Argentina - Austrálie 2:5 (kon.) | Indie - Španělsko 3:0 (kon.)
Japonsko - Nový Zéland 2:2 (kon.) | Německo - Velká Británie 5:1 (kon.)
Belgie - Jižní Afrika 9:4 (kon.) | Nizozemsko - Kanada 4:2 (kon.)
koniec udalosti
Nizozemsko - Kanada

4:2

(2:1, 0:0, 0:0, 2:1)

cz Utorok 27.07.2021, 13:45Olympijské hry - pozemný hokej - muži • Skupina B
Predzápasové kurzy
     
    59:45
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Nizozemci potrestali hru soupeře bez brankáře! Dva Nizozemci se zjevili na brankovišti. Míček si nakonec zpracoval MIRCO PRUIJSER a pohodově zakončil.

    4:2
     
    52:19
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané ještě dramatizují závěr dnešního souboje. Po dobře sehraném trestném rohu si míček připravil jeden z hráčů a jeho prudkou přízemní ránu přizvedl mimo dosah brankáře MARK PEARSON!

    3:2
     
    49:01
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Po rychlém nástřelu z pravé strany se před brankou Kanady zjevil JOEP DE MOL, který šikovně v prostoru před brankou tečoval míček přímo za záda bezmocného brankáře!

    3:1
     
    09:31
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané snižují jako blesk z čistého nebe! Skvělou akci předvedl JAMES BRODIE WALLACE, který rozjel celou akci střelou z hranice brankoviště, pokračoval vpřed a před brankou se dostal k odraženému míčku, který doklepl do branky!

    2:1
     
    03:58
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Po další rychlé akci Nizozemsko navyšuje své vedení na 2:0! Do brankoviště se prokličkoval THIERRY BRINKMAN a bekhendem napálil míč do dolního rohu!

    2:0
     
    00:53
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Nizozemci se do vedení dostávají velmi rychle! Po rychlé akci z pravé strany se míček odrazil na střed, kde se do něj bekhendem opřel BILLY BAKKER a jeho tečovaný pokus zapadl do horního rohu!

    1:0

    Tomáš Kubečka

    Sestavy
    Nizozemsko: Blaak – Hertzberger, Balk, de Geus, van Dam, Bakker (C), van Ass, Croon, Schuurman, de Wijn, Kemperman, Pruijser, Bovendeert, de Mol, Brinkman, Janssen, van der Weerden, Blok

    Kanada: Kindler – van Son, B. Pereira, Tupper (C), Ho-García, Scholfield, K. Pereira, Guraliuk, Bissett, Wallace, Pearson, Boothroyd, Sarmento, Smythe, Kirkpatrick, Panesar, Curran