte posielal niekomu do prázdnej brány, ale nik zo spoluhráčov nezareagoval.
     
    31:59
    HC Bratislava Capitals dáva gól! Chyba domácej obrany na útočnej modrej čiare. NIKOLAI ŽERDEV dostal krásnu prihrávku cez dvoch domácich hráčov od Lukáša Škvareka a samostatný nájazd ukážkovo zakončil strelou do ľavého horného rohu – 2:4
    Asistoval: Lukáš Škvarek
     
    30:24
    HC Bratislava Capitals dáva gól! Po Arnielovej peknej sťahovačke sa puk spoza brány dostal pred bránu a DAVID LEVIN ľahkou strelou prekonáva Trenčana – 2:3. Toto sa však určite dalo chytiť.
    Asistovali: Roman Faith a Jammie Arniel.
     
    25:30
    Hosťujúce mužstvo iClinic Bratislava Capitals v obrovskej šanci. Jamie Arniel v oslabení dostal prihrávku od Buca, položil si Trenčana na ľad, snažil sa ho obkorčuľovať, ale zakončil už iba do bočnej siete.
     
    24:11
    Vylúčenie v tíme iClinic Bratislava Capitals (Martin Chovan – 2 min., hákovanie).
     
    23:41
    Zvolen dal gól!
    Druhý krát v zápase platilo nedáš dostaneš. Kotvanovu chybu na modrej mohol využiť Vybíral, ale Trenčan mu pri samostatnom nájazde vypichol krásne puk hokejkou. Okamžite sa ale hra otočila a prečíslenie dvoch na jedného opäť využíva PETER ZUZIN na svoj druhý gól v zápase. Tentokrát prestrelil LaCouveeho na vyrážačku – 2:2.
    Asistovali: Maroš Jedlička a Marek Viedenský.
     
    20:50
    HC Bratislava Capitals dáva gól! Krásna kombinácia hostí a Capitals už vedú. Obranca Tyller Nanne sa dostal k puku, neukvapil sa hoci mal pred sebou doslova voľnú diaľnicu. Ideálne prihral NIKOLAIOVI ŽERDEVOVI a ten strelou bez prípravy prestrelil Trenčana – 1:2.
    Asistovali Tyller Nanne a Sam Jardine.
     
    15:23
    Zuzin vyhral súboj a ideálne poslal do šance Jedličku, ale jeho zakončenie bolo nedôrazné, také ešte juniorske. Ledva zodvihol puk z ľadu.
     
    14:10
    Milimetre chýbali, aby šli domáci po teči Puliša pred bránou opäť do vedenia. Obrana hostí na neho tentokrát ale že úplne zabudla. V okruhu niekoľko metrov bol len sám domáci kapitán.
     
    10:52
    Dobrá strela Jedličku z bezprostrednej blízkosti, ale LaCouvee vytiahol krásny zákrok. Domáci následne neuspeli ani v dorážke.
     
    09:45
    Vylúčenie v tíme iClinic Bratislava Capitals (Buc – 2 min., podrazenie).
     
    08:36
    Vylúčenie v tíme iClinic Bratislava Capitals (Jardine – 2 min., krosček).
     
    07:52
    HC Bratislava Capitals dáva gól! Po pravom krídle ušiel domácej obrane Dávid Bondra, ideálne prihral medzi kruhy DÁVIDOVI BUCOVI a ten strelou bez prípravy po ľade vyrovnáva – 1:1.
    Asistovali: Dávid Bondra a Sam Jardine
     
    05:12
    Zvolen dal gól!
    Nedáš dostaneš. Bratislavský Dávid Buc najprv krásne našiel Dávida Bondru, ktorého ale Trenčan perfektným zákrokom vychytal. Hra sa okamžite zvrtla na opačnú stranu a PETER ZUZIN sa dostal do úniku. Natlačil sa cez obrancu Zeleňáka a ukážkovým blafákom na lapačku otvára dnešné skóre – 1:0.
    Asistoval Jakub Meliško.
     
    01:04
    David Levin sa ľahko a zadarmo dostal k zakončeniu medzi kruhmi, výborný zákrok Trenčana.

    Števo Lasab


    Hľadáme spravodajcu pre tím iClinic Bratislava Capitals. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 6. Zuzin (Meliško), 24. Zuzin (Jedlička, Viedenský), 41. Zuzin (Viedenský, Hraško), 50. Csányi (Saracino, Roy) – 8. Buc (D. Bondra, Jardine), 21. Žerdev (Nanne, Jardine), 31. Levin (Faith, Arniel), 32. Žerdev (Škvarek), 49. Immo (Jardine, Faith)


    HKM Zvolen: Trenčan (Martin Halama) – Hain, Kotvan, Thow, J. Roy, Hraško (A), Kubka, Meliško – Zuzin (A), Viedenský, Jedlička – Csányi, Puliš (C), Saracino – Marcinek, J. Mikúš, Török – Ďuriš, Gubančok, Chlepčok – Babeliak (tréner – P. Oremus)
    iClinic Bratislava Capitals: LaCouvee (Baroš) – Jardine, Nanne, Fereta, Martin Chovan, Zeleňák, Rajnoha – Immo, M. O. Roy, Žerdev – Levin, Arniel (A), Faith – D. Bondra, Sádecký, Buc (C) – Vybíral, Škvarek, D. Hudec (A) (tréner – P. Draisaitl)