Slovensko – Lotyšsko 10:14 (kon.) | Česko – Fínsko 4:6 (kon.)
koniec
Česko
4:6 (2:1, 2:2, 0:3)
Fínsko
cz Streda 25.08.2021, 18:30 • Městská hala Vodova, Brno • Majstrovstvá sveta juniorov • Skupina A
    57:00 MINKKINEN - 4:6
     
    57:00
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Češi si nepohlídali přečíslení a pouští svého soka do náskoku. Alpo Laitila nahrál v přečíslení tři na jednoho volnému MATTIMU MINKKINENOVI, který propálil přesouvajícího se Hodíka. Asistence: Alpo Laitila.
    55:46 MINKKINEN - 4:5
     
    55:46
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Seveřané otáčejí vývoj utkání na svoji stranu! Joel Lahtinen narýsoval nahrávku na MATTIHO MINKKINENA, který stál na ose hřiště a chladnokrevně zakončil. Asistence: Joel Lahtinen.
    53:45 AHOLA - 4:4
     
    53:45
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Týmu ze severu Evropy se daří i počtvrté vyrovnat. Järvikangas nahrál na JUUSA AHOLA, který se vytočil do palebné pozice a ke vzdálenější tyči se nemýlil! Asistence: Viljami Järvikangas.
    39:47 PĚNIČKA - 4:3
     
    39:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Překvapivá a navíc důležitá last minute gólová akce před závěrem druhé třetiny. MATĚJ PĚNIČKA doslova vymetl šibenici, aniž by se podíval na branku a Jokisalo loví míček z branky počtvrté. Asistence: Filip Forman.
    38:10 SILLANPÄÄ - 3:3
     
    38:10
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Hodík neviděl na rychlou střelu OLIVERA SILENPÄÄHO, když jej v dobré pozici našel Alpo Laitila. Finská kombinace napodruhé už našla recept na českou obranu. Asistence Alpo Laitila.
    28:57 STRÁNSKÝ - 3:2
     
    28:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krásná střela nad rameno finského brankáře a z přeci jen větší vzdálenosti nebyl Jokisalo dostatečně připraven. Českému týmu vrací vedení ŠIMON STRÁNSKÝ!
    26:31 Jere KOISTINEN - 3:2
     
    26:31
    Finsko právě vstřelilo branku!
    JERE KOISTINEN dorazil střelu Simonena, kterou ještě Hodík vyrazil maskou, na následné zakončení už byl ale krátký. Asistence: Topias Simonen.
    19:39 MAJER - 2:1
     
    19:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi si berou vedení zpět. Po krásné akci, kterou předvedla třetí formace. Střela Ondřeje Kawuloka byla zablokovaná, ale rychlá dorážka PETRA MAJERA byla úspěšná! Asistence: Ondřej Kawulok.
    VESTERINEN - 1:1
     
    16:48
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové využívají přesilovku, po chybě české defenzivy! Brankář Hodík chtěl přikopnout balónek svému spoluhráči, jenže u míčků byl dříve Jere Koistinen. Ten nahrál do levá na WALTTERIHO VESTERINENA, jenž trefil poloprázdnou klec. Asistence: Jere Koistinen.
    06:40 HEMERKA - 1:0
     
    06:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní celek jde do vedení! Lukáš Punčochář nahrál na ADAMA HEMERKU, který si potáhl balonek přes osu přiště a ke vzdálenější tyči zavěsil! Asistence: Lukáš Punčochář.

    Štěpán Ondráček

    Góly a asistencie: 7. Hemerka (Punčochář), 20. Majer (Kawulok), 29. Stránský, 40. Pěnička (Forman) – 17. Vesterinen (Koistinen), 27. Koistinen (Simonen), 39. Sillanpää (Laitila), 54. Ahola (Järvikangas), 56. Minkkinen (Lahtinen), 57. Minkkinen (Laitila)


    Česko: Hodík (Jurco) – Malič, Piskáček, Punčochář, Martin Čermák, Bachmaier, Kawulok – Matěj Čermák, Forman (C), Pěnička – Stránský, Hemerka, Havlas – Hanák, Burian, Majer – Papuošek, Dolejš, Klápa.
    Trenér: Jaroslav Berka

    Fínsko: Jokisalo (Karjalainen) – Järvikangas (C), Simonen (A), Kortetmäki, Lahtinen, Uusila-Laitila, Kuutsa – Ahola, Vesterinen, Koistinen – Laitila, Sillanpää, Junnila – Tenho, Kilpi, Minkkinen – Helin, Havula, Rantaniemi.
    Trenér: Jarmo Härmä

    Rozhodca: Simon Broman, Martin Matti (oba Švédsko)

    Diváci: 1272