Montreal – Vegas 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
Montreal Canadiens
3:2 (1:1, 1:0, 0:1 - 1:0) Stav série: 4:2
Vegas Golden Knights
cz Piatok 25.06.2021, 02:00 • Bell Centre, Montreal • Play-off NHL • Semifinále
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.
     
    Už před zahájením letošního Stanley Cupu se hovořilo o tom, že některé z kanadských mužstev může dojít hodně daleko a hokejová kolébka má nyní jedinečnou možnost dosáhnout na hokejový grál. Do semifinále se ovšem nedostalo Toronto a ani tým Winnipegu, nýbrž Montreal, který podává fantastické výkony a poprvé od roku 1993 si tak může zahrát finále Stanley Cupu. Vegas prohrává v sérii s Canadiens 3:2 a v Bell Centre bude letos vůbec poprvé bojovat o holé bytí a nebytí.
     
    Tradiční a klíčový souboj brankářů v Bell Centre

    Marc-André Fleury podává během playoff fantastické výkony, jenže podobně a ještě o něco lépe je na tom domácí hvězda Carey Price, který se může v letošním Stanley Cupu 2021 pyšnit druhou nejlepší procentuální úspěšností zákroků. Carey Price a Andrej Vasilevskij mají sice stejný průměr 93,3%, jenže ruský brankář odchytal o zápas více a šlo na něj o rovných 50 střel více. Marc-André Fleury odchytal stejně jako Carey Price šestnáct utkání a jeho průměr činí 91,8 procent.
     
    Talentované mladí Montrealu tupí ostří Knights

    Na úspěchu Montrealu má obrovský podíl trojice velmi mladých hráčů ve složení Jesperi Kotkaniemi (20 let), Nick Suzuki (21 let) a konečně Cole Caufield (20 let).

    Nick Suzuki si připsal v posledním zápase proti Vegas tři body za jeden gól a dvě asistence a dovedl Canadiens k hladké výhře 4:1. Jednadvacetiletý rodák z Londýna bodoval ve třetím střetnutí po sobě a během skvělé série už zaznamenal pět bodů za gól a čtyři asistence. Nick Suzuki si připsal v playoff před dosažením věku 22 let druhý nejvyšší počet bodů (13) v historii tradiční organizace. Rekord drží Claude Lemieux, který dosáhl během 20 zápasů na 16 bodů (10 gólů a 6 asistencí) a Canadiens vyhráli v roce 1986 už svůj 23. Stanley Cup.

    Jesperi Kotkaniemi (20) je aktuálně v letošním Stanley Cupu nejlepším střelcem Montrealu společně s Nickem Suzukim a také Tylerem Toffolim, když všichni vstřelili shodně pět gólů. Teprve dvacetiletý Fin zaznamenal v playoff během své kariéry 9 gólů ve 20 zápasech, což v ligové historii dokázalo před dosažením věku 21 let pouze sedm hokejistů, jmenovitě Jaromír Jágr (14), Jordan Staal (13), Jeremy Roenick a Brent Sutter (12), Wendel Clark a Dan Quinn (11) a Lemieux (10).

    Cole Caufield podává zápas od zápasu lepší výkony a stal se teprve druhým nováčkem Montrealu, který v playoff zaznamenal osm nebo více bodů. Jako prvnímu se to podařilo obráncovi P.K. Subbanovi, který v roce 2010 taktéž zaznamenal v čtrnácti zápasech 8 bodů.

     
    Vegas se připravuje na prolomení rekordní série

    Ač se to zdá neuvěřitelné, Montreal neinkasoval gól v oslabení už dvanáct zápasů v řadě a stále natahuje rekordní sérii. NHL začala počítat góly v oslabení od sezóny 1933-34 a Canadiens aktuálně vytváří nový rekord. Montreal přečkal během úchvatné série 28 z 28 oslabení a Golden Knights nutně potřebují skórovat v početní převaze, když během série nevyužili žádnou ze třinácti přesilových her. Pomoci by dnes mohl Max Pacioretty, který má proti bývalému celku motivaci.

