Poprad – Košice 1:1 (kon.)
koniec
FK Poprad
1:1 (0:0)
FC Košice
Piatok 21.05.2021, 17:00 • NTC Poprad • MONACObet liga • 30. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase padli dva góly. V 60. minúte najprv otvoril skóre Legnani, no v 79. minúte vyrovnával Kountouriotis a zariadil pre Košice aspoň remízu. Toto je pre oba tímy posledný zápas sezóny, Košice končia na 5. mieste a Poprad so štyrmi bodmi končí v tabuľke posledný a zmizne z druholigovej mapy. (18:44:59)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Legnanimu sa ukazoval vpredu Kathon, ktorý narazil do protihráča. Pýtal si aj faul, no neuspel. Hru sa snažia rýchlo otočiť hostia.
     
    90+1
    Košičania sa aj v závere ešte tlačia do útoku, nie sú zmierení s remízou. Teraz chcel páliť z ľavej strany Borok, získal aspoň po zblokovanej strele rohový kop.
     
    90
    Rozhodcovia k druhému polčasu pridávajú dve minúty.
     
    88
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Kuba, prichádza Živčák.
     
    87
    Gáll našiel prihrávkou na hranicu pokutového územia Kountouriotisa, ktorý si to pripravil na ľavú nohu a zakončoval prízemne. Malec však dokázal vytesniť na ďalší rohový kop pre hostí.
     
    86
    Rozohrávkou Soviča získali Košičania rohový kop, keďže sa lopty dotkol ešte jeden z domácich hráčov. Lopta do malého vápna z rohu mala nájsť Krčmareviča, ale pred ním odhlavičkoval v poslednej chvíli popradský hráč.
     
    85
    Loptu za šestnástku dostal František Pavúk, ktorý to skúsil ľavačkou, ale pravú žrď bránky napokon minul.
     
    83
    Kuba prehadzoval loptu na Kathona, ktorý si však neustrážil svoju pozíciu a ocitol sa v ofsajde.
     
    82
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Sven Jurčišin, prichádza Pollák.
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Nagy, prichádza Slivka.
     
    81
    Pačinda sa vysunul po ľavej strane, nedokázal si však obhodiť Kuca, ktorý mu na jeho kľučku neskočil a nenechal sa prekabátiť.
     
    79
    Tím FC Košice dal gól!
    Košičania prichádzajú s vyrovnávajúcim gólom. Po chybe v rozohrávke sa znenazdajky v pokutovom území ocitol pri lopte CHRISTOS KOUNTOURIOTIS, pripravil si to na ľavačku a strelou v strednej výške rozvlnil sieť.
     
    78
    Košičania zvýšili obrátky a opäť sa tlačili do bránky. Centroval to znovu kapitán Pačinda, domáci hráči tento raz odhlavičkovali na rohový kop pre súpera.
     
    77
    Pačinda centroval loptu zo štandardky z ľavej strany. Zatočil to do malého vápna, odtiaľ však loptu dostali preč okamžite domáci hráči a nepustili súpera do zakončenia.
     
    76
    Košičania zahrávali rohový kop, nebola z toho žiadna strelecká príležitosť, Popradčania bezpečne ubránili priestor pred svojou bránou.
     
    74
    Zaujímavo Kountouriotis vysunul po pravej strane Borisa Gálla, ktorý sa dostal do koncovky z uhla a mieril len tesne ponad hornú žrď.
     
    73
    Sebastián Jurčišin chvíľu váhal v šestnástke, napokon to prihral na kopačku Samuela Kubu, ktorý pálil pár metrov spred brány, no bránu trestuhodne prepálil.
     
    71
    Pačinda sa opäť ujal centra, tentokrát priamo z hry. Jeho ďalší pokus však neznamenal nebezpečenstvo, jeho spoluhráči boli ďaleko od lopty a pokojne teda mohol zachytiť Malec.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 60. Legnani – 79. Kountouriotis


    FK Poprad: Malec – Seb. Jurčišin, Kočik, Kuc, Rokyta, Dom. Maliňák, Sven Jurčišin, Nagy, Kuba, Legnani, Dáv. Maliňák
    Náhradníci: Pohoryliak, Pollák, Živčák, Siska, Kathon, Slivka, Zummer

    FC Košice: Kira – Magda, Kim, Kis, Pačinda, Karaš, Gáll, Jakúbek, Tišťan, Gladiš, Liener
    Náhradníci: Krčmarevič, Sovič, Pavúk, Košuda, Borok, Repko, Kountouriotis

    Rozhodca: Mano – Lauer, Jankovič