Žilina – Sereď 4:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Trenčín 2:0 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
4:2 (3:0)
ŠKF Sereď
Utorok 25.05.2021, 19:00 • Štadión MŠK Žilina, Žilina • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    88
    Žilina dala gól!
    Domáci napokon drámu nepripustili, pretože po prihrávke z pravej strany ostal pred Ayotundem úplne nekrytý TIBOR SLEBODNÍK a dáva gól! Ayotunde si síce na loptu siahol, ale na úspešný zákrok to nestačilo!
     
    82
    Sereď dala gól!
    Neuveriteľné! Rýchly útok hostí, loptu dostal na nohu ROKO JUREŠKIN, ktorý sa snažil prelobovať Samuela Petráša. Brankár Žiliny si na loptu siahol, ale tá cez jeho rukavice napokon prepadla do siete!
     
    61
    Sereď dala gól!
    Lenže pozor, center Machuču z pravej strany našiel na zadnej tyči DENISA BUŠNJU a ten loptu usmernil k pravej tyči Petrášovej bránky!
     
    38
    Žilina dala gól!
    Center Ananga z pravej strany našiel Kaprálika, ktorého strela sa od pravej tyče bránky hostí odrazila priamo pred JÁNA BERNÁTA, ktorý loptu pohotovo usmernil do Ayotundeho siete!
     
    32
    Žilina dala gól!
    Hostia zaváhali v rozohrávke, MATÚŠ RUSNÁK predskočil Salimiho, vystrelil z hranice šestnástky k pravej tyč bránky hostí a Ayotunde bol prikrátky!
     
    9
    Žilina dala gól!
    Krásna kombinácia Žiliny po ľavom krídle. Javorčekov center našiel DAWIDA KURMINOWSKEHO, ktorý pohotovo otvára skóre dnešného zápasu!

    Dávid Švec


    Hľadáme spravodajcu pre tím ŠKF Sereď. Viac informácií tu.

    Góly: 9. Kurminowski (Javorček), 32. Rusnák, 38. Bernát (Kaprálik), 88. Slebodník (Kaprálik) – 61. Bušnja (Machuča), 82. Jureškin

    Karty:   34. Mlakar (SER), 67. Danko (SER)


    MŠK Žilina: Petráš – Anang (81. Suľa), Minárik (61. Kopas), Kiwior, Javorček – Bernát (81. Slebodník), Gono (61. Fazlagić), Myslovič – Kaprálik, Kurminowski, Rusnák (83. Jibril).
    Náhradníci: Belko – Kopas, Jibril, Bichakhchyan, Fazlagić, Slebodník, Ďuriš, Suľa, Sluka.

    ŠKF Sereď: Ayotunde – Kuník, Hučko, Salimi, Mlakar (86. Slaninka) – Potoma (86. Michalík), Fábry, Machuča – Bušnja, Lačný (61. Danko), Morong (75. Jureškin).
    Náhradníci: Šípka – Mečiar, Michalík, Šumský, Jureškin, Tatranský, Danko, Slaninka, Iván.

    Rozhodca: Smolák – Ferenc, Jekkel

    Diváci: 164