Švajčiarsko – Slovensko sk 8:1 (kon.) | USA – Lotyšsko 4:2 (kon.) | Švédsko – Česko 2:4 (kon.)
Fínsko – Taliansko 3:0 (kon.)
koniec
Švajčiarsko
8:1 (1:0, 3:0, 4:1)
Slovensko
Štvrtok 27.05.2021, 15:15Majstrovstvá sveta • Skupina A
Predzápasové kurzy
Partner:
    54:03 Romain Loeffel (SUI) - 8:1
     
    54:03
    Švajčiarsko dalo gól!
    Tak toto už je neskutočný debakel. Dnes už Švajčiari podobné góly ako tento strelili. Hráč pred bránou výborne clonil, po prihrávke strieľal od modrej z prvej ROMAIN LOEFFEL a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste.
    Asistencie: R. Diaz, C. Bertschy
     
    52:39
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčirski hráči totálne vyšacjhovali našu obranu, po krížnej prihrávke Ambühla zakončoval do odkrytej bránky GRÉGORY HOFMANN.
    Asistencie Andres Ambühl, S. Andrighetto
    52:39 Grégory Hofmann (SUI) - 7:1
    45:12 Michal Krištof (SVK) - 6:1
     
    45:12
    Slovensko dalo gól!
    Berra si čisté konto neudrží, konečne strieľame gól aj my. Cehlárik bol dôrazný v súboji pri mantineli, prihral na hokejku MICHALA KRIŠTOFA, ktorý strelou na lapačku prekonal Berru.
    Asistencia: Peter Cehlárik
    44:34 Philipp Kurashev (SUI) - 6:0
     
    44:34
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiari vyhrali buly v útočnej tretine, predviedli nacvičený signál, keď Untersander prihral PHILIPPOVI KURASHEVOVI, ten si ešte vylepšil streleckú pozíciu a zavesil. Hudáčkovi výborne clonil Hischier.
    Asistencie Ramon Untersander, A. Ambühl
    40:38 Timo Meier (SUI) - 5:0
     
    40:38
    Švajčiarsko dalo gól!
    Ďalšia švajčiarska presilovka je využitá a Slovensko prehráva už 0:5. Na modrej čiare vystrelil švihom Alatalo, ktorého strelu tečoval TIMO MEIER a puk skončil v hornom rohu brány.
    Asistencie: S. Alatalo, P. Kurashev
    36:11 Grégory Hofmann (SUI) - 4:0
    36:11 4:0
     
    36:11
    Švajčiarsko dalo gól!
    Najprv skončila tečovaná švajčiarska strela na zadnom mantineli, Corvi rýchlo zareagoval, spoza brány nabil GRÉGORYMU HOFMANNOVI, ktorý nachytal Hudáčka strelou k bližšej žŕdke.
    Asistencie: E. Corvi, R. Loeffel
    25:17 Romain Loeffel (SUI) - 3:0
     
    25:17
    Švajčiarsko dalo gól!
    Vyzerá to s nami zle nedobre, tri strely na našu bránu skončili gólom, celkovo ich Švajčiarsko vyslalo deväť. Scherwey prihral na kruh ROMAINOVI LOEFFEOVIL, ktorého prudká strela z prvej prekĺzla Hudáčkovi popod lapačku.
    Asistencie: T. Scherwey, C. Bertschy
     
    20:25
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiarsko využíva presilovú hru a odskakuje na rozdiel dvoch gólov. Po osi Hofmann, Diaz smeroval puk na kruh, odkiaľ príklepom vypálil SVEN ANDRIGHETTO, Hudáček toho veľa nevidel, výborne pred ním clonil švajčiarsky hráč a strela Andrighetta zapadla do vzdialenejšieho horného rohu.
    Asistencie: R. Diaz, G. Hofmann
    20:25 Sven Andrighetto (SUI) - 2:0
     
    09:47
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiarsko sa nevedelo usadiť v našej tretine, no jedna útočná akcia, ktorá vyšla, znamená úvodný gól zápasu. RAPHAEL DIAZ vystrelil príklepom a od hokejky Studeniča sa puk odrazil za Hudáčkov chrbát
    Asistencie: G. Hofmann, S. Andrighetto
    09:47 Raphael Diaz (SUI) - 1:0

    Daniela Mesíková

    Góly a asistencie: 10. Diaz (Hofmann, Andrighetto), 21. Andrighetto (Diaz, Hofmann), 26. Loeffel (Scherwey, Bertschy), 37. Hofmann (Corvi, Loeffel), 41. Meier (Alatalo, Kurashev), 45. Kurashev (Untersander, Ambühl), 53. Hofmann (Ambühl, Andrighetto), 55. Loeffel (Diaz, Bertschy) – 46. Krištof (Cehlárik)


    Švajčiarsko: Berra (Genoni) – Diaz (C), Geisser, Untersander, Moser, Loeffel, Siegenthaler, Alatalo – Hofmann, Simion, Corvi – Ambühl (A), Hischier (A), Kurashev – Meier, Vermin, Andrighetto – Scherwey, Herzog, Bertschy – Mottet.
    Slovensko: J. Hudáček (Húska) – Gernát, Rosandić (A), Nemec, Ďaloga (C), Jánošík, Kňažko, Ivan, Gachulinec – Lantoši, Hrivík (A), Cehlárik – Krištof, Pospíšil, Holešinský – Kelemen, Miloš Roman, Studenič – Skalický, Sukeľ, Liška.