Košice – Ľubľana sk 1:3 (kon.) | HC Slovan – EC-KAC sk 5:1 (kon.)
koniec
HC Košice
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
HDD Olimpija Ľubľana
Štvrtok 19.08.2021, 16:00 • Crow aréna Košice • Eastern Cup
Partner:
     
    58:43
    Ľubľana dala gól! Je rozhodnuté! ŽIGA PANCE bol faulovaný, pri svojom pokuse poslal puk iba mimo brány. Zasiahli ale arbitri, ktorý oznámili technický gól, keďže Košičania už mali prázdnu bránu.
     
    36:28
    Košice dali gól!
    Bleskovo využitá presilovka, VADIM PERESKOKOV od modrej znižuje na 1:2. Holsovi zhoršil výhľad jeden z obrancov, domáci sa ale vrátili do boja o víťazstvo.

    Asistencie: Michal Chovan, Kevin Tansey.
     
    26:25
    Ľubľana dala gól Ďalšia nepresnosť domácich pri rozohrávke už potrestaná! Sodja vystihol puk pred modrou čiarou, zaviezol ho do útoku, posunul doprava na GREGORA KOBLARA, ktorý polovysokou strelou spomedzi kruhov zvýšil na 2:0.

    Asistencia: Jaka Sodja.
     
    12:06
    Ľubľana dala gól Nakoniec z toho bola presilovka štyroch proti trom, v ktorej SÉBASTIEN PICHÉ zužitkoval umné prihrávky svojho tímu a z modrej prepálil všetko, čo mu stálo v ceste!

    Asistencia: Wade Murphy.

    Viktor Kalinács

    Góly a asistencie: 37. Pereskokov (Chovan, Tansey) – 13. Piché (Murphy), 27. Koblar (Sodja), 59. Pance


    HC Košice: Košarišťan (Riečický) – Cibák, Saucerman, Novota, Tansey, Deyl, Romančík, Frič, Jacko – McPherson, Slovák, Lapšanský – Klhufek, Chovan, Milý – Bartánus, Réway, Pereskokov – Jokeľ, Havrila, Rogoň
    HDD Olimpija Ľubľana: Holsa (Us) – Sébastien, Magovac, Erving, Klofutar, Štebih, Logar, Čepon, Šturm – Leclerc, Simšič, Murphy – Jezovšek, Tomaževič, Zajc – Čimžar, Mušič, Pance – Sodja, Kalan, Koblar

    Rozhodca: Korba, Smrek – Bogdaň, Beniač