Machmud Muradov - Gerald Meerschaert Vítěz: Meerschaert (kon.) | Andre Petroski - Micheal Gillmore Vítěz: Petroski (kon.)
Kevin Lee - Daniel Rodriguez Vítěz: Rodriguez (kon.) | Ricky Turcios - Brady Hiestand Vítěz: Turcios (kon.)
Bryan Battle - Gilbert Urbina Vítěz: Battle (kon.) | Edson Barboza - Giga Čikadze Vítěz: Čikadze (kon.)
koniec udalosti
Edson Barboza - Giga Čikadze

Vítěz: Čikadze

Nedeľa 29.08.2021, 06:54UFC Fight Night
     
    Vítěz: G. Čikadze (TKO) (07:12:46)
     
    Je konec. Souboj nakonec lépe dopadl pro Gigu Čikadzeho, který potvrdil velice dobrou formu. V tomto duelu měl od úvodních minut více z boje, nicméně Barbozovi se povedlo ve druhém kole zápas vyrovnat. Giga Čikadze si přesto v průběhu třetího kola schoval skvělé momenty, a nakonec se mu soupeře povedlo ukončit na TKO.
     
    01:44
    Konec zápasu.
     
    01:44
    Giga Čikadze se pokoušel svého soupeře uškrtit, což mu nakonec nevyšlo. Vzápětí se Barboza postavil na nohy a ihned inkasoval dělovou pravou zadní. Brazilec znovu spadl na zem a sudí duel ukončil. Možná se jednalo o trochu brzké rozhodnutí.
     
    01:19
    Giga Čikadze dalším úderem pořádně zahýbal soupeřem, který měl problém s rovnováhou a spadl na zem, kde je pod obrovským náporem.
     
    00:40
    Giga Čikadze se poté pokoušel o koleno na břicho, které celkem prošlo. Barboza byl po dalším úderu otřesen a soupeř ho nyní nahání.
     
    00:15
    V úvodu třetího kola sledujeme aktivitu z obou stran. Nejedná se ale o žádné dlouhé kombinace úderů.
     
    00:01
    Začalo třetí kolo.
     
    05:00
    Skončilo druhé kolo.
     
    04:33
    A několik dalších kopů z obou stran. Barbozovi zřejmě bude patři toto kolo a mělo by být tedy srovnáno.
     
    03:48
    Trochu uspávající závěr druhého kola, který nepřináší vůbec žádné údery.
     
    03:12
    Brazilec se rovněž prezentoval kopem na hlavu, avšak soupeř měl připravený kryt.
     
    02:20
    Čikadze po pravé přední zkoušel bleskový high kick, který pouze prolétl kolem hlavy soupeře. Barboza poměrně dlouho nic nepředvedl.
     
    01:50
    Nepřesná pravá přední od Čikadzeho. Ten se v krátkém časovém sledu pokoušel o několik dalších round kicků.
     
    01:19
    Giga Čikadze se pokoušel o rychlý nástup, při kterém využil skulinky. Barboza se snažil odpovědět a také ne vůbec špatně.
     
    00:49
    Brazilec se nyní pokoušel o několik jednotlivých úderů, jenomže mnohem lépe si počínal soupeř, který neustále kope.
     
    00:20
    Úvod druhého kola znovu přinesl kopance z obou stran. Edson Barboza se pokouší tlačit na pilu.
     
    00:01
    Začalo druhé kolo.
     
    05:00
    Skončilo první kolo.
     
    04:15
    Čikadze se nyní do svého soupeře pustil a neustále ho okopával. Barboza se ovšem dobře brání a sám dobře kontruje.
     
    03:30
    A následoval nečekaný kop z otočky od Čikadzeho, který odmrštil soupeře na druhou stranu.
     
    03:05
    Dobrá levá přední od Čikadzeho, který se snaží střídat údery. Posléze rychle vystartoval také Edson Barboza.
     
    02:11
    Edson Barboza si posléze naběhl na naskočené koleno, které přesto nebylo tolik přesné. Následoval low kick na Čikadzeho nohu.
     
    01:50
    A nyní jsme pro změnu sledovali kop na hlavu od Čikadzeho, který se vzápětí pokoušel soupeře překvapit pravou přední.
     
    01:16
    Nyní se o round kick pokoušel Edson Barboza, avšak útočil pouze do připraveného krytu. Barboza si momentálně hledá vzdálenost.
     
    00:50
    Sledujeme hodně opatrný začátek zápasu. Zatím jsme se nedočkali žádné větší akce, oba borci se zatím spíše okopávají.
     
    00:15
    První údery tohoto zápasu. V obou případech se jednalo o calf kicky.
     
    00:01
    Začalo první kolo.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům bojových sportů! Nejprestižnější bojová organizace UFC má před sebou další turnaj, který ponese název UFC Fight Night. My se společně zaměříme pouze na hlavní kartu, která již tradičně čítá šest zápasů. Do boje jde také uzbecký zápasník s českou krví Machmud Muradov. Mimo jiné budeme sledovat spoustu premiér v UFC.

    Hlavní kartu načne střední váha, a sice právě souboj Machmuda Muradova proti Geraldu Meerschaertovi. Muradov půjde do čtvrtého zápasu v UFC, přičemž všechny tři předchozí dokázal vyhrát. Gerald Meerschaert je v UFC mnohem zkušenější zápasník, jenomže z posledních tří duelů si připsal jedinou výhru, a sice proti Bartoszi Fabinskimu. Druhým zápasem hlavní karty bude znovu střední váha. Do boje se totiž dostane Andre Petroski, který vyzve Micheala Gillmora. Prvně jmenovaný bude vůbec poprvé zápasit v UFC a hned na hlavní kartě. Doposud prohrál jedinkrát, a sice v posledním duelu. Také pro Gillmora půjde o premiéru v UFC, doposud má bilanci šesti výher a tří porážek. První polovinu hlavní karty poté uzavře weltrová divize. Souboj mezi Kevinem Lee a Danielem Rodriguezem má slibovat vyrovnanou podívanou. Kevin Lee ovšem z posledních čtyř duelů vyhrál jedinkrát a lepší formu taká právě Rodriguez, který v UFC nastoupil do šesti zápasů, ve kterých pětkrát vyhrál.

    Druhou polovinu poté načne bantamová váha a souboj mezi Rickym Turciosem a Bradym Hiestandem. Také v tomto případě půjdou oba borci poprvé do zápasu v UFC, lepší skóre před tímto zápasem má druhý jmenovaný, který má o polovinu více výher, než jeho soupeř. Potřetí se během hlavní karty dostaneme do střední váhy. Ta je totiž hodně nabitá, tentokráte se proti sobě představí Bryan Battle a Gilbert Urbina. Znovu se pro oba zápasníky bude jednat o první představení v UFC, o jednu výhru více má Urbina, avšak také v tomto případě se může stát cokoliv. Celý turnaj poté uzavře souboj v pérové váze, kde proti sobě narazí světová devítka Edson Barboza a desítka Giga Čikadze. Kurzově je sice na tom lépe Brazilec, avšak ten má na svém kontě již devět porážek, avšak v posledních dvou duelech vyhrál. Čikadze má o něco menší zápasovou praxi, přesto ve své profesionální kariéře prohrál pouze dvakrát. Naposledy tomu bylo v roce 2018 a od té doby si připsal osm výher v řadě.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 07:00.

    Dávid Švec