    Max Pacioretty přestoupil do Vegas z Montrealu v létě 2018 a v posledním střetnutí se dokázal proti svému bývalému týmu prosadit, když na začátku třetí třetiny snížil na 1:3 a v zápase číslo 5 obstaral jedinou branku Golden Knights. V letošním playoff odehrál dvanáct utkání a připsal si 11 bodů za pět gólů a šest asistencí.
     
    Úvodní sestavy:

    Montreal Canadiens: Price (Allen) – S. Weber (C), Chiarot, Petry, Edmundson, Merrill, E. Gustafsson – Caufield, Suzuki, Toffoli – Gallagher (A), Danault, Lehkonen – J. Anderson, Kotkaniemi, Byron (A) – Perry, E. Staal, Armia. Hlavní trenér: Dominique Ducharme.

    Vegas Golden Knights: Lehner (M.-A. Fleury) – Pietrangelo (A), Martinez, Theodore, McNabb, Whitecloud, Hague – Mark Stone (C), Stephenson, Pacioretty – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – Tuch, N. Roy, Janmark – Kolesar, Nosek, W. Carrier. Hlavní trenér: Peter DeBoer.

    Rozhodčí: Kelly Sutherland, Eric Furlatt. Čároví: Jonny Murray, David Brisebois.
     
    Vegas se ocitá v nové roli. Poprvé v letošním playoff musí odvracet mečbol soupeře. V prvním kole proti Minnesotě sice rozhodoval sedmý zápas, vynutit si ho ovšem museli Wild. Do brány se vrací brankář Robin Lehner, který Knights dovedl v Montrealu k vítězství během zápasu číslo 4. Nechybí ani Čech Tomáš Nosek.
     
    V Bell Centre doznívá kanadská národní hymna a do začátku zápasu už zbývá jen několik málo okamžiků. Dokáží dnes Golden Knights vyhrát a prodloužit sérii?
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:33
    Jonathan Marchessault zamíchal s pukem na pravém křídle a rozhodl se k táhlému nahození zápěstím, po kterém kotouč skončil v ochranné síti. Hra přerušena.
     
    01:17
    Nicolas Hague už se dnes dostal do sestavy Golden Knights a uvedl se střelou z bodu levého kruhu pro vhazování, Carey Price ale na přední tyči puk vyrazil.
     
    01:44
    Golden Knights prožívají skvělý vstup do utkání a nyní na levém křídle vypálili od modré čáry, domácí brankář byl ale opět připraven a nyní zasáhl levým betonem.
     
    01:56
    Nicolas Roy zbytečně fauloval v pravém rohu útočného pásma a byl vyloučen za vysokou hůl. První přesilovka.
     
    03:09
    Golden Knights si vedou v oslabení velice solidně a opět se jim podařilo vyhodit puk až k bráně Careyho Price. Canadiens zatím stále čekají na střelu na bránu.
     
    03:56
    Vyloučený Nicolas Roy se vrátil z trestné lavice zpět na ledovou plochu a Vegas hraje opět v plném počtu poté, co bez problému přečkalo první přesilovou hru.
     
    05:39
    Vegas si vytvořilo tlak, ze kterého pramenila prudká střela z bodu levého kruhu pro vhazování, Carey Price ale puk viděl a na přední tyči ho ukryl ve své lapačce.
     
    06:21
    Canadiens nepřesně rozehráli od vlastní brány a puk zamířil na zakázané uvolnění. Reilly Smith pak na levé straně rychle vystřelil, Carey Price ovšem puk zachytil. Následuje krátká komerční přestávka. Skóre stále 0:0.
     
    06:43
    Keegan Kolesar skvěle zabojoval v pravém rohu pásma Vegas a zpětnou přihrávkou pak oslovil Tomáše Noska, který z ostrého úhlu našel Careyho Price. Puk vyražen.
     
    07:32
    Nick Suzuki si vyhledal místo před brankovištěm a po zpětné přihrávce spoluhráče zpoza brány mu scházely centimetry k tomu, aby se nyní dostal do zakončení.
     
