Slovensko – Nemecko sk 2:1 (kon.)
koniec
Slovensko
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
Nemecko
Nedeľa 25.04.2021, 16:00 • ZŠ Piešťany - Easton Aréna • Reprezentácia
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    47:08
    Slovensko dalo gól! O jedenásť sekúnd na to však DANIIL FOMINYKH sa veľmi nerozpakoval, vletel do tretiny, napriahol a aj s kúskom šťastia prepálil Haneho! Puk sa dokĺzal za bránkovú čiaru síce pomaly, ale isto.
     
    38:05
    Nemecko dalo gól! Slovensko nemohlo hrať z avizovaného ofsajdu, z protiútoku sa Nemcom podarilo vyrovnať! Dôraz pred bránkou Konráda, ktorý nevedel, kde je puk. DANIEL SCHMÖLZ si celú situáciu dosledoval a poľahky ho dorazil do prázdnej brány!

    Asistencia: Daniel Fischbuch, Colin Ugbekile.
     
    28:28
    Slovensko dalo gól! Fantastický Šimon Nemec obkorčuľoval bránu súpera, dvihol hlavu a prihrávkou našiel ANDREJA KOLLÁRA pred bránkoviskom. Ten si puk spracoval korčuľou a popod betóny otvoril skóre zápasu!

    Asistencie: Šimon Nemec, Adrián Holešinský.

    Viktor Kalinács

    Góly a asistencie: 29. Kollár (Nemec, Holešinský), 48. Fominykh – 39. Schmölz (Fischbuch, Ugbekile)


    Slovensko: Konrád (Godla) – Vitaloš, Jánošík, Nemec, Grman, Kňažko, Koch, Bučko, Gachulinec – Gašpar, Buc, Liška – Mucha, Mi. Chovan, Okuliar – Faško-Rudáš, Bubela, Fominykh – Slafkovský, Kollár, Holešinský
    Nemecko: Pantkowski (30. Hane) – Nowak, Ugbekile, Sezemsky, Ebner, Mebus, Karrer, Huss, Rogl – Fischbuch, Braun, Schmölz – Dumont, Eder, Ehl – Pfaffengut, Blank, Uvira – Kammerer, Eisenmenger, Bassen

    Rozhodca: Snášel ml., Orolin – Stanzel, Šoltés – Lauff

    Diváci: Bez divákov