Alavés – Levante 2:2 (kon.) | Barcelona – Atlético Madrid 0:0 (kon.) | Cadiz – Huesca 2:1 (kon.)
Bilbao – Osasuna 2:2 (kon.)
koniec
Deportivo Alavés
2:2 (1:2)
Levante UD
Sobota 08.05.2021, 14:00Španielska LaLiga • 35. kolo
Predzápasové kurzy
     
    88
    Tím Alavés práve strelil gól!
    Gól Deportiva musel potvrdiť videorozhodca, ale gól platí a domáci v závere zápasu vyrovnávajú! Deyversonov center z ľavej strany našiel hlavu JOSELUA, jeho hlavičku Cárdenas zneškodnil až za bránkovou čiarou.
     
    42
    Levante dalo gól!
    Hostia udreli z bleskového protiútoku a vyhrávajú! Goméz viedol loptu po osi ihriska a potom presnou prihrávkou našiel voľného JOSÉHO LUISA MORALESA. Ten sa z pravého okraja šestnástky trafil presne k vzdialenejšej žrdi.
     
    36
    Levante dalo gól!
    Vedenie domácim dlho nevydržalo. De Frutos sa na pravom krídle zbavil svojho strážcu a potom presným centrom do šestnástky vyzval na skórovanie JOSÉHO LUISA MORALESA, ktorý nedal Pachecovi šancu.
     
    30
    Tím Alavés práve strelil gól!
    Po polhodine hry sa Deportivo ujíma vedenia! Riojov center z pravej strany Rober odvrátil ba k PEREMU PONSOVI, ktorý z voleja napálil loptu presne k žrdi. Cárdenas bol bez šance.

    Daniela Mesíková

    Góly: 30. Pons, 88. Joselu – 36. Morales, 42. Morales

    Karty:   44. Rioja (DAL), 79. Battaglia (DAL) – 51. Cantero (LVN)


    Deportivo Alavés: F. Pacheco (C) – Navarro (86. Deyverson), Laguardia, Lejeune, R. Duarte (73. Méndez) – Pina (86. Martín), Battaglia, Pons (46. Lucas Pérez) – Jota (67. Pellistri), Joselu, Rioja.
    Náhradníci: Sivera – Martín, M. García, Guidetti, Méndez, Pellistri, Pérez, Lucas Pérez, Tachi, Sainz, Deyverson, Ortiz.

    Levante UD: Cárdenas – Miramón, Postigo (56. Vezo), Rober, C. Clerc – De Frutos, Malsa, Melero (83. Doukouré), Morales (C) (56. E. Bardhi) – Cantero (73. Son), Goméz (83. Ó. Duarte).
    Náhradníci: Aitor Fernández – Coke, E. Bardhi, Doukouré, Ó. Duarte, Toňo, Son, S. León, Martí, Rochina, Vezo.