    08:50
    Mattias Janmark teď vyrazil podél střídaček do přečíslení dva na jednoho a rozhodl se pro střelu z úhlu, kterou Carey Price fantastickým skluzem vyrazil za svou bránu! První velká šance Knights.
     
    10:37
    Phillip Danault nabral na levém křídle slušnou rychlost a na vrcholu levého kruhu napřáhl ke střele zápěstím, kterou Robin Lehner zachytil. Reklamní přestávka.
     
    11:11
    Jesperi Kotkaniemi vystřelil na pravém křídle z ostrého úhlu a Robin Lehner už se chystal zakročit, těsně před ním byl ovšem pokus domácích Canadiens zablokován.
     
    12:36
    Alex Pietrangelo nejprve reagoval na ostrý hit před boxem časoměřičů a vzápětí byl vyloučen za hrubost.
     
    14:06
    Montreal právě vstřelil branku!
    SHEA WEBER skvěle zachytil vyhození Golden Knights a poté na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele s příklepem, která skončila za zády klečícího Robina Lehnera! Montreal využil přesilovou hru a zásluhou svého kapitána vede v 6. zápase 1:0! Bez asistence.
    14:06 Shea WEBER - 1:0
     
    14:54
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    REILLY SMITH si teď našel místo u levé tyče a nahození Shea Theodorea z vrcholu mezikruží tečoval za záda Careyho Price, který se marně snažil proti úvodní střele zasáhnout betonem! Asistence: Shea Theodore a William Karlsson.
    14:54 Reilly SMITH - 1:1
     
    15:59
    Joel Edmundson vystřelil v levém kruhu pro vhazování a jeho střela zápěstím byla přizvednuta do ochranné sítě. Vegas po reklamní přestávce rychle odpovědělo.
     
    16:27
    Jesperi Kotkaniemi zkusil na levém křídle vypálit z ostrého úhlu, na přední tyči byl ale dobře postavený Shea Theodore, který puk srazil za bránu Knights.
     
    18:07
    Golden Knights vystřelili z prostoru v pravém kruhu pro vhazování, Carey Price byl ale včas na vzdálenější tyči, aby pokus hostujících hráčů vyrazil pravým betonem.
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Shea Weber poslal Montreal do vedení, když necelých šest minut před koncem úvodní části využil přesilovou hru, jenže radost domácích neměla dlouhého trvání. O pouhých 48 sekund později pak vyrovnal na 1:1 Reilly Smith. Montreal Canadiens 1 Vegas Golden Knights 1.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 3:12.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 8-10; Zablokované střely: 5-6; Vhazování: 48%-52%; Hity: 10-7; Přesilové hry: 1/2-0/0; Trestné minuty: 0-4.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:33
    Jonathan Marchessault se dostal k nahození v pravém rohu útočného pásma a před bránou se snažil puk ze vzduchu sklepnout do sítě William Karlsson, jenže ho netrefil a Carey Price zasáhl vyrážečkou! Golden Knights mohli otočit skóre.
     
    22:07
    Alec Martinez se s tím teď nemazlil a na ose útočného pásma vypálil od modré čáry, jeho střela s příklepem poté ale našla pouze náruč klečícího Careyho Price.
     
    23:15
    Tyler Toffoli byl vyloučen na dvě minuty za hákování a nyní nastává důležitý okamžik. Vegas má přesilovou hru, Habs ovšem přečkali 28 z posledních 28 oslabení.
     
    24:28
    Carey Price zasáhl pravým betonem proti prudké ráně Golden Knights z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a Montrealu se podařilo podél střídaček puk vyhodit.
     
    25:36
    Nick Suzuki vyrazil podél střídaček do přečíslení tři na dva a rozhodl se pro střelu zápěstím, která z bodu levého kruhu zamířila do výstroje Robina Lehnera.
     
    25:42
    Vegas nyní hrálo v šesti a dostalo týmový trest za příliš mnoho hráčů, který odpyká útočník Keegan Kolesar.
     
    26:07
    Cole Caufield se dokázal dostat do zakončení v blízkosti levé tyče, jenže puk mu v rychlosti trochu skákal a z blízkosti našel pouze náruč brankáře Robina Lehnera.
     
