Dortmund – Hoffenheim 3:2 (kon.)
koniec
Borussia Dortmund
3:2 (0:0)
TSG 1899 Hoffenheim
cz Piatok 27.08.2021, 20:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • Nemecká Bundesliga • 3. kolo
     
    90+1
    Dortmund právě vstřelil branku!
    To je neskutečné, v první minutě nastaveného času se domácí vrací zpět do vedení! Do pokutového území totiž přiletěl další centr, který přinesl závar. Po něm Baumann hned dvakrát vyrážel míč přímo před sebe, kde byl ovšem připraven ERLING HAALAND, který vypálil přesně pod břevno.
     
    90
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Hostující celek před nastaveným časem srovnává krok! Rudy totiž rozehrál rohový kop, který byl prodloužen na zadní tyč, kde se nacházel MUNAS DABBUR. Před ním číhala prázdná branka, do které pochopitelně jednoduše zamířil.
     
    69
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Domácí celek se zaslouženě dostává zpět do vedení! Guerreiro měl na levém křídle hodně času, jenomže s jeho centrem si obrana dokázala poradit. Míč byl ovšem odvrácen poté na JUDE BELLINGHAMA, který parádním nártem zamířil přesně k zadní tyči.
     
    61
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Je tu zasloužená vyrovnávací branka! Raumovi se ještě povedlo udržet míč na hrací ploše a jeho celek tak pokračoval v kombinaci. Geigerova nahrávka navíc pokutovém území vysunula CHRISTOPHA BAUMGARTNERA, který pravačkou zakončil přesně k zadní tyči.
     
    49
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Domácí celek se v úvodu druhého poločasu dostává do vedení! GIOVANNI REYNA si řekl o nahrávku a poté se k v pokutovém území dostal do zakončení pravou nohou. To poslal přesně k pravé tyči, kam se Baumann nedokázal ideálně natáhnout.

    David Suchý

    Góly: 49. Reyna (Bellingham), 69. Bellingham, 90+1. Haaland – 61. Baumgartner (Geiger), 90. Dabbur (Akpoguma)

    Karty:   36. Dahoud (DOR), 54. Meunier (DOR) – 1. Baumgartner (HOF), 7. S. Posch (HOF), 20. Geiger (HOF)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 13:5. Střely mimo: 10:4. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 9:12.
    Borussia Dortmund: Kobel – Meunier, Witsel, Akanji, Guerreiro (84. Passlack) – Bellingham (73. M. Wolf), Dahoud, Reyna (63. Brandt) – Reus (C) – Malen (84. Moukoko), Haaland.
    Náhradníci: Hitz – Papadopoulos, M. Wolf, Reinier, Moukoko, Gurpuz, Passlack, Brandt.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann (C) – Akpoguma, S. Posch, Vogt, Raum – Rudy, Stiller (46. Rutter) – Baumgartner (70. Gaćinović), Geiger (83. Dabbur), Bruun Larsen (70. Adamjan) – Kramarić.
    Náhradníci: Pentke – Samassékou, Skov, Rutter, John, Adams, Adamjan, Dabbur, Gaćinović.

    Rozhodca: Zwayer – Achmüller, Sinn