UFC
Anthony Smith - Jimmy Crute Víťaz: Smith (kon.) | Uriah Hall - Chris Weidman Víťaz: Hall (kon.)
Valentina Ševčenková - Jessica Andradeová Víťazka: Ševčenková (kon.) | Čang Wej-liová - Rose Namajunasová Víťazka: Namajunasová (kon.)
Kamaru Usman - Jorge Masvidal Víťaz: Usman (kon.)
koniec udalosti
Uriah Hall - Chris Weidman

Víťaz: Hall

Nedeľa 25.04.2021, 04:30 • Vystar Veterans Memorial Arena, Jacksonville, Florida, USA • UFC
Predzápasové kurzy
     
    Uriah Hall v následnom rozhovore po zápase vyjadril Weidmanovi obrovský rešpekt a zaželám mu skoré uzdravenie. Povedal, že Weidman je jeden z najlepších bojovníkov UFC. (04:54:17)
     
    Weidman ešte pri transporte zdvihol pravú ruku a pozdravil divákov. Tí sa mu znovu odvďačili mohutným potleskom.
     
    Víťazom zápasu sa teda stáva URIAH HALL. Chris Weidman je už na nosidlách so zafixovanou nohou, za aplauzu prítomných divákov vo Vystar Veterans Arene v Jacksonville ho odnášajú do sanitky. Je to veľké nešťastie a je možné, že týmto zranením bude aj vážne ohrozená ďalšia kariéra tohto bojovníka. V každom prípade však želáme skoré uzdravenie.
     
    Tak toto sú chvíle, kedy sa tieto zápasy veľmi, skutočne veľmi ťažko komentujú.
     
    00:15
    S Weidmanom to nevyzerá vôbec dobre, je okamžite v opatere lekárov v obrovských bolestiach. Uriah Hall si medzičasom kľakol na kolená a modlí sa priamo v ringu.
     
    00:15
    Je toto vôbec môžné? Chris Weidman kopol Hall do ľavej nohy, ale pri tomto kope si katastrofálnym spôsobom zlomil nohu! Tá sa mu doslova prehla do opačnej strany, Weidman padol na zem v obrovských bolestiach!
     
    00:01
    Prvé kolo sa práve začalo!
     
    Ako druhý prichádza na bojisko Uriah Hall.
     
    Ako prvý vstupuje do klietky Chris Weidman.
     
    Chris „The All-American“ Weidman (15-5-0)

    Stejně starý Weidman má sice podobné skóre jako Hall, do klece jde ale po celkem smíšeném období. V posledních pěti letech toho víc prohrál, než vyhrál. V posledním zápase ale dokázal na body přehrát Akhmedova, který před tím neprohrál šest zápasů. Své zápasy se většinou snaží dostat na zem, ale i jeho ruce umí vyslat nejeden tvrdý granát.
     
    Uriah „Primetime“ Hall (16-9-0)

    Šestatřicetiletý Hall po letech strádání opět dokazuje, že má ještě několik dobrých zápasů v sobě. Aktuálně má třízápasovou úspěšnou šňůru, kterou naposled potvrdil v říjnu loňského roku, kdy na Fight Night 181 umlátil Andersona Silvu ve čtvrtém kole.
     
    Střední váhu dnes na hlavní kartě zastupuje pouze jediný zápas, zato ale obsahuje dva matadory.. Devátý muž žebříčku, Uriah Hall se pustí do klece s Chrisem Weidmanem, který v ranku otevírá druhou desítku.
     
    Hezké brzké ráno, všechny formy života, a vítejte u UFC! Dnešní hlavní karta obsahuje pět zápasů, které slibují velmi slušnou podívanou!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 04:30.

    Dávid Švec