    28:14
    Max Pacioretty se ocitl na levém křídle v postavení mimo hru a po přerušení hry následuje krátká komerční přestávka. Vegas hraje na ledě Canadiens stále 1:1.
     
    28:37
    Bývalý útočník Montrealu je během posledních chvil zápasu hodně aktivní. Krátce po komerční přestávce vypálil z levé strany a Carey Price pak zasáhl lapačkou.
     
    29:36
    Montreal právě vstřelil branku!
    COLE CAUFIELD předvedl úžasnou individuální akci, když si ve středním pásmu nejprve krásně přehodil puk přes hokejku Braydena McNabba, z pravého křídla se natlačil před bránu a vzápětí kotouč z blízkosti zvedl nad lapačku Lehnera – 2:1! Asistence: Joel Edmundson a Jeff Petry.
    29:36 Cole CAUFIELD - 2:1
     
    31:04
    Po krátké komerční přestávce hra pokračovala a nyní se bude vylučovat. Eric Staal vyloučen za hákování.
     
    32:10
    Golden Knights jsou během přesilové hry naprosto bezzubí a Montrealu se opět podařilo vyhodit podél hrazení, což kvitují domácí fanoušci v Bell Centre.
     
    33:07
    Montreal přečkal 30 z posledních 30 oslabení a Nick Suzuki mohl krátce na to udeřit, jeho střela z levého kruhu minula přední horní roh brány!
     
    34:30
    Na opačné straně ledové plochy mohl vyrovnat William Karlsson, jenže se z blízkosti nedokázal prosadit a Carey Price mu ukradl gól betonem!
     
    35:57
    Carey Price našel puk ve své výstroji a v klidu si dojel na střídačku. Brankář Montrealu opět chytá s ledovým klidem a po přerušení hry následuje reklamní přestávka.
     
    36:20
    Joel Armia vybojoval kotouč na vrcholu mezikruží a rychlou střelou zápěstím mířil k levé tyči, Robin Lehner ale předvedl skvělý postřeh a zasáhl pravým betonem.
     
    36:40
    Reilly Smith se ocitl v šanci, když si sjel z pravého křídla rychle před bránu Habs, kotouč mu ale sjel z hokejky a skončil pod lapačkou brankáře Careyho Price. Stav 2:1.
     
    37:41
    Jesperi Kotkaniemi se snažil zdvojnásobit vedení svého týmu střelou z levého kruhu pro vhazování, Robin Lehner ovšem kotouč vyrazil do rohu ledové plochy.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Útočník Cole Caufield je jednou z ústředních postav Montrealu a po přestávce to dokonale dokázal, když předvedl úchvatnou individuální akci a vrátil Montrealu ztracené vedení. Vegas má dvacet minut na to, aby sérii zachránilo. Skóre po druhé třetině střetnutí v Bell Centre. Montreal Canadiens 2 Vegas Golden Knights 1.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 4:08.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 21-22; Zablokované střely: 11-7; Vhazování: 44%-56%; Hity: 20-19; Přesilové hry: 1/3-0/2; Trestné minuty: 4-6.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:08
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Carey Price chytal doposud fantasticky, nyní ale udělal obrovskou chybu, když nedokázal udržet střelu Alexe Pietrangela z vrcholu pravého kruhu pro vhazování mezi rukavicemi a u pravé tyče ho za to potrestal z dorážky ALEC MARTINEZ – 2:2! Asistence: Alex Pietrangelo a William Karlsson.
    41:08 Alec MARTINEZ - 2:2
     
    42:59
    Nick Suzuki dokázal vybojovat puk za bránou Vegas a snažil se zakončit z otočky v blízkosti levé tyče, Robin Lehner ovšem kotouč vyrazil!
     
    43:50
    V útočném pásmu Montrealu se pískala hra vysokou holí a následovalo vhazování po pravici Robina Lehnera. Dovede Knights stejně jako v zápase č. 4 k vítězství?
     
