Bielorusko – Poľsko 0:1 (kon.) | Rakúsko – Slovensko sk 1:2 (kon.)
koniec
Rakúsko
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
Slovensko
Štvrtok 26.08.2021, 19:15 • Zimný štadión Ondreja Nepelu • Kvalifikácia mužov na ZOH • Skupina D
Partner:
    52:45 LEBLER - 1:2
     
    52:45
    Rakúsko dalo gól!
    Zápas sa dramatizuje, Rakúsko znižuje na 1:2. Zwerger zakončil po ľade spoza nášho hráča, na bránkovej čiare zakročil zázračne jeden z našich, no puk sa odrazil k BRIANOVI LEBLEROVI, ktorý už nemal problém skórovať.
    Asistencia: Dominique Heinrich
    28:28 GERNÁT - 0:2
     
    28:28
    Slovensko dalo gól!
    Studenič výborne nahral Čerešňákovi, jeho strelu Kickert ešte kryl, no z druhej strany prišiel rýchly strelecký pokus od mantinelu, ktorý vyslal MARTIN GERNÁT a rakúsky gólman sa už nestihol presunúť. Vyhrávame 2:0 a hneď je to veselšie.
    Asistencie: Marián Studenič, Peter Čerešňák
    01:46 Libor Hudáček (SVK) - 0:1
     
    01:46
    Slovensko dalo gól!
    Začíname najlepším možným spôsobom! Čerešňák dostal ideálnu prihrávku na modrú, zišiel medzi kruhy, no nestrieľal, prihral doľava LIBOROVI HUDÁČKOVI, ktorý strelou z prvej nedal Kickertovi šancu zasiahnuť!
    Asistencia: Peter Čerešňák

    Daniela Mesíková

    Góly a asistencie: 53. Lebler (Heinrich) – 2. Hudáček (Čerešňák), 29. Gernát (Studenič, Čerešňák)


    Rakúsko: Kickert – Strong, Unterweger, Heinrich, Schumnig, Pallestrang, Ulmer, Zündel, Wolf – Schneider, Ganahl (A), Hundertpfund (A) – Raffl (C), Herburger, Baumgartner – Lebler, Zwerger, Rossi – Wukowits, Obrist, Haudum
    Slovensko: Konrád – Marinčin, Jaroš, Gernát, Čerešňák (A), Kňažko, Grman, Ďaloga, Nemec – Jurčo, Hrivík (C), Cehlárik (A) – Lantoši, Ružička, Pospíšil – Daňo, Hudáček, Studenič – Kelemen, Gríger, Slafkovský

    Diváci: 4 241