    45:37
    Cole Caufield sice nepřesně rozehrál zpoza vlastní brány podél hrazení, jenže kotouč neměl dostatečnou rychlost a hostující obránce Alex Pietrangelo hrál.
     
    46:45
    Obránce Shea Theodore předvedl strašidelnou rozehrávku od vlastní brány a Phillip Danault mohl vrátit Montrealu vedení, jeho střela z vrcholu mezikruží ale skončila v náručí Robina Lehnera! Následuje komerční přestávka – 2:2.
     
    47:03
    Nick Suzuki chtěl z pravého křídla a ostrého úhlu nahodit puk před bránu, kde číhal jeden z jeho spoluhráčů, jenže jeho pas odvrátil Alec Martinez.
     
    48:14
    Artturi Lehkonen byl zřejmě hráčem, který z levého kruhu pro vhazování mířil do předního horního rohu brány, Robin Lehner ale každopádně zasáhl ramenem.
     
    50:35
    Tomáš Nosek zkusil vystřelit od modré čáry a jeho pokus byl těsně před bránou Montrealu zablokován. Canadiens poté vyhodili kotouč na zakázané uvolnění.
     
    51:20
    Chandler Stephenson se otáčel s pukem v levém kruhu pro vhazování, jenže Golden Knights bylo pískáno postavení mimo hru. Komerční přestávka.
     
    51:47
    Paul Byron nahazoval puk z vrcholu levého kruhu před bránu Robina Lehnera, jenže žádný z jeho spoluhráčů ho netečoval, a tak skončil za bránou hráčů Knights.
     
    52:49
    Tyler Toffoli se krásně protáhl na ose útočného pásma mezi dvěma protihráči a poté zakončil bekhendem, puk ale skončil v lapačce Robina Lehnera! Vypadá to na třetí prodloužení v sérii.
     
    53:09
    Český útočník Tomáš Nosek se mohl stát hrdinou, jeho střela z mezikruží ale zamířila do náruče Careyho Price, který měl dobrý výhled a podržel kotouč v náručí.
     
    55:01
    William Karlsson zachytil na pravém křídle rozehrávku Montrealu a od modré čáry zamířil do náruče Careyho Price, po jehož zákroku následuje reklamní přestávka.
     
    55:25
    Alex Pietrangelo dobře vypálil na vrcholu mezikruží a jeho rána s příklepem mířila ke vzdálenější levé tyči, Carey Price ale skvěle zasáhl vyrážečkou. Stále 2:2.
     
    55:46
    Cole Caufield se vzápětí mohl řítit sám na bránu, jenže byl nakonec nepříjemně tísněn a jeho střela z pravého kruhu pro buly skončila na výstroji Robina Lehnera.
     
    57:14
    Paul Byron vystřelil na ose útočného pásma od modré čáry a jeho táhlá střela zápěstím skončila v lapačce Robina Lehnera, který si poté připsal snadný zákrok.
     
    57:45
    Zach Whitecloud mohl využít tlaku Golden Knights a nyní rozhodnout střelou z bodu pravého kruhu pro vhazování, jenže těsně minul přední horní roh brány.
     
    59:00
    Do konce třetí třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Golden Knights dokázali dvakrát odpovědět na vedení Montrealu a potřetí v sérii mezi oběma týmy budeme svědky prodloužení. Vzájemná bilance v prodloužení je vyrovnaná. Zajistí si Montreal postup? Skóre po třetí části. Montreal Canadiens 2 Vegas Golden Knights 2.
     
    Prodloužení začne přibližně v 5:03.
     
    Statistiky po třetí třetině: Střely na bránu: 31-37; Zablokované střely: 13-12; Vhazování: 48%-52%; Hity: 28-31; Přesilové hry: 1/3-0/2; Trestné min.: 4-6.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:08
    Montreal chtěl vstoupit do prodloužení aktivně, jenže se mu nepodařilo přesně rozehrát a podél střídaček vyhodil puk na zakázané uvolnění. Hra byla přerušena.
     
    60:43
    Alex Pietrangelo využil velkého tlaku Golden Knights a na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k jedovaté střele, kterou zablokoval Josh Anderson.
     
    61:14
    Vyhozený kotouč evidentně zasáhl levý beton Robina Lehnera, jenže rozhodčí to nepostřehli a chybně odpískali proti Canadiens zakázané uvolnění. Chyba.
     
    61:39
    Montreal právě vstřelil branku!
    Max Pacioretty zamířil z levého kruhu do náruče Careyho Price a na opačné straně vzápětí udeřil hrdina ARTTURI LEHKONEN, který využil skvělé bekhendové přihrávky Phillipa Danaulta přes osu útočného pásma a na vzdálenější levé tyči zvedl puk nad rameno Robina Lehnera! Asistence: Phillip Danault a Brendan Gallagher. (stav 3:2)
    61:39 Artturi LEHKONEN - 3:2
     
    Konec zápasu.
     
    Montreal slaví v domácím Bell Centre postup do finále Stanley Cupu a nutno dodat, že zaslouženě. Vegas nevyužilo ani jednu z patnácti přesilových her, zatímco Habs přečkali rekordních 30 oslabení v řadě, což se zdá být až neuvěřitelné. Když už jsme u senzačních věcí, trojice mladých pušek ve složení Nick Suzuki, Jesperi Kotkaniemi a Cole Caufield, který dnes mimochodem skóroval znovu, podává stále fantastické výkony a má společně s brankářem Careym Pricem obrovský podíl na tom, že si Canadiens poprvé od roku 1993 zahrají finále a mohou znovu dosáhnout na hokejový grál. Hrdinou prodloužení se dnes stal Artturi Lehkonen. Konec dnes. Montreal Canadiens 3 Vegas Golden Knights 2.
     
    Statistiky: Střely na bránu: 32-39; Zablokované střely: 14-13; Vhazování: 47%-53%; Hity: 29-31; Přesilové hry: 1/3-0/2; Trestné minuty: 4-6.
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Carey Price (MTL) 37 zákroků, 2 OG, úspěšnost 94,9%, odchytal 61:36
    Robin Lehner (VGK) 29 zákroků, 3 OG, úspěšnost 90,6%, odchytal 61:39

    Československá stopa v utkání

    Tomáš Nosek (VGK) 0+0, -1 účast, 4 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 11:40

    Tři hvězdy utkání
    1. Artturi Lehkonen (MTL) 1+0
    2. Carey Price (MTL)
    3. Cole Caufield (MTL) 1+0 (05:16:42)

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 15. S. Weber, 30. Caufield (Edmundson, Petry), 62. Lehkonen (Danault, Gallagher) – 15. R. Smith (Theodore, W. Karlsson), 42. Martinez (Pietrangelo, W. Karlsson)


    Montreal Canadiens: Price (Allen) – S. Weber (C), Chiarot, Petry, Edmundson, Merrill, E. Gustafsson – Caufield, Suzuki, Toffoli – Gallagher (A), Danault, Lehkonen – J. Anderson, Kotkaniemi, Byron (A) – Perry, E. Staal, Armia.
    Vegas Golden Knights: Lehner (M.-A. Fleury) – Pietrangelo (A), Martinez, Theodore, McNabb, Whitecloud, Hague – Mark Stone (C), Stephenson, Pacioretty – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – Tuch, N. Roy, Janmark – Kolesar, Nosek, W. Carrier.

    Rozhodca: Kelly Sutherland, Eric Furlatt. Čároví: Jonny Murray, David Brisebois

    Diváci: 3500
    Montreal 4 2 Vegas
    #1 Utorok 15.06.2021 • 03:00
    Vegas - Montreal 4:1
    #2 Štvrtok 17.06.2021 • 03:15
    Vegas - Montreal 2:3
    #3 Sobota 19.06.2021 • 02:00
    Montreal - Vegas 3:2 koniec po predl.
    #4 Pondelok 21.06.2021 • 02:15
    Montreal - Vegas 1:2 koniec po predl.
    #5 Streda 23.06.2021 • 03:00
    Vegas - Montreal 1:4
    #6 Piatok 25.06.2021 • 02:00
    Montreal - Vegas 3:2 koniec